|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2016
15.6.2017 12:25:23   
nastja1
dansas hm nisem mislila hojico, ampak tisti sprehajalec.. ko rine pred sabo, odspred pa ima neke igrače pa zvoke.. huh ja za hojico sm pa tudi jaz tako slišala kot praviš.. vsa starejša generacija pa mi pravi da zakaj si jo ne kupim da so včasih vse otroke notr dajali user posted image mah, naš je tako rad na tleh in se kar sam zaigra. mi malo olajša vso delo. more pa biti revež povsod ob meni, bo vsega znau. user posted image ma mož dela večinoma po 12 ur, tako da se čudim da vsej drv nisem rabila kalat, ampak samo pospravljat user posted image on pravi da sej imam čas vse nardit. user posted image je je pa smotano cele dane neki žurit.. ah, upam da bo enkrt bolje user posted image
oo zobek imate super.. user posted image ampak kak fant je S na sliki. oho pa še srajčka.. pravi frajer user posted image punce pa imaš prekrasne. user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   RE: Oktobrčki 2016
15.6.2017 21:27:27   
Ribica **
Jaz pošljem slikce čez vikend, prej mi menda ne bo uspelo, še vaših nisem pogledala. Danes je ena sama norija, še dobro, da se nismo danes dobile, ker je bil totalen prometni kolaps v LJ, v Šiški je vse stalo za proti morju, noro. Sva šli z malo v BTC dopoldne, pa po moža v službo, da je avto odpeljal, katastrofa! Potem pa sva ravno domov prišli in ji naštimam bazenček, sem mogla pa po tavečjega v šolo, na hitro probat E nahranit doma (itak ni hotela) in po tej vročini z ovema peš na urgenco, je glavo razbil. Ah ja. Potem me je zamenjala mama od tavečjega, tri ure je trajalo, jaz pa brez kosila. Malo čez 5., ko je mala končno zaspala, sem se šele usedla. No saj, zdaj sem šla pa perilo pobrat na teraso in sem se tule zadržala.

Flekcem pa pomaga mazanje s hladilnim mazilom in bepandermom. Upam, da ne bo potrebna dieta.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
   RE: Oktobrčki 2016
16.6.2017 10:01:32   
pikica 4
ribica ojoj tele diete pa ugotavljanje kaj ukiniti, upam, da je samo mehčalec, ga je najenostavnejše ukiniti. glede nektarine, jaz imam iskušnjo z breskvijo iz frutka, ko smo se vračali domov iz srečanja sem ji na kavi dala frutek jabolko in breskev po 4. mesecu, in je ratala ene pol ure po hranjenju do malo vel kot pol lic tko čudn rdeča flekasta, je pa v dobri uri izginilo, lahko, da je breskev ali pa kaj drugega, bom počakala s tem sadežem. a je s fantom vse vredu? no super mogoče pa flekci izginejo, s temi kremami. kaj pa je bepanderm, na recept? morm še kupt bazenček sem jih v bc vidla za slabe 4 eur take male, bo pasalo, ampak pri meni na terasi še ni take toplote, je v senci in je kar hladno, čez 14 dni bo pa tudi tukaj že vredu. a vama je uspelo čoftati?

bučka je bilo kar bolj v lepem vremenu, meni ni bilo prevroče saj smo bile v senci, pa še mož me je tako zložil da sem hodila pol minuteuser posted image . pa pri nas so res malo bolj hladne noči.

nastja pri nas je tudi vrsta za vse, nikogar ne vzamejo pri zdravniku prej razen urgenco to se pa razume. pri starejših dveh sem imela tisto ko jo porivajo pred sabo. ampak dokler ne shodi je to brezveze, ker on z rokam naprej potiska in to kar gre, je treba bit zraven in tisto reč držat, da gre lepo počasi naprej, da ne pade. a sem napisala razumljivouser posted image , no ja. potem ko pa shodi pa s to stvarjo vse obutajouser posted image , tako da ne vem, pri N sedaj ko je novo vse, se bom te igrače izognila, nasploh nisem veliko igrač kupila zanjo.bo imela pa gotovo kakšen voziček bo pa enako. bravo za korake.

dansas a res pri vas pa sedaj nogavičke dol letijo, našo je malo minilo, na čase se še spomni. ampak je poletje...

gosta hrana pa nazaduje, včeraj je jedla samo dopoldansko malico za ostalo ni odprla ust, ampak popila je pa potem rada.

sem v pričakovanju puzanja, se je zadnjič s prstki na nogah nekaj odrivala, pa še ni napredka.


