|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2016
7.6.2017 22:14:41   
Ribica **
A ni pri angini glavobol, boleče grlo in vročina? Se ne spomnim, da bi moral kašljat oz. jaz pri angini načeloma ne, me samo grozno boli grlo + vročina in takoj vem, koliko je ura. Držim pesti, da se ne nalezete! In naj se fantek čim prej pozdravi.

Sem pa gledala tabelce od nečakov, oba sta se pri 6-7 oz. 7-8 mesecih ful malo zredila, en 100, en pa 200 g, tako da očitno bo nekaj na tem, ko postanejo bolj aktivni. Že če samo primerjam slikco od 7 in od 8 mesecev, je opazna razlika in splahneli šlaufki user posted image No saj, me ne skrbi, je mala res aktivna. V banji pa taka uživačka, da jo je prav fajn gledat, danes je sama nekako ležala v njej, samo obraz je imela nad vodo. user posted image

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: Oktobrčki 2016
8.6.2017 8:06:13   
bucka*
Lani smo jo imeli vsi, pa vsi kasljali. Tak suh, bolec kaselj, k mislis da mas kr rano v grlu. Je ponoci zacel kasljat. Vrocina se je pa umirila, k sreci. Mislim pa, da nam drugim ne uide, glede na to, kako veselo se lupckamo, sploh tamaladva zelo veselo "izmenjujeta tekocine" user posted image

Joooj ribica, nasa ma tudi tako zurko v banjci, da je kr veselje. Ze v zraku zacne na vso moc brcat. Pa cist nc je ne moti ce se posprica po obrazu. Prejsnjic je tako spricala, da je sel curek vode cez mojo glavo in me posprical po hrbtuuser posted image komaj cakam da na vrtu napihnemo bazen. Smo dobili za sinkov rd takega, da bomo sli vsi noter :-)
Mam pa tud unga tamalga, ta lustnega, k se se strehca napihne zraven. Sinko je ful uzival not :-)

Ah ja sem ze pozabila kako je imet oba mulcka doma, vcerej sm sele ponoci uspela kuhinjo pospravit. Sploh kadar je bolan, je taaaak revez, da se ga mora cel dan crkljat :-)

Moram it, cas za zajtrk :-) lep dan vam zelim, danes napovedujejo soncka :-) sm ze tlacila cunje v pralni stroj, se je nabralo :-)

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 977
   RE: Oktobrčki 2016
8.6.2017 9:51:47   
pikica 4
ja mene je tudi pri angini samo grlo bolelo, da nisem mogla nič dol spraviti pa visoka vročina.

pri nas že sije sonček in segreva. ampak mi je pasalo ponoč da je bilo hladno.

ribica ja ko ratajo bolj aktivni gotovo splahnijo obročki naša jih za enkrat še ima. a že za obutev kaj je pa rekla glede tega?

meni je čisto pasalo da je patronažna prišla za prehrano pa malo sem še bučko zaslišala, mi P ni povedal. nimam pa več obiskov samo še pri enem letu to je pa rekel, da je kakor pred vstopom v vrtec, da jih ponavadi nihče ne kliče.

nastja kuham iz knjige ravno vrem proseno kašo, jabka pa nimam bo hruška ali pa banana. kar pobiram ideje. sedaj ji tudi tako bučko pucam kot je tam razloženo, ponavadi sem jo po svoje.

bučka mislim da nisem pokomentirala krompirja, jaz vedno sadim samo zgodnjega in ga mingrede pojemo. ga ni za v gajbico. 60 dni ga pustim v zemlji, potem pa kar pred juzno uzignem otresem poberem pa je 6 kilc semenskega kmalu pojedenga. nič se posebej ne posvečam in negujem, okoplem enkrat, pa plevel, to je pa to. oh, no upam,da se ne nalezete, mi je pa moja dohtarca rekla da se jo je teško nalest, ampak jaz sem zmeraj imela bakterijsko, pa so bli moji vedno zdravi, tri dni od antibiotika sem bila kužna potem pa dobro. pri virusni pa ne vem. eh v vrtcu je vse sorte me je kar strah čez eno leto bom skos pri zdravniku gotovo visela, pa telih trebušnih me je strah sem bila vedno najslabša.

hja, jst sm pa ravno zaradi oskega pasa pajkic in ostalih hlač samo hlače prenehala sušiti v sušilnem, ker je kar preveč ukp potegnil. jst ji 80 kupujem, koliko se pri sušilnem pozna, da skp potegne. se malo pa bojo samo v bodiju, bo praln stroj na dopust.

