|
Ribica ** -> RE: Marčevke 2017 (2.11.2016 19:05:05)
|
Jaz sem pred OGGT omejila samo sok en večer prej, pa sem imela vrednosti čisto normalne oz. celo sladkor na tešče na spodnji meji. Saj če kaj ni ok, je bolje, da test pokaže, kajne? Samo za sprotno oddajanje urina sem pazila, da prej nisem pila sladkih pijač ali jedla kaj sladkega na poti v laboratorij, zadnji mesec mi je bilo pa že tako vseeno [sm=smiley36.gif] Ene dvakrat sem tako imela povišano glukozo v urinu, pa ni nihče se kaj posebej sekiral. Previjalno imamo mi v dnevni sobi, ker v kopalnici ni prostora. Vodo za previjanje pa natočim v kuhinji. Še kopala sva jo dvakrat kar v dnevni sobi, je mož znosil vodo iz kopalnice, ker imamo res majhno. Pa tudi rabili smo komodo zaradi shranjevanja oblačil - nekaj imava v najini omari, za vse pa res ni prostora. Mi je pa fino, da imam "fiksno" površino, kjer imam vse pospravljeno, previjanje vsakič drugje oz. na postelji mi ni in ne bi bilo praktično. Kdaj pa kdaj vmes že na postelji ali kavču zamenjamo polulano plenico in uporabimo mokre robčke, ko je pa pokakana, si pa raje ne prestavljam previjanja kar kjerkoli in z mokrimi robčki, so voda in vatke zakon - pa sem kar nekaj otrok kot varuška in teta previjala vedno z mokrimi robčki, pri moji se pa sploh ne morem navadit. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|