(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
   RE: Oktobrčki 2016
16.6.2017 11:14:15   
bucka*
Hej hej! Nimam srece s to ringarajo zadnje case, vceraj me je spet vrglo ven, pa tok napisanega :-)

Nastja, jaz sem proti kakrsnim koli pomagalom, najhitreje in najboljse se bodo naucili sami. Ce ima neko spodbudo dobi lazen obcutek varnosti in je potem kasneje samostojen (pri hoji in tudi pri drugih spretnostih) cestitke za dvig, pa sozalje hkrati, ker zdaj si pa "oplela" ;-)

Pa se nekaj sem ti hotla rect... glede hitenja... jaz tudi divjam ze od prvega mulcka dalje, pa pri njem se se nisem zavedala, kaksno napako delam... zdaj, ko vidim kako hitro cas bezi in kako zelo kratko je to dojenckasto obdobje, sem bolj na izi, raje kaj pustim zadaj in uzijem dan v obcudovanju svojih mladickov :-) samo enkrat bo tako majhen, privosci vama cim vec skupnih trenutkov, opravila lahko pocakajo.

Ha pikica, jst pa vceraj okrog 18h sedim zunaj v kratkih hlacah in kratki majici in me je zeblo! Sm sla not po jopico :-) mamo sencko ze takrat, pa malo zapiha... sem mislila da sem nora, pa pravis da je pri vas tudi se sveze.

Ja jst mam tamal bazencek, se streha se napihne na vrhu, pa je sinko ful uzival not. Pa najbrz bo ona se bolj :-) ravno toliko vode gre noter, da je ni skoda sproti menjat :-)

Za naju s fantkom mam pa malo vecjega, sem narocila za njegov rojstni dan, pa kar odlasam s pripravami. Ce je slabo vreme vmes ni najbolje, ce nas ze tko zebe, pa tudi ne :-)
Ah ja, jutro kar drvi... danes imam nakupovanje, placilo poloznic... da vidimo ce bo kaj ostalo za kaksen mini dopust v septembru :-)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   RE: Oktobrčki 2016
16.6.2017 11:16:46   
bucka*
Aja, ribica, videla kolaps pri porocilih ja... res dobro, da smo se prej dobile, saj nam ne bi uspelo, je blo povsod noro...

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
   RE: Oktobrčki 2016
16.6.2017 11:37:14   
Ribica **
Samo to bom rekla, da so vse igrače pri nas doma rahlo odveč, ker zdaj, ko se plazi (ne po vseh štirih, po trebuhu), ordinira samo po neumnostih. user posted image Lihkar je imela v rokah umazan copat od tavečjega, pred tem se je pa valjala pod jedilno mizo in izpod nje odnesla plastenko z vodo - ki jo je pred tem pred hranjenjem zabrisala na tla. user posted image Se pa že dva dni sama usede iz vseh možnih položajev. Danes je celo splezala čez klavir, ki je ene 15 cm od tal, ker se upre na roke in na prste in se stegne v desko, to je včeraj počela v banji. Skraaatka, bi kupila eno leseno ograjico za omejevanje prostora, pa so 100 €. user posted image

Fajn za tele informacije o potiskajočih igračah, sem ravno mislila pri sestri vzet lesen voziček, fanta sta ga imela, ampak je bil aktualen šele, ko sta delala prve korake. Te naj pa še kar malo počakajo, že zdaj hodim na wc s tamalo, da mi ne naredi kake neumnosti ta čas.

Šibam pakirat in kuhat ...

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
   RE: Oktobrčki 2016
17.6.2017 8:18:16   
bucka*
Jutro!
Ribica, tudi mi smo v obdobju, ko ne potrebujemo igrac :-) sumece vrecke, prazne plastenke, karkoli pade mamici na tla, ali je postavljeno tako, da se da dosezt... pa sinkotove igrace, ki niso za njo, to je vse zakon! Da ne bi o tem, da se je vceraj spuzala pod mizo in mi pokazala, da tam nisem dovolj pobrisala :-) fuj :-)

