|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Osamljena nosecka
30.10.2016 23:41:43   
Pinalina
Pozdravljene vse mamice in bodoce mamice.
Sem cisto nova na forumu, tako da prosim ne bit hude ce je ta tema ze odprta.
grem kar na stvar...
Sem zelo srecna nosecka, stara 22( v 23.tednu), imam najboljsega fanta ki je vedno ob meni in me prenasa, sploh zdaj ko divjajo hormoni:)
Skratka vse je super razen tega da razen partnerja nimam nobene kolegice, ko je v sluzbi sem sama in mi je dolgcas, nimam s kom na kavico, se s kom pogovarjat o nosecnosti, o zenskih stvareh, itd...zato se pocutim precej osamljeno.
Ima katera podobno situacijo? Ce se najde mogoce kaksna v podobnem stanju, bi bila vesela vsaj kaksnega cveka tukaj :)
Sem pa drugace iz obale.

Lepo bodite :)



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Osamljena nosecka
31.10.2016 7:42:37   
diamantina
Si se ravnokar preselila v nov kraj? Si v službi? Doma v bloku ali v hiši? Mogoče se odpraviš na kakšno telovadbo za nosečnice, če ti to dopuščajo finance in če imaš prevoz oz. možnost do tja prit. Morda spoznaš tam kakšno sotrpinko.

Pri meni je pa tako, sicer sem malenkost starejša od tebe, imam pa kar nekaj prijateljic, pa premalo časa za njih. Se trudim it na kakšen čaj/kavo, za rojstne dneve se vedno spomnim, takrat gremo na kakšno tortico, ampak poleg vsakodnevnih obveznosti mi zmanjka časa. Imam mogoče srečo, da imam prijateljice, ki so v skoraj enaki godlji, kot sem jaz, in prav tako nimajo časa ne vem kolk zdaj hodit na čvek, ker imamo vse vsaj enega otroka, pa še službo, hišo ... pri meni je še ta problem, da skrbim še za bolj staro taščo in še nekaj drugih stvari. Jaz si npr. raje vzamem več časa za družino, ker smo res malokrat vsi skupaj.

Če si v novem kraju boš zagotovo kmalu našla mogoče kakšno sonosečko ali pa vsaj potem pri vozičkanju kakšno mamico. Ko boš dala otroka v vrtec, bo tudi tam kar nekaj mamic pripravljenih it kdaj na kavico. Verjetno si boš po porodniški začela iskat službo, tako da boš imela manj prostega časa, kot zdaj.

(odgovor članu Pinalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Osamljena nosecka
31.10.2016 7:48:14   
diamantina
Aja, pa vidim, da imaš rok nekje v začeku marca oz. koncu februarja? Pridruži se nam na tem forumu po marčevke 2017, mogoče se vključiš še v fb skupino pa bo en dva tri veliko žensk na kupu. user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Osamljena nosecka
31.10.2016 22:22:13   
Pinalina


Preselila se nisem, sem ze od vedno v Kopru. Je pa to res ful majhno mesto tko da je kr tezko navezat kake nove stike ker skoraj vsak obraz ko ga vidim na ulici na videz poznam. Delam pa samo dvakrat na teden, ostale dneve pa mi je dolgcas in se probam zamotit z domacimi opravili, cistke, itd...Zivim pa s fantom v bloku polnem penzionistov :D
Ja glede telovadbe sem razmisljala, v sredo grem pogledat na pilates za nosecnice pa upam da spoznam kaksno usaj za kak pogovor ali kavico.
V tvojem primeru pa ti vrjamem da nimas tolko cajta, razumljivo. Lahko pa se vrjetno kadarkoli obrnes na njih za kaksen nasvet ali zenski pogovor, itd..kar bi meni osebno fuul pomembno. Bi si pa zelela spoznati vsaj koga za skulpne sprehode z vozicki pa tko..sej vrjetno bom spoznala v materinski soli koga ali v porodnisnici, upam :)
Imam pa v zacetku marca rok ja :) sem bom pridruzila se tistemu cveku.

Hvala ti za tvoje nasvete in izkusnje. :))



(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Osamljena nosecka
22.11.2016 6:36:23   
katja86
Pozdravljena,
Sama sem iz Kopra. Svetujem ti telovadbo za nosečnice v Studio Maja, kjer spoznaš veliko nosečnic.
Sama hodim v njihovo šolo za starše http://www.studiomaja.si/services2
S partnerjem hodiva tudi v šolo za starše v zdravstveni dom v Kopru.
Zelo je zanimiva tudi Facebook stran za januarčke in februarčke 2017 : https://www.facebook.com/groups/164559327314423/?fref=ts

Žal e ta forum precej mrtev ali se pa samo meni tako zdi user posted image


(odgovor članu Pinalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Osamljena nosecka
25.11.2016 11:11:44   
Pinalina


Hejj, katja86.
Ja, sem ze gledala da bi se lih tam vpisala ampak mi zaradi urnika ne ustreza ker lih takrat delam in vedno popoldan :(
Bom probala vseeno nekako skombinirat. Kako pa poteka tam telovadba, gre bolj za sproscanje, dihanje ali bolj intenzivno? Sm iskala sicer da bi se vpisala k jogi za nosecnice pa zal nima noben na obali.
V solo za starse bom sla tudi js ja, ampak bom se malo pocakala, ker sm komaj 5 mesec.
Glede tega forum pa zal ja..se strinjam.
Hvala ti za nasvete :)

Lp.



(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Osamljena nosecka
25.11.2016 11:31:47   
katja86
Pozdravljena,
Ti svetujem da ne cakas prevec z šolo za starse, ker je kr naporno sede 2 ure v istem položaju, ko si višje noseč. Jaz sem v 7 mesecu pa če bi vedla prej bi šla že prej na šolo a starše, telovadbo pa tudi po večjih nakupih ;)

Telovadbo ti svetujem da obiskuješ čim bolj redno in čim prej, saj prepreči težave s hrbtenico ipd. V studio Maja je seveda prilagojena, bolj sproščujoča, raztezanje itd ;)

Uživaj nosečnost ;)

(odgovor članu Pinalina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Osamljena nosecka
2.12.2016 10:44:40   
Limoncap
Pinalina jaz sem skoraj v podobno situaciji kot ti. V 30 tednu nosecnosti. Doma v Divaci, ampak skoraj vsak dan v Kp, tako da ce ti je za kaksen cvek sem vedno za.

(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?