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
   RE: Oktobrčki 2016
8.6.2017 11:14:56   
dansas
Kakšen dan! Za mano neprespana noč, ker se je tamalemu čist nosek zabil - komaj diha, pa še z možem sva se skregala user posted image , kaj češ lepšega za rojstni dan user posted image Mislim, no... ta moj možakar je bil nekaj užaljen ker sem skritizirala njegovo darilo, ki sem ga po naklučju našla (ga ni bilo težko najti, ker ga je genialno skril v skupno omaro user posted image ). Takrat seveda še nisem vedela, da je to moje darilo in sem komentirala, kaj nam je pa tega treba!! (kupil je nekaj, kar bo po moje sam več uporabljal kot jaz). Tako, sem mogla vršt iz sebe, mogoče bom zdaj kaj boljše volje user posted image

K meni ni patronažna še nikoli prišla ne za uvajanje GH, ne kasneje. Samo na začetku popek pogledat in skopat in stehtat tamale. Potem pa je več ni bilo. Je pa res, da mi je pri tistih začetnih obiskih razlagala kako naj uvajam Gh, kar je bilo čist mimo. Meni se je zdela takrat gosta hrana svetlobna leta daleč user posted image

zdaj grem pa hitro izkoristiti S spanje, ker imam občutek, da ne bo predolgo trajalo (zamašen nos, pa to)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   RE: Oktobrčki 2016
8.6.2017 12:41:10   
Ribica **
Dansas vse najboljše! Škoda za darilo, jaz sem zadnjič komentirala šopek, ki ga je prinesel mož za obletnico poroke, pa mu ni bilo prav. Pa je bilo čist dobronamerno, ker vem, da ni glih 5 €, pa bi potem raje rože, ki so mi všeč.

Jaz dajem v sušilca samo štumfke in tetra plenice, pa ene bodije iz Lidla, da so se skrčili, da so ji že zdaj prav.

Pa kaj je bilo danes ponoči, moja je bila od 0.30 do skoraj dveh pokonci, pa še pes je težil. Je pri meni dremala, ker je v posteljci neumnosti počela in jokala. Zdaj mi obrobo odvezuje, same traparije ji grejo po glavi.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 980
   RE: Oktobrčki 2016
8.6.2017 15:12:45   
Pia*
Zdravo punce.

Evo, da se na hitro javim. V petek sva prvic imeli razvojno. Najprej so me na smrt prestrasili, ko so zaceli z slikanjem glave. Ko sem koncno izustla zakaj?! So mi razlozili,da Pia ni za v razvojno ampak da bi naredili ultrazvok glave zgolj zaradi poroda kakrsnega sva imeli.
Celi vikend sem bila zivcna. Sploh nisem vedela kaj naj si mislim.
V torek sva ze imeli uz. Vse brez prblema! Hvala bogu!! Mislim, da do torka nisem skoraj nic spala. Stalno me je morilo kaj bi lahko slo narobe.
Po posvetu z zdravnico smo se odlocili,da gre Pia na telovadbo ( fizioterapijo). Razlog pa je v tem,da Pia dolgo ni smela biti na trebuscku zaradi refluksa. No sedaj, ko pa je lahko ji pa ni najbolj po godu. Vedno jo moram s cim zamotit. Kotali se sama ampak, ko pride na trebuscek se hitro prekotali na hrbet in bistveno vec casa prezivi na hrbtu.
Sedaj to resujeva, da jo z animacijo in neko vrsto telovadbe zamotimo na trebuscku.
Kobaca se ne. Oz. Z nogicami se zelo trudi ampak ne postudira kako z rokicami. Potem se pa zjeza in obrne na hrbet. Se pa tudi ne postavla na rokice da bi se na njih opirala.
To je za 1x v grobem.
In ker gremo naslednji vikend na morje imava sedaj naslednji teden telovadbo. Ne vsak dan. Ampak ponedeljek,sreda in petek.
Nama pa voznja ze gleda cez glavo. Pediatrinja naju je poslala na Ptuj. Slabo urico voznje v eno smer. In nama drasticno zmanjkuje casa za vse. Stalno nekaj hitiva in hitiva. Komaj cakam vikend!

Nasa noc je bila tudi divja! Divja zato, ker je gospodicna vse iz posteljice zmetala po tleh. Tako,da sva se crklali okol polnoci.
Noc prej pa je spala ko top! Da sem si morala crpati,ker mi tus ni pomagal. Me je pa ze posteno bolelo!

Ve se vedno dojite ponoci? Moja gospodicna se 2x se vedno zbudi. Zaspi okol 19h. Prvi obrok je med polnocjo in 2 ponoci. Potem pa okol 5h. In spi do 8h.