Tud jaz hodim lulat z njo, da kaj ne uspici, ali jo pa odlozim v posteljico ce je kaj takega... sem pa pri fantku uporabljala stajico in sem bila zelo zadovoljna z njo, ceprav so ravno tako mesana mnenja. Ampak on je notri ful uzival, zaigral se je, vcasih tudi odspal dopoldanski spanec. Jaz pa sem v miru kuhala/sla na wc/ven po posto... sem vedela da je tam notri na varnem. Je blo pa na zacetku tud kaksen protest treba dat skozi, podobno kot pri spanju v posteljici ;-)

Pri nas danes soncno, zal otrocki ne vedo kaj je vikend, budilke so vgrajene, vse sili pokonci ob svojih urah :-)
Malo bodo se risanke spilale, pol pa morm pa zal tud jaz v akcijo :-) lep dan vam zelim, ribica, tebi pa lep oddih!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
   RE: Oktobrčki 2016
17.6.2017 10:15:05   
pikica 4
oj,

kako je hladno pri nas, sva šla ven na kavo pa je kar za dolge hlače in rokava, ampak se jasni in greje.

bučka jaz si kopiram pred objavo, ker me tudi dostkrat vn vrže ali pa seja poteče. a to si naročila tistega velikega , kateremu se samo rob napihne, je fajn otroci uživajo, pri čiščenju pa malo manj, pa je bila črpalka zraven pa vseeno je biloprecej umazanije. ko smom pa to reč pucali sem šele videla, da mi je vso travo požgalo, fuj kolk je smrdelo, a ga boš dala na asfalt al travo? kam pa imate namen oditi septembra na dopust? jaz imam stajico sem jo dobila za malo denarja je lesena, in jo še nisem spustila čisto do podna. vanjo jo vedno položim, ko grem na wc po pošto... po malih opravkih, tistih par minut, da vem, da je na varnem. zaenkrat ne trmari, ker ve da takoj pridem. o kuham jo dam na tla v kuhinji ampak ostane na dekci, ene parkrat ji je z valanjem ratalo malo raziskovati, vem pa da bo ta dosežek vedno večkrat. se bolj zamoti ane sedaj ko puza.

ribica ja sem videla kako je že mobilna, sedaj bo vse kar bo našla njena igrača user posted image . a tolk drage so te ograjice, vidla sem plastične ne vem pa cene.jaz jih potrebujem 4, ampak imam še čas. uživajte na morju. so fleki že izginili?

pia kako si opravila na terapiji?

imajo pri nas jogo za mamice z dojenčki, pa bi tko rada šla pa mi N vedno dopoldne spi tisto uro, pa če ji porušim urnik bo sitna. ko bo zamenjala urnik bom pa šla.

mi je mož rekel, da nas nekam na izlet pelje, pa sploh nima idej, najraj grem tu okoli pa nekam na kavo sedem. kam hodite na izlete ko greste?

želim vam prijeten vikend, ribica tebi pa srečno in mirno potuser posted image

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
   RE: Oktobrčki 2016
17.6.2017 11:20:58   
bucka*
Pikica, narocila sem bazen, da ga prinesejo :-) ne, mamo navadnega, intexovega, ne vem pa kako je z dnom (a se napihne a ne). Mislim da je ene pol metra visok, pa dva metra dolg... ravno za naju s fantkom, pa da se kar sproti voda menja. No, bomo videli kako bo. Ce ne bodo nazadnje se sosedje noter, pol pa zame ne bo prostora :-)
Aja, bo pa sel bazen na travo, nimam drugega, se na parkiriscu je pesek. Ga bom pa najbrz malo premikala, da ne bo trava vsa sla...
Glede izleta... jaz ti priporocam arboretum, zna bit tud fantoma zanimivo, pa za vikend se skos nekej dogaja. Pa ogromno igrisce imajo. Ali pa zivalski vrt mogoce... ce bi bolj pohajkovali pa pridite gor k nam, martuljski slapovi... jasna je tudi lepa, mogoce se zapeljes se par kilometrov do belopeskih jezer... no tam je pa fenomenalno! Samo za vozicek ni najboljs.
Ce se ti ne da prevec, greste lahko na bled... ce bi sli dlje, pa v bohinj.
Ne vem, mi sploh ne utegnemo na kaksen izlet, sem vcasih prav zalostna... moj je tko zdelan od stalnih nocnih, da mu ponavadi se do sprehoda ni... pa pogresam to...

