Damuš -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (20.5.2016 7:43:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca No pa mi spet nekaj ne da miru. Ponavadi je moja [sm=hudicek1.gif] ze prvi dan mocna in to zelo. Tokrat pa je iz mene priteklo le par kapljic do sedaj. In seveda se v meni spet poraja dvom, kaj ce ni to sele vgnezditev, glede na to, da se mi zaradi clomida lahko vse zamakne?? [sm=zmeden.gif] Ja saj vem, grozna sem.. ampak enostavno me zre. Kaj ce... Madjanca, tokrat sva imeli pa podobne "težave". Tudi moja [sm=hudicek1.gif] ponavadi pride v vsej svoji veličini, tokrat pa prvi dan samo par kapljic. In potem sem (kljub temu, da točno vem, kdaj imam O in da so moje M točne kot urca) začnem fantazirat, kaj pa če ...[sm=zmeden.gif] No, tudi pri meni ni nobenega dvoma več. Sem si pa tudi jaz prvi dan M privoščila kozarček rujnega [sm=jezicek.gif]. Punce, včerajšnji razgovor je bil pa eden bolj zabavnih. Mislim, ko sem bila tam sem bila samo zmedena, doma sva se pa z možem prav fajn nasmejala na ta račun. Tudi če bom izbrana, dela ne bom sprejela ... iz več razlogov. Ampak ne bi o podrobnostih. Mi pa ni žal, da sem šla na razgovor. A se katera spozna na rože? Če sem jih preveč zalila, ko sem jih vsadila ... a mislite, da si bodo opomogle? So še zelene sicer, ampak tu pa tam kak list porumeni in kasneje porjavi. Je še upanje?
|
|
|
|