Se eno vprasanje! Ker sva veliko na terenu me zanima kaj imate za ene podloge v lupinicah? Meni pia rata zelo hitro mokra. Ceprav je samo v bodiju in res minimalno oblecena?

Punce lep soncen pozdrav vam in malckom.

Sedaj pa sibam.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 981
   RE: Oktobrčki 2016
8.6.2017 15:19:37   
Ribica **
Jaz sem kupila rabljeno aeromoov podlogo, jo pa imajo zdaj za 16 ali 17 € v akciji tudi v Pikapolonici, neko univerzalno. Danes je bila mala spet čisto vroča po 10 minutah v avtu (brez dretja, je hitro zaspala), ni pa še bila čisto prepotena. Je pa res tudi, da je lupinca črna. Se izogibam avta kolikor se da, danes sva šli raje z busom k moji mami, v eno smer naju je pa mož nazaj peljal.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 982
   RE: Oktobrčki 2016
9.6.2017 20:06:27   
nastja1
živijo punce. joj končno malo mira v hiši da uspem na forum skočit user posted image te dani so mi kr neki natempirani od 6h vjutro do 10h zvečer user posted image

dansas user posted image sm mislila da je samo moj taka fina rita da če samo pasirano pa vidim da ni edini :) o potem pa še malo pa morje. kje je še naše.. še 2 mesca user posted image oo in kako je z zobkom? je že vni? sm se pa tako nasmejala.. pikica vrtni škodljivec user posted image user posted image
ja pa da ne pozabim.. vse vse najboljše. upam da ste lepo praznovali user posted image joj ne omenji teh daril.. men se je tudi včasih kr mešalo kaj mojemu kupit.. zdej mi pa da jasno vedet kaj mu je dotrajno v garaži, tako da sem že kupila primeš, fleksarico, bormašino, vbodno žago.. (ko da je to na ženski da kupuje user posted image ) .. hehe sm res skrit v skupno omaro pa ni glih izvirno.. user posted image

pikica4 od mojega nakupovanja še vedno nič.. kdu ve kdaj bo čas. za vse je. za mojih pol urce pa ne ?! grr user posted image oo super zobek že user posted image me veseli da ti pridejo prav recepti user posted image

ribica tudi mi smo mu že dali sladoled.. oo kr jezno gleda ko ne damo več user posted image

pia ojoj kaj vas vedno nekaj strašijo user posted image vrjamem da nisi mogla spat. joj no user posted image samo da je vse vredu z malim sončkom. sej bo vse ok, bo že nadoknadila, sej nemorejo biti vsi dojenčki po tabelicah.. upam da vam čim prej minejo vse nevšečnosti user posted image tudi naš se še 2x-3x doji ponoči.. jaz pa nimam noeben podloge v lupinici, mu zaenkrat ni nič vroče.. bom ga pa kar dala čez 3 tedne ko dobim avtosedež notri, ker v lupinici mu je že dolgčas, bi se kar vstal, pa gledal čez okno potem je pa siten ker nemore ko je prevezan. komaj čakam da pride. ga morm kar 4 tedne čakat user posted image sem pa kupila od 9-36kg. upam da bo ok, da nebo še prevelik, čeprav ima neko podlogo za dojenčke.

no naš mali je pa že tak pajek ratu.. enkrt ga izpod mize, pa izpod sedežne, zadnič je kar odpru spodnji predal in skoraj notri zlezu user posted image
je pa sedaj začel tako občudovat našega nemškega ovčarja. ko pridemo vn, se kar trese pa ga išče kje je, in skus steguje rokico da bi ga pobožal.. user posted image

morm izkoristit njegovo spanje pa hitro še na vrt. groza. za vse sama. kuhi, pospravlji, vrt, zlaganje drva, pes, rože, terasa, košnja trave, zalivanje vrta-cipres.. ob 10h kar padem na postlo user posted image s tem da more biti narejeno vse ob določeni uri.. user posted image

punce mirno noč. user posted image

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 983
   RE: Oktobrčki 2016
12.6.2017 8:17:54   
pikica 4
dobro jutrouser posted image

midve imava že prvi spanec, imam malo časa da napišem.

dansas vse najboljše z zamudo. ja je kr fajn darilo skril. jaz nisem od njega darila dobila že dolga leta, mi vošči to je pa touser posted image . ampak me pa vedno otroci zasujejo z izdelanimi risbicami in stvarmi imata že vsaj en teden prej pipravouser posted image .