No, lepo se imejte, pa javi kje ste bli :-)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
   RE: Oktobrčki 2016
17.6.2017 11:22:24   
bucka*
Aja, se to sm hotla... ena varianta stajice je tud prenosna posteljica. So cenovno ugodne, pa se na dopust se jih lahko sabo jemlje (k nekje so drugac za doplacat...)

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
   RE: Oktobrčki 2016
17.6.2017 11:22:54   
Ribica **
Še nismo šli na morje, aamo na Gorenjsko za dva dni. Mož in mala na dopust, jaz pa delovno. :)

Tiste ograjice za zaščitit stopnice ipd niso drage, jaz sem gledala tako ograjo, s katero lahko npr sobo pregradiš, da se ne more povsod premikat.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   RE: Oktobrčki 2016
18.6.2017 9:06:16   
Pia*
Punce jaz se koncno javljam. Seveda sele iz dopusta.

Ta teden je bil resnicno nor!! Mi2 sva imeli v torek in sredo fizioterapijo, v cetrtek sva sibali v Maribor na pregled za kozo, v petek pediatrinja. V Mariboru sva cakali 5ur na recepte. Za zmesat!! Od celega tedna sem bila tako izmucena, da sem zvecer ob 21h padla v posteljo. V petek sem do polnoci pakirala. Spala itak nisem nic,ker sem samo studirala,da ne bi kaj pozabila.

Ko smo prisli sem popoldan s Pio spala 3ure. Ne vem, ce nisem nazadnje popoldan spala se kot studentka po kaksnem zuru.

Pocasi se zavedam, da sem na dopustu, ceprav roko na srce z malckom dopust ni vec to kar je bil prejsna leta,ko sem na plazi cele dneve brala knjige. Hehe ( je pa lustno, ceprav naporno).

Pozdravcki iz Paga


(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
   RE: Oktobrčki 2016
18.6.2017 9:15:44   
dansas
Njegova najljubša igrača ta hip je tuda od zobne paste (tista plastična varianta, ne kovinska;). Se kar trese, ko si greva v kopalnico roke umivat in vidi tubo user posted image Ko mu jo dam, jo mečka, liže, grize, ga njegove prave igrače sploh ne interesirajo. Da o daljincu ne govorim - taprav dec: je najbolj srečen, če ga ima on v rokah user posted image

Spodnji zobek je dva dni nazaj ven pokukal - sem si mislila, končno, boš mogoče sedaj kaj bolje spal (zadnje čase se redno zbuja do 6krat na noč user posted image - huje kot novorojenček user posted image ), pa se je včeraj tako zasmejal, da je nagnil glavo nazaj in kaj opazim... še zgornji enki ven rineta. Ima čisto napeto dlesen, zobki se že vidijo; mislim, da bodo zdaj, zdaj (se pravi čez tri tedne, če sodim po spodnjem user posted image )

Bravo za izlet pikica. Kam ste potem krenili?

Imamo samo gužvo zadnje čase: čez teden zaključni pikniki v šoli/vrtcu, čez vikend pa praznovanje rd-jev.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
   RE: Oktobrčki 2016
19.6.2017 15:24:11   
pikica 4
ojla,

bučka ja sej mislim, da smo mi tudi imeli takega pa pride precej velik na koncu, bazen.ja pri nas enaka zgodba trava ali pesek, je bil na travi, sedaj sta prerasla bazene.ste ga že postavli? moj je še z mano na sprehod manj kot 10krat, pa še to so bile prej prošnje. hvala za ideje.

na izlet smo šli v nedeljo pa še to je komaj potem našel čas, je imel v soboto neko urgentno stvar. šli smo pa smle: http://www.slovenijanadlani.si/jezero-crnava/ kratko, smo šli skoraj do konca pa po isti poti nazaj, da smo hodili vsaj pol ure, otroka sta vmes z nogam čoftala, pa kamenje v jezero metala, na koncu pa v hotel na kavo in sladoled, imajo teraso zraven vode, pa sploh ni bilo nič mrčesa ponavadi ga je polno ob vodi. tudi drena ni bilo kljub temu, da je bila sončna nedelja, je malo od rok. N je pa vse skoraj prespala je tud pasalo kavo v miru popit.

hja ribica sem nekaj zamešala, ste imeli vmes kaj prostega časa a je bilo predavanje celi dan s krajšimi odmori? ja potem pa je dražja je tudi daljša.

o pia že na morju, kakšna je voda?gre mala rada v morje?

