|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ANKETA O UVAJANJU GOSTE PREHRANE PRI DOJENČKU
6.11.2016 20:50:23   
Katja95
Pozdravljeni! Moje ime je Katja Simonič in sem študenta 3. letnika Fakultete za zdravstvene vede Novo mesto. Delam raziskavo na področju uvajanja goste prehrane pri dojenčku in pomenu edukacije medicinske sestre.

V zelo veliko pomoč bi mi bilo če bi lahko rešile anketo, ker bi tako lahko kakovostno dokončala seminarsko nalogo Anketa je popolnoma anonimna, zajema par kratkih vprašanj in vam bo vzela 2 minuti Vašega časa. Pridobljeni podatki bodo uporabljeni zgolj za namen seminarske naloge. Če katera želi ji lahko na koncu tudi posredujem kakšne so bile ugotovitve.

Za reševanje ankete se Vam iskreno zahvaljujem!

LINK DO ANKETE: https://www.1ka.si/a/107710
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?