ribica šopk si dobila super, v dvanajstih letih sem jaz od njega dobila le poročni šopek ko me je prišel iskt, gorenc.

pia midve se ne dojiva ponoči, danes se je ponoči zbudila pa sem jo v temi poravnala in pokrila pa upala da zaspi pa je.če pa ne bi bi jo pa dojila gotovo. v lupinici pa nimam podloge, še ni bila prepotena imam bolj kratke relacije.

nastja a res, še nisi zapravljala, eh no, lepo je jit malo pofirbcat. poznam rasporeditev časa..., ja zobek se pa sedaj že vidi lepo. imam srečo da ni bilo nobenih težav. a je spuzal, da je povsod? sedaj boš imela povsod prah pobrisan, če boš kaj spustilauser posted image kako je v rastlinjaku? je preživel neurje?

sladoled ste že dale, to pri 8 mesecih ane? ja to pa verjamem da bi še jedli, ne poznam otroka, da ne bi maral sladoleda.

hej, bučka nekam sumljivo se ne oglasiš na forumu pa ja nisi zbolela?

pri nas sonček, super.


(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   RE: Oktobrčki 2016
12.6.2017 9:37:43   
bucka*
Pikica, Malinca - obvezno poglejta zasebna sporocila in javita! Smo spreminjali dan srecanja!

Ah, jst sm dvakrat pisala, pa me je vrglo ven, pol sm pa obupala. Glede na to, da ni lavfala debata, se pol nisem vec trudila. Pa se mulcka sem mela skos pod nogami, zdej se ne ujameta vec za popoldansko spanje in seveda jaz izvisim za pocitek.

Ahhh, darila... je bil dve leti nazaj brez sluzbe in sem rekla nej se ne sekira in da nic ne rabim. Pa je prisel paket en dan pred mojim rd, ene 40, 50€ za placat. Sem bla vsa vesela, da mogoce je pa le kaj... si je pa frajer narocil orodje user posted image
Se danes mu vrzem pod nos, kadar sem huda :-) drugace se pa kar potrudi, letos sem za 30. dobila prstan in sopek :-)

Dansas, tudi od mene vse naj naj in ce te kaj potolazi, mislim da ni imel pravice bit uzaljen, saj nisi vedela kaj komentiras!
Uf, danes bo pa vroce... jst pri zobarju spet, me boli zob user posted image
Sinko je ok, tamali se je pa ponoci nekej nos masil, jst sm se pa zbujala vsa prepotena :-/ upam da zdrziva se kaksen dan! V vsakem primeru se me pa izogibajte, najbrz kaj trosim okrog :-)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   RE: Oktobrčki 2016
12.6.2017 20:08:04   
Malinca07
Evo..se oglasam po dooougem casu. Norisnica, cez en mesec praznujem 30., tamalo boma dala krstit in bo ena velika festa in mam ogromno stvari za zrihtat. Sem se odlocla, da sama nardim vabila, dekoraciji...uglavnem, prevec :) poleg tega ima pa mala obdobje "sam mami vela in noben drug" tak da je skoz z mano. Opazam, da se zacenja bat neznancev in okolja, ki ga ni vajena. Prej s tem ni imela problemov.

Zobkov se vedno ni, ceprav se mi zdej pa res zdi, da nekaj bo..slincke ji menjam na 15min, ker so premoceni, spodnjo dlesen ima malo oteceno in njeni razpolozenje niha, ko pri meni v tistih dneh :))

Drugace je pa super, sedi ze sama (vsake tolko se se prekucne), plazi se se vedno na njen nacin, se pa postavlja na vse stiri tudi :)
Glede obrokov sma se kar samo na dveh GH, ponoci se vedno 1x je. Sma pa imeli kontrolo za alergijo na KM, kozni test je sicer se pokazal rahlo alergiji ampak je dr.rekel, da lahka pocasni zacnem z mlecnimi kasicami in ne vec prilagojenim mlekom za alergike...bomo videli kako bo, upam, da ne bo kaksne reakcije in bo lepo sprejela tudi to.

Me pa kar skrbi vozja jutri..zdle sma se peljale 15min in je bil tak jok..ne jok, dreeetje :/ ce ni nobenga zadi, da bi jo animiral je kar pestro v avtu. Mislim, da bo treba pocasi jajcko zamenjat za sedez, da bo imela gospa vecji pregled nad dogajanjem :)

Sem ze pozabla, kaj vse ste pisale, da bi pokomentirala. Glede daril..midva si ne kupujema za rd, niti za obletnice. Vedno sma sla raje na kaksen izlet ali vecerjo. Edino za valentinovo in 8.marec pa vedno dobim rozico :)
Verjamem pa Dansas, da je mogla bit situacija z darilom kar "zabavna" :) aja, pa vsee naaajlepse, in veelìko prespanih noci ;)
Vsem, ki ste bolane ali so bolani vasi soncki, pa zelim da se cimprej pozdravite!

