|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ločitev
15.3.2017 13:29:51   
Mamabear
Ali bi kdo delil svojo izkušnjo glede dolgoletne neplodnosti, ki je bila glavni razlog za ločitev ali pa vsaj stranski in kje se je zalomilo? če bi kdo kaj napisal bi mi veliko pomenilo, saj grem skozi podobne težave.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ločitev
1.6.2017 14:35:48   
ronja
Nimam te izkušnje, imam pa prijatelja, ki jo ima in prijateljico, ki se je tudi ločila zato (in je zdaj že dolgo z drugim in ima otroka z njim). Obema je bilo zelo hudo, ona je zdaj srečna, pri njem je vse še zelo sveže. Ampak čas res celi rane. Boli ja, vendar ne bo vedno bolelo enako hudo.

Težke preizkušnje so pogosto razlog, da poči v odnosu, to se res velikokrat zgodi, pa to je sploh težka zadeva, ker se hitro kdo počuti kriv in ker za vse ne pridejo vse rešitve v poštev... Kar se mene tiče, sem bila zelo jasna že na začetku zveze - da hočem imet nekoč otroke in da če jih ne bi mogla imet iz kateregakoli razloga, bi posvojila - s tem so se vsi moji fantje strinjali, preverit pa tega nisem imela priložnosti, ampak res vsi trije imajo otroke (zadnji z mano). Če bi bil partner proti posvojitvi, zanosit pa ne bi mogla, bi se razšla z njim, pa če bi bil zlat. To je bila pač vedno moja prioriteta.

Moškim je dostikrat to, ali so otroci ali ne, malo manj pomembno kot ženskam in ne razumejo tega nagona. Ampak tu nimaš kaj dosti za naredit, lahko si racionalno 100x rečeš nekaj, ne moreš se prepričat, da si nečesa ne bi želela. In ni treba, da si.

Na koncu vedno posije sonce. Če še ni, še ni konec;). Lahko da boš po ločitvi spoznala nekoga, s katerim boš lahko imela otroke (na kakršenkoli način - naravno, umetno ali posvojene, saj nima veze, vsi so luštkani:). Mogoče bo ob tem on spoznal, koliko ti to pomeni in si zaželel bit s tabo in imet otroke. Ali obratno, da boš ti ugotovila, da ti otroci ne pomenijo toliko, kot to, da si z njim. Ali obratno, če si jih slučajno on bolj želi kot ti.

Če sama poznam dva taka primera, vas je očitno veliko. Zdaj se ljudje odločajo za otroke kasneje, ko plodnost že upada in tako je to vedno večji problem. Upam, da najdeš koga, da se boš lahko z njim pogovorila, ko ti bo težko, sicer pa lahko še vedno vsaj sem napišeš...

Ne počuti se krivo zaradi svojih želja. To ni nekaj, za kar bi se odločili. Ne obsