Mnenje staršev o psiholoških storitvah za otroke, mladostnike in starše v Sloveniji (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


prima pomoč -> Mnenje staršev o psiholoških storitvah za otroke, mladostnike in starše v Sloveniji (30.12.2016 23:16:24)

Dragi starši,

pomagajte nam izboljšati psihološke storitve za otroke, mladostnike in starše v Sloveniji. Z oddajo svojega mnenja pomagajte sooblikovati optimalne storitve psihološke obravnave in pomoči, zasnovane za širok krog slovenskih otrok in družin. Izpolnite anketo ter izkoristite brezplačno svetovanje in nekaj drugih ugodnosti, ki vam jih ponujamo. Vaša prima pomoč

LINK DO ANKETE: https://goo.gl/forms/Oxx2nZj5y9mFw7tp1

OZADJE: Psihološke težave mladih so v strmem porastu, prav tako pa potrebe otrok in staršev po zgodnji obravnavi, podpori in svetovanju. Med glavne dejavnike za naraščajoč trend sodijo spreminjanje družinske strukture, življenjskega sloga in načina vzgoje, spremembe v pojmovanju koncepta otroka in otroštva in akademsko tekmovalnost. Strokovnjaki smo zaskrbljeni, starši pa v stiski in nemočni pri obvladovanju čustveno-vedenjskih težav otrok in mladostnikov. Potrebovali bi hitro obravnavo, dolge čakalne dobe v zdravstvu pa otežujejo ali onemogočajo preventivno pomoč. Zaradi prepoznega ukrepanja pogosto ne moremo preprečiti, da bi se težave poslabšale in zahtevale klinično obravnavo. Vizija, ki jo imamo je, da družinam omogočimo lahko dostopno, cenovno ugodno in strokovno pomoč, ki bo tako hitra, da bo preprečevala poslabšanje duševnih težav, temeljila pa bi na opolnomočenju




prima pomoč -> RE: Mnenje staršev o psiholoških storitvah za otroke, mladostnike in starše v Sloveniji (31.12.2016 10:35:55)

Dragi starši,

Z izpolnjevanjem ankete pridobite tudi nekatere ugodnosti, ki vam jih ponujamo in pošljemo na e-mail:
- brezplačno svetovanje
- priročnik za starše z novostmi s področja psihologije otrok in mladostnikov
- prvi strokovni prispevek v ciklu mesečnih člankov, ki jih bomo izdajali - tokrat na temo obravnavanja otroštva kot bolezni (hiperaktivnost kot sodobna epidemija)
- in rezultati ankete

Anketa je kratka (5-10 minut), najdete jo tukaj https://goo.gl/forms/Oxx2nZj5y9mFw7tp1

Hvala za vaše sodelovanje, ki nam veliko pomeni!

Vaša Prima pomoč




Stran: [1]