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 986
   RE: Oktobrčki 2016
13.6.2017 21:53:07   
Pupa88
Zivijo punce,

Hvala za druzenje danes. Super je bilo user posted image

Mirno noc vsem

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   RE: Oktobrčki 2016
13.6.2017 22:38:54   
dansas
Ja,meni je bilo tudi lušno vas še v živo spoznat. Sicer bi bilo mogoče bolj pametno,če bi naslednjič (?) prišla samo z enim otrokom user posted image
Sem vas pa pozabila čist vse vprašat kar sem vas hotela... me zanima kako jih imate oblečene ponoči,ko je taka sparina (naš je v kratkem bodiju in lahki tanki spalni vreči),če še dajete d3 kapljice (jaz mu jih že več kot 2 meseca nisem dala - pozabim... ampak sva veliko zunaj), koliko drugi spijo,pa za nalašč nočem vprašat,ker vem,da je naš največji lump user posted image user posted image

So me pa pia,pikica in pupa presenetile kako izgledajo-sem si vas drugače predstavljala user posted image :pupo sem si predstavljala v bolj miniaturni izvedbi, pikico in pio pa kot črnolaski user posted image . Nastja, škoda da vaju ni bilo,bi T poskrbel za malo več raznolikosti user posted image pri dojenčkih. Upam,da ste že kaj bolje.

Naše punce so se tudi lepo imele,samo malo vroče jim je bilo na igralih

(odgovor članu Pupa88)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   RE: Oktobrčki 2016
13.6.2017 23:24:14   
Pupa88
Dansas: haha sem se prav nasmejala, jaz si tudi sebe predstavljam v bolj miniaturni izvedbi, pa te kile kar ne grejo dol...Sem bila bolj mini pred mama obdobjem user posted image

Drugace pa spimo v pizamici z dolgimi rokavi (zaeenkrat) in nic drugega. Imam za jo pokrit sicer rjuho, vendar je skozi odkrita.
Kapljice d3: jaz ji dam vsako jutro 2 na žličko..
O spanju pa raje nebi...user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   RE: Oktobrčki 2016
14.6.2017 6:31:10   
Pia*
Dansas prav pridne punce imas.

Spanje. Cez dan imava ritem cisto porusen, ker sva veliko na poti. Pred tem je pa spala slabo urico dopoldan in popoldan.
Spi pa v bodiju s kratkimi rokavi ali pa v pajacu s kratkimi rokavi in hlacami.
D3 kapljice od kar sva zunaj ne dobiva vec. Bova na jeseni ponovno zaceli dodajat.

Mi2 sva imeli turbolentno voznjo. Pia je bila zaspana, zoprna in ni da ni. Tako,da je v avtu bilo vecino poti dretje.user posted image
Sedaj imava pa ze kaksno uro in pol zabavo. Ko pogledam na uro in spredaj vidim 5 bi si zelela,da vidim narobe.

Punce bi mi prosim katera poslala slike ( ker sem tak talent,da niti ene slike nisem naredila).

Sedaj pa sibava na en sprehod

Lep dan

(odgovor članu Pupa88)
Neposredna povezava do sporočila: 990
   RE: Oktobrčki 2016
14.6.2017 7:32:41   
Malinca07
Dobro jutro,

danes je pa pri nas en hladen, dezeven dan..ampak pase :)

D3 ji js kaksen mesec ne dajem vec, prej ga je dobivala redno. Spi v pizamici z dolgimi rokavi, pokrita ni..se odkrije vedno. Ponoci spi od 20.00 do 7.00, s tem da se vedno zbudi po pol ure, 1x se dobi flaso in ene 2x hoce dudo.
Cez dan gre pa spat se 3x, dopoldan okrog 9h spi od 30min do ene ure, opoldan ob 12h, uro, uro pa pol in popoldan okrog 5h 20-30min.

Pia, tudi najina voznja je bila taka..omagala je sele, ko sem bila ze skoraj doma. Ni pomagala duda, petje (to je verjetno se poslabsalo vse:)). Se mi je revica smilila. Ne bom vec sla sama na tako pot. Je pa ocitno jo vcerajsnji dan zelo utrudil, ker se vedno spi :)

Js imam samo eno slikico, ampak se lepo vse vidite. Na ZS ne znam poslat. Poslji mi svoj mail pa ti jo po mailu posljem.

