nisametoyou -> RE: Februarke 2017 (29.7.2016 17:01:11)
|
Živijo [sm=nosecka.gif] ;) Najprej čestitke vsem ;) Tokrat se vam pridružujem malo kasneje, saj sva letos že imela neprijetno presenečenje na nuhalni, plodek je bil brez utripa [sm=smiley19.gif] Tokrat pa se slabost, ki se je je začela že pred 1.7. kar ne konča, poleg tega sva včeraj prvič in danes drugič z angelsounds našla utrip [sm=bravo.gif] Tako da sem noseča drugič, tokrat uspešno že polnih 10 tednov, PDP 24.2. Prvi pregled sem imela že zelo zgodaj, 8. 7., v sedmem tednu, tako da me je že zelo skrbelo, da se bo ponovilo, kot prvič. Vendar sem se trudila biti hvaležna, ko mi je slabo in ne preveč paničariti, kadar mi ni (neuspešno seveda [sm=jezicek.gif] ). Tako, da sem sedaj vsaj malo pomirjena, vendar še vedno komaj čakam 12. 8., ko imava nuhalno in drugi pregled saj rabim še strokovno potrditev, da je vse ok [sm=smiley1.gif] gerjeviceva: kar se tice sladkorne je pri nas tako, ko dobis za labaratorij, dobis vse na enkrat, je pa urin, pri katerem pise da moras biti tesc za sladkorno, ampak takrat ti samo pregledajo, in če sladkor ugotovijo, te potem testirajo s tistim pitjem sladke vode, ki potem pokaze če bo potrebna dijeta oz še kaj več.... saj tako sem jaz razbrala iz prejšne izkušnje in iz tega, kar so počeli s sestro od mojega fanta [sm=smiley1.gif] Čestitke vsem še enkrat [sm=zz_wavespin.gif]
|
|
|
|