dansas upam, da ga čim prej mine prebujanje, pri nas je trajalo dolgo pri srednjem, pa še sama si za vse. sem se nasmejala dalincuuser posted image . že zgoraj zobke bosta prva mislim, da. letos pri nas ni v šoli nobene zaključne prireditve, ker so otroci izglasovali, da pa oni to ne bi, učiteljicam pa tudi gotovo paše, pa je bilo ponavadi luštno. ne pri starejšem ne pri mlajšem, škoda.

sedaj je pa na vrsti vročinski val konec tedna. ampak pri nas ni tako vroče če si v senci, za sprehod pa ni, kako je pri vas bučka?

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
   RE: Oktobrčki 2016
20.6.2017 10:54:23   
bucka*
Da se malo javim, ravno cakam pri zobarju (spet), ne vem, a bomo uspel te moje zobe postimat, al ne, ampak najlazje zej hodim, k sm "frej".

Pikica, na preddvor sem pa pozabila, odkar sem tako blizu jasne doma, je to bolj pogosta odlocitev :-) ceprov poleti za vikende ne maram nikamor hodit, ne maram guzve in sundra... gremo raje med tednom...

Nasa punca je zacela ponoci strajkat, ocitno je lacna, bom mogla prej kosilo dajat in za vecerjo malo vec privoscit :-) zbudi se ob 2h in ob 6h, glasna kot sam vrag :-) hujs kot takrat k je bla dojencek :-) malo cez sedem, ko je treba vstat za vrtec, pa lezita in smrcita kot klade :-)

Sinko gre jutri z mamo in atom za tri dni na morje, jaz pa na svoj stari naslov merkat zivali :-)

Drugace je pa E. pogruntala kako dat eno nogo pred drugo, tko da se uradno plazi :-) sedi pa se ne, kar mi je cudno in me malo moti. Ko jo dam sedet, se nagne naprej, dokler ni tako nizko da spuza. Cudna je :-)

Si pisemo, bom kmalu na vrsti :-)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
   RE: Oktobrčki 2016
20.6.2017 10:56:29   
bucka*
Aja pikica, pri nas je v sencki popoldne prav prijetno, skoraj hladno :-) vrocinski val pravis da bo? Pol bom izkoristila da fantka ne bo in ga bo doma pricakal bazen, da bomo za vikend malo cofali :-)

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
   RE: Oktobrčki 2016
20.6.2017 11:59:12   
nastja1
punce živijo d se vam na hitro javim.. katastrofa v petek ko smo šli glih malo po nakupih, je bilo pri nas neurje in nam razbilo modem. in sem ga šele sedaj dobila in priklopla.. groza.

joj naš mali se je že redno začel vstajat.. sedaj ko je pogruntal kako gre iz ležečega v sedič položaj, in naprej v stoječ, ga skus merkam da nebo kam padu pa se udaril.. joj kaj je živ ratu. zdej morem bolj mirkat na njega, ko prej ko je bil manjši. kako za sekundo stran pogledam, on že stoji user posted image če pa ne stoji, se pa odplazi k TV in vse kable bi vn povleku, jih morem nekako zavarovat da nebo prišel do njih user posted image

pikica4 aha a nima ta sprehajalec nič zabremzana koleščka? pol pa ni čudno da padejo user posted image

bucka hh drugače ne gre.. jaz pa fant sva sma v hiši, njega po cele dane ni, a stvari morejo biti zrihtane in vrt zalit, in pes nahranjen.. malega pa nimma nikjer pustit niti za 5min. bi se tudi jaz raje stiskala pa crkljala, sm kaj pa češ.. se pa zato bolj ko je vse narejeno user posted image

mi imamo tudi stajico, ampak ne želi biti v njej user posted image sem pa kupila tak super bazenček intex tako kot grad izgleda s strehico.. pa ima še malo nosek zamašen tako da je še skus pospravljen user posted image jaz sem pa še neko vnetje sečil dobila.. groza. še k zdravnici nimam časa user posted image
evo že sirena..
lep dan punce user posted image

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
   RE: Oktobrčki 2016
20.6.2017 13:22:02   
Malinca07
Zdravo punce, kak ste? Upam, da kje na hladnem v sencki :) pri nas so orng zakurli, ni za vzuni bit :)

Ooo, eni pa ze stojijo, bravo! E.se je pa naucila sama vsest in od kar sedi, sploh ne zeli biti vec na trebuscku. Ne zna pa iz sedecega polozaja se ulezt :)
Puzanje je tako pri nas zaenkrat na pavzi :)

Mi je pa zacela strajkat s hrano. Malice in kosila sploh noce jest :/ Ribica ti si mnda mela iste probleme? Sploh ne vem vec, kaj naj ji skuham, da bi jedla. Ima pa sedaj tudi vecerjo in zajtrk GH, to pa ji kar gre. Kaj jim pripravljate za zajtrk in vecerjo? Se vedno pa se 1x zbudi ponoci za jest..to bo zgleda se en cas trajalo :)

Kak fajn mate bazene doma, morem tud js en bazencek nabavit, je balkon tok velik, da bomo neki malega ze spravli gor, da bo mala cofotala :) do nasga morja je se dalec..:(

Sibam hitro kosilo ji pripravit (ki ga ne bo pojedla), preden se zbudi :)

En lep, (pre)vroc pozdrav :)

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
   RE: Oktobrčki 2016
20.6.2017 16:23:43   
nastja1
uh imam zdej malo več časa ko panča.. :)

pikica4 tudi jaz ko kuham ga imam po novem v kuhinji.. mu dam kako posodico pa žičko pa se zamoti. user posted image se pa ta joga z dojenčki prav super sliši.. upam da vama jo rata kdaj obiskat. o to sem pa prvič slišala za to jezero. u sm je pa čudovito vidit. super pol ste uživali. čim več takih izletov vam privoščim user posted image

bucka hvala za ideje za izlete. če bomo kje v teh koncih bomo šli kaj pogledat user posted image

dansas o tuba od paste? haha s čim se naši mali zamotijo user posted image ojoj pol vaš tako spi, kot naš.. nevem kaj je to.. user posted image u naj čim prej pokukajo zobki.. mi še vedno nič user posted image

malinca joj je reči.. pri nas je 32 stopinj user posted image upam da vama čim prej mine to štrajkanje s hrano. user posted image

morm se pa pohvalit da me je prej mlajša sestra zvala in bom februarja spet teta.. že 4. user posted image ima že punčko staro 20mesecev, in zanosila je čeprav je jedla KC user posted image mislila je še malo počakat ker je imela naporni porod in nakoncu CR, ampak evo.. super user posted image

joj morm malo pospravit zdej ko spi.. jz pa na računalniku user posted image
bay bay

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
   RE: Oktobrčki 2016
21.6.2017 11:12:32   
dansas
nastja, kaj...!!? Še četrtega bodo imeli??? Kaj so nori malo? user posted image user posted image Ne morete verjeti kolikokrat dobim vprašanje, ko grem s svojo četico po mestu: Gospa, kaj so to vsi vaši?!! Jaz pa jim rečem: Ne, enega imamo še doma! user posted image Ampak saj meni se štiri tudi sliši veliko, samo če pa edega ali dveh ni, mi pa kar nekaj manjkauser posted image (je premalo kričanja;). Ravno ta vikend smo šli prvič ven jest od kar imamo S. Moj je še parkiral, jaz pa sem šla naprej pogledat za prosto mizo. Me je kelnar vprašal za koliko rabim mizo in ko sem mu rekla, da za 6, si je po moje predstavljal, da bodo še kaki stari starši zraven user posted image Mislim, da ne rabim govorit, da smo bili daleč najglasnejše omizje v gostilni. Pa sploh ne zaradi S - se sploh ni nič jokal. Tamala je imela slab dan, kar je pri štirih letih zelo glasna in jokasta reč user posted image

pikica, bravo za izlet. Moj je še večji gorenc od tvojega (čeprav je štajerc;) in se še ni javil, da bi nas na kak izlet peljal user posted image user posted image

Malinca, kako kaj priprave na rd in krst? Če te slučajno kaj potolaži, S tudi eno obdobje ni hotel jesti kosila (in tudi sedaj mu to ni najljubši/najboljši obrok), ampak je minilo. Če kaj protestira med hranjenjem, ga probam malo nafintati, samo me je že pogruntal, zato mi več ne rata zmeraj. Ponudim mu flaško z vodo in ko odpre usta, mu namesto flaške porinem žličko s hrano user posted image Priznam, da je to malo podlo, ampak tudi ni fer od njega, da se jaz potrudim in mu skuham prečudovito kašico, on je pa noče jesti user posted image . Pet minut zatem ko jo bom pa stran vrgla, bo pa lakota za umret user posted image

bučka, bravo za plazenjeuser posted image Imajo tvoji kmetijo? To je verjetno kar veliko dela.