< Sporočilo je popravil Malinca07 -- 14.6.2017 7:41:48 >

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
   RE: Oktobrčki 2016
14.6.2017 8:51:50   
nastja1
lepo da ste se imele lepo. upam da vas naslednjič tudi jaz spoznam user posted image

dansas jaz ga imam oblečenega samo v kratki bodi in nič drugega. ker ko se zbuja po 3x na noč je ves vroč, ko se pa še doji, ima pa kar glavico mokro. groza. imamo spalnico na vogalu hiše in se tako segreje. bomo pa sedaj dali zunanje žaluzije da nebo še sonce pripekalo cel dan notr, res je finančni zalogaj ampak se tudi T zbudi zjutraj prej ker sonce tako sveti user posted image jaz mu dajem še vedno d3. imam oleovit iz avstrije in mi je P rekla da čez poletje 2 kapljice, od septembra pa po 3.
huh spanca pa ne omenji.... sedaj smo vsi tri tako zboleli.. teu gre počasi na bolje, naju pa ko da je kamijon povozu.. zato tudi od spanca nič.. včeraj mogoče 1 uro ? teu se maši nosek pa je ves živčen pa nemore pančatuser posted image
hehe je mali S samo gledu kaj je toliko bab okrog a? user posted image

pia ojoj to pa ni lahko vozit če je tako kriči. jaz si ne upam dlje na pot sama, ker se tudi naš zna tako dret. mi gremo ponavadi vedno skupaj kam dlje, in jaz sedim odzadi da ga zabavam, upam pa da nebom več rabila ko bo avtosedež user posted image

malinca hehe tudi naš ima iste ure za spat kot tvoja, s počitki vred in tudi tako spi po 30min-ene ure user posted image

pri nas pa nič deža, samo oblačno in hvala bogi da je malo ohladilo za kako stopinjo. user posted image

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 992
   RE: Oktobrčki 2016
14.6.2017 9:55:33   
pikica 4
oj,

pri nas tudi oblačno. so ravno prave temperature ne prevroče in ne prehladno. ravno prav za sprehod če ne bo prej ploh.

berem da jo imam čisto preveč napravljeno ponoči, bom malo stanšala sloje. je napravljena v tenko pižamo z dolgimi rokavi in kratek bodi.

dansas mojega tamalga je vročina čist zdelala pa ves čas smo bili v senci je nazaj grede, kljub sireni v avtu zaspal, smo se na pol poti nazaj morali ustaviti na kofetku, da je mala k sebi prišla, je bilo tahudo dretje, me je pa prijetno presenetila ko smo šli je jokala le 10 min nakoncu preden je zaspala. kapljice ji še vedno dajem od waje. spanje zopet imava ritem zjutraj slabi 2h okrog 13 oz 14 slabi 2h in še obvezno zvečer ob pol sedmih jo peljem na sprehod da ne spi predolgo približno1h, ob 22 pa potem za noč zaspi.

jst sm imela taksista(moža) tako da je bila pot enostavna, ko bo avtosedež bo vredu, bojo vsaj lahko gledal naprej, ga bom čez 1 mesec kar v avto postavila. sem pa imela časovno omejitev to je bila pa slaba stran tega. je prehitro opravil kar se je namenil. ne zna uživat v nakupovanju. pride kupi in gre. pa še N ni bila ravno najboljše volje.

bilo vas je prijetno spoznat, vse ste zgovorne vredu punce.




(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 993
   RE: Oktobrčki 2016
14.6.2017 10:50:43   
dansas
uf,pupa, nisem mislila kil ampak velikost user posted image (nisi ravno majhna), verjetno zaradi imena; pri vas doma je verjetno vsaka punca pupa, pri nas pa rečemo pupa/pupika majhnim punčkam (še posebej od kar se Štorija gleda user posted image )

Nas je tudi iz ritma vrglo tole popotovanje. Nismo neki avanturistični tipi in smo ponavadi doma za čas spanja, v avtu pa tudi ni šlo takoj zaspat - mogoče zaradi pretirane animacije na zadnjih sedežih?! user posted image Je pa zato ponoči presenetljivo lepo spal. Se je zbudil samo 1x - se vidi, da je nosek boljši.

Ja, nastja, je imel Svit kar pestro izbiro - same lepotičke, ampak ker sem sklepala, da punc ni nikoli preveč, sem še sama tri pripeljala user posted image

Pia, danes imata nek pregled (sem že pozabila kakšen). Sporoči kako je šlo.

< Sporočilo je popravil dansas -- 14.6.2017 10:54:41 >

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 994
   RE: Oktobrčki 2016
14.6.2017 10:51:37   
dansas
nekaj sem zablužila in dvakrat objavila user posted image user posted image (to je brisana objava user posted image )

< Sporočilo je popravil dansas -- 14.6.2017 10:53:47 >

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 995
   RE: Oktobrčki 2016
14.6.2017 15:42:44   
Ribica **
No evo, jaz pa mislim, da ste še od včeraj utrujene in da ni nič novega tule gor. Pa samo maila nisem dobila. Meni je bilo tudi fino, potem sem sicer moža 20 min čakala in ob cesti futrala tamalo s kosilom user posted image , pa do doma ni zaspala, tako da je doma pojedla preostanek in zaspala za uro in pol. Mi je olajšala delo, da je nisem rabila zbujat za v ZD, sem pa še danes bolj slabe volje, ker smo čakali uro in pol skoraj, seveda je bila mala sitna, potem pa še pregled ni bil ravno njej po godu. Še vedno naj bi bila suha koža, le flekec na nogi še ne vemo, kaj je (pomojem enako), tako da sem mogla po neko specialno milo in po bepanderm za mazat, pa z mehčalcem naj bi nehala prat in za 2-3 tedne imela dieto - jaz in ona, ker jo še dojim. Zaenkrat bom pet dni opazovala kaj bo z mazanjem, mehčalca tudi ne bom dala v oblačila, ki jih bom zdaj prala, z dieto bom pa še počakala, ker resnično ne vem, kaj naj jem potem (brez svinjine, salam, paštet, agrumov, svežega paradižnika, lešnikov, orehov, čokolade, aditivov, konzervansov, barvil, arom, jušnih koncentratov, morskih rib ipd.). user posted image Bomo videli. Predvsem me daje to, da sem vse uvajala po pravilih, pa ji ni bilo nič do pred slabima dvema mesecema, kar pa sovpada tudi s časom po cepljenju. user posted image Edino nektarine ji ne bom več dala en čas, ker so se ji pojavile pikice, ta pediatrinja zdaj je pa rekla da ne jagod, naša in patronažna pa, da lahko jagode. Še ne vem, kaj bom v tej smeri storila, se mi pa spet precej zmanjša nabor sadja za dopoldansko malico. Če bova mogli uvest dieto, pa itak odpadejo vse kupljene, mi bomo pa ravno na morju.

D3 jaz še vedno dajem po 3 kapljice, ampak enkrat na dva do tri dni, ne vsak dan. Itak sva že celo zimo in pomlad veliko zunaj. Zdaj pa ko zaspi v vozičku in ko sem ugotovila, da je ful enostavno hodit okrog z busom, celo že dopoldne kaj pametnega opraviva. user posted image

Za spat ima le bodi s kratkimi rokavi oz. kratek pajacek, pokrita je pa z bombažno dekco, se pa skoz odkriva. Če je hladna, se pride pa k meni pogret. Vmes en dan, ko je bilo hladneje, je imela dolg bodi in hlačke s stopalci, pižamce pa že en čas nima. Je bolj vročekrvna in hitro se spoti, potem so pa spet kaki fleki/pikice.

Spi pa od 20.30/21h do 7h približno, jé ob 23-24h, preden grem spat, potem pa načeloma do 5-6h ne, včasih tudi celo do 7h. No, danes je jedla še ob treh in ob petih in ob osmih. user posted image Čez dan dopoldne spi pol ure do uro, popoldne pa že kar lep čas po 2 uri in več, edino če vstane pred 4., je do večera že grozno sitna. Zdaj en dan sem jo dala spat ob 19h, ker ni bilo več za zdržat.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 996
   RE: Oktobrčki 2016
14.6.2017 15:44:32   
Ribica **
Aha, slikce - jaz jih imam kar nekaj, tako da prosim za mail na ZS, ga imam samo od malince. :)

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 997
   RE: Oktobrčki 2016
14.6.2017 16:42:41   
bucka*
Juhu! Da se se jst pofockam in nas pohvalim :-) sem dopoldne spravljala stanovanje v red... prejsnji teden je bil sinko doma, v pon. sem bla pri zobarju, vceraj z vami... se je kr nabralo ene sare (prevsem cunj), se pozna v tako majhnem stanovanju, ce se par dni nicesar ne dotaknem :-)

Tudi meni je blo lustno vceraj, sem vesela da nam je uspelo da smo se uskladile in videle, ceprav z nekaterimi le za kratek cas. Zal mi je za tiste, ki ste imele naporno voznjo domov, meni je mala zaspala ze v vozicku v lj, potem je spala celo pot do doma, potem jo je pa doma cez eno uro spet zmanjkalo. Vrocina je naredila svoje, ampak v teh mesecih nimamo dosti izbire z vremenom. Al to, kar je blo vceraj, ali pa to, kar je danes :-)
Sem bla kar vesela, ko sva prisli domov na gorenjsko - temperatura se je z ljubljanskih 33 spustila na gorenjskih 29, pa se veter je pihljal :-)

Jst jo mam ponoci se vedno v dolgih, pri nas pac ni sopare, ampak spimo pri prijetnih 20/21 stopinj. Ce jo oblecem manj, ma mrzle nogice.

Dansas, jaz sem si pa predvsem tebe drugace predstavljala, pa sploh ne vem kako, ampak pac ne taksno kot si :-)
Slkice mam ene tri, take da ste vse gor, drugace imam pa najvec tistih, ko sta si mala E. in mala E. podajali plastenko :-) posljite maile na ZS, posljem vse slikce :-)

Pri nas je koncno zacelo dezevati, se je nabiralo cel dan... prijetno lezerno popoldne vam zelim!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 998
   RE: Oktobrčki 2016
15.6.2017 11:01:21   
nastja1
pikica4 hehe pri nas je pa glih obratno.. mož bi lepo počasi hodil po trgovinah pa vse si pogledu, jz pa skus zdraven težim da naj požuri. meni je pa tako smotano hodit po trgovinah. še ko grem po plači kupit za v hladinik pa kaj manjka, grem na hitro v kak špar/mercator, ko točno vem kje kaj leži, vzamem in gas domov user posted image

ribica ojoj a kar tako dolgo so vas pustili čakat če imaš tamalo? user posted image pri nas imajo majhni vedno prednost. ojoj a kar na dieto so vas dali? user posted image u je pa tvoja pridna za pančat user posted image

kaj se je pa meni včeraj zgodilo ko sem kuhala kosilo.. mali je bil na tleh, je sedel in se igral (zdraven je pa sedežna) in ko sem ga v nekem momentu pogledla, je frajer lepo stal in se sedežne držal. ko je pa videl da ga gledal, je pa začel kričat user posted image
punce kaj vi imate kira tisti sprehajalec? študiram da bi si ga nabavila ker kar lepo daje nogice eno pred drugo ko ga "učimo hodit". mogoč bo hitreje shodil z unim? user posted image

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 999
   RE: Oktobrčki 2016
15.6.2017 12:16:56   
dansas
Ja, bravo Teo! Prvi stoječi oktobrček user posted image (vsaj po mojem spominu;)
A to misliš hojico? Le-te niso priporočljive - naučijo otroka napačne hoje. V bistvu sploh ne hodijo v njej, ampak se s prsti odrivajo. Ko pa zares shodijo, pa ne znajo "pravilno" pasti - v bistvu se ne znajo ujeti in zato je baje večkrat prišlo do tega, da so si izbili zobke (pa komaj so ven pokukali!), tako da vsi zdravstveni delavci odsvetujejo hojico. No,pa da ne bom preveč pametna... user posted image
Pa pozabila sem komentirati še za nazaj: madona imaš natempiran urnik! Že jaz imam tako hud tempo od kar je moj v službi in sem cele dneve sama, ti si pa res za čisto vse sama!user posted image Še možakarja moraš spedenat! Naj ti že ta zalivalni sestem zrihta, to zalivanje toliko časa vzame (pa glih zvečer, ko se je treba jesti, pa stuširat se in pripravit za spat...)

Naš je pa sedaj v fazi "štumfe dol" oz. "fetiš na štumfe" user posted image Še dobro, da je poletje! Ima štumfke takoj dol in poslinjene user posted image in seveda ne nosi več parov ampak mu nataknem kar je pač suhega user posted image .
Aja, pa zobek je dlesen predrl. Ti spodnji so tako majhni in lušni, ko pa dobijo zgornje ti pa ni jasno ali imaš otroka pred sabo ali bobrčka user posted image . Zgornje enke zgledajo v ustih dojenčka velikansko, seveda, saj morajo zdržat tam do sedem let - v ustih sedemletnika pa spet zgledajo mičkeni.

Ribica, naš ima tudi ene take fleke po riti - samo jaz predvidevam da od plenice. Samo ne izgledajo kot plenični izpuščaj. Moram tudi jaz čez en teden na sistematskem vprašat. Če ne bom pozabila! Ponavadi imam (v mislih) seznam vprašanj, pa se še nikoli nisem spomnila vsega vprašat!

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?