naše noči so še vedno kar nekaj - veliko se zbuja in težko brez joka nazaj zaspi user posted image user posted image . Pa sem si en mesec nazaj zadala, da ga bom do morja "naučila" (bolj) samostojno spati in nepasirano hrano jesti, pa nič od tega user posted image S hrano bomo že kako, spanje me pa prav skrbi. V soboto gremo namreč na morje, kjer bomo spali v slamnatih hiškah, ki niso ravno zvočno izlolirane. Me skrbi, da če se bo tam sredi noči tako drl kot se doma, da me bodo še iz naselja vrgli ven. Pa tak sonček je sicer, pravi dobrovoljček, sestricam se naglas smeje (še posebaj tasrednji, ki največ za njega skrbi), brez problema se tudi sam zaigra, v bistvu sem razmišljala, da tamala več joka kot on... ampak ponoči, ponoči je pa pravi vragec user posted image Mi ni jasno kako bom funkcionirala, če bo še tako stanje septembra, ko grem nazaj v službo user posted image Po moje bom imela kafe za zajtrk, kosilo in večerjo user posted image

zdaj grem pa počasi (že) pakirat za na morje - čeprav gremo šele v soboto; ker že zdaj vem, da bo norija v petek zvečer. Na srečo sem se spomnila danes it po potrdilo za zavarovanje za tujino, ki nam je seveda v nedeljo poteklo, S ga pa še itak ni imel...



< Sporočilo je popravil dansas -- 21.6.2017 11:17:00 >

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
   RE: Oktobrčki 2016
21.6.2017 22:38:51   
Ribica **
Dansas, pomojem ima ena sestra dva in ta mlajša čaka drugega, da bo 4. teta. Ste pa zgodaj začeli v vaši familiji, nastja1. user posted image

Sploh ne bom naštevala dogodkov zadnjih dni, ker je enostavno vsega preveč, hodim spat ob enih, včeraj zato, ker sem šivala oblekco tamali. Ki je seveda ne bi rabila, ampak sem dala danes stroj na servis in bom približno dva tedna brez. Ah ja. Komaj čakam dopust, da ne bo likanja, šivanja, kuhanja kar naprej, pranja cot ... Saj vem, da bom dobila bumerang nazaj, ko pridemo domov, ampak o tej grozi še ne razmišljam. user posted image

Ostalo sem pa pozabila, nekaj me spomin daje zadnje dni. user posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
   RE: Oktobrčki 2016
21.6.2017 23:36:08   
Pupa88
Malinca: tudi pri nas strajkamo za kosilo, ze 3 tedne mecem stran ker mi sploh ust ne odpre. Tako da sem zdej obupala, ji dam kar sadje...ohlajeno ponavadi, to pa vasj nekaj poje. Kar neki, Mleko na joski tudi ni hladno pa vseeno tekne, tudi ce je vrocina user posted image itak.

Dansas: uzivajte na morju, jaz bom tudi avgusta v cetrto "teta" ... tako da, niso take druzine kot je vasa prav redke user posted image

Cestitke za plazenje in stanje na nogicag...in za zobke...mi jih se cakamo...

Pia: uzivajte na morju, sigurno bo morska voda pomagala kozi...no upam...


(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
   RE: Oktobrčki 2016
22.6.2017 8:40:40   
bucka*
Dobro jutro punce!

Dansas, nekaj malega je od zivali, vcasih, ko sem bla doma, je blo vec. Ko sem se odselila je glavni delavec odsel in so postopoma zmanjsevali :-) zdaj so ostale 4 kozice (in njihovi kozlicki), 30 putk in ene 10 zajckov. Sicer je moj 10let mlajsi bratec se doma, ampak mu oce ne zaupa (mladina pac - obiski, popivanje, kajenje...user posted image ), tko da moram ponavadi jaz pridt, da popazim na zivali in na bratca in na hiso :-)

Punci je pridna, edino se mi zdi, da jo je malo strah, ker ne pozna in zganja paniko, ko opazi da me ni v vidnem kotu. Poleg tega mi stric kot varstvo ne koristi dosti, ker se ga v izi boji :-) drugace pa hitro osvaja vescine premikanja, hecna je, ko dviguje noge in rokice, kot bi medved lomastil po gozdu :-)
Slini se spet kot polz in dlesni drgne, mi je gre na zivce, ko vsi govorijo... o, a so zobki? Moj odgovor je tak kot od dansas... zej zej bodo :-)
Z GH tud ostaja pridna, niti vrocina ne zaustavi nase pozresnice :-) noce mi pa pit vode, tko da se kr precej dojiva te dni, ko je tako vroce...

Lepo se imejte, pa na hladu se skrivajte! :-)

(odgovor članu Pupa88)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
   RE: Oktobrčki 2016
22.6.2017 13:49:55   
pikica 4
oj,

moja N tudi pavzira s kosilom, ne vem več kaj naj ji skuham, da ji bo okusno, ali naj ji nazaj pasirat začnem...

bučka a imata sedaj še večerjo ti spi ponoči? bravo že puzate. moja soseda je dobila prvi zobek okrog prvega leta pa so jo zelo matrali, slina ji je tekla v potokih, zob pa ni bilo.

nastja naš sprehajalec ni imel bremze samo kolesa in je to šlo če se je naslonil gor. sm bila v trgovini, da bi kupila mali bazenček, pa iščem, pa prašam prodajalko in mi reče da je rasprodan, pa šele pričela se je sezonauser posted image . ampak to so naše male trgovine moram kam v center ko se shladi malo. pa saj pri meni je enako sama za vse, ampak imam že fante starejše in se lahko zanesem, ne smem jih pa preveč obremenjevati se pazim. kako je s sečili? to jezero je na poti do jezerskega že v podnu se zavije, je pa za slabih 15 min hoje je malo. bravo teta zopet.

malinca jaz zajtrka še nimam imam pa večerjo: kašice pripravljene gres, polento, nimam idej kaj ji pripravljaš?

dansa ne obremenjuj se za ostale v naselju, bo že... zanimivo slamnate hiške, še nisem bila sporoči kako je bilo.

pupa ooo vi boste tudi pestvali tudi teta.

pri nas se šele proti jutru v hiši fajn shladi. se jutri potem imam pa bando domauser posted image , bo zanimivo.

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
   RE: Oktobrčki 2016
22.6.2017 16:00:50   
nastja1
dansas hehe ja mogoče sem malo nerazumljivo napisala.. starejša sestra ima 2, mlajša bo pa sedaj dobila drugega user posted image hehe sm sm se pa nasmejala ko si napisala da te ljudje spršujejo če so vsi tvoji user posted image drgač pa tudi naš nevem, včasih se kar zbudi, in joka neki.. pol že skoraj nazaj zaspi, pa spet začne jokat.. user posted image uf valda se bo do službe to zrihtalo... user posted image

ribica hehe ja kar zgodaj. mlajša bo zdej drugega imela pri 23. letih, starejša sestra je pa stara 27 pa ima 4 in 2 leta stara user posted image sami majhni otroci.. je fešta ko pridejo skup user posted image
joj ob 1h hodiš spat? kdaj se pa potem zbudite? user posted image glede spomina pa. vročina je sigurno kriva user posted image

bucka ojoj pol imaš pestro skrbet za toliko živali user posted image super da se tako že premika. user posted image

pikica4 ojoj a že kr razprodano? user posted image mah pri nas tudi nič nimajo, jaz sem ga kar naročila prek mimovrste user posted image upam da se vam to s kosilo čim prej vrne na stare tire. user posted image uh pol boš imela pestro.. počitnice sedaj.. user posted image

meni je pa moj kupil video varuško.. da ko mali spi (po novem spi 2x na dan po URO IN POL!!! user posted image ) da grem lahko ven delat pa drva zlagat pa v vrt.. da sem brez skrbi, da ga vidim in slišim.. bravo za njega, samo da lahko jaz v miru delam zunaj.. user posted image je pa res suoer stvar, se ga tako lepo vidi in sliši.. sm rekla da jaz sem kupila avtosedež, da on pa naj kar to varuško.. če je nebo, bom pač morala biti v hiši in počivat dokler se mali ne zbudi. ker samega nebom pustila v hiši.. user posted image naslednji dan je bila varuška naročena.. user posted image user posted image

in tako, sedaj mali spi... varuško v roke in po poslu.. user posted image
lep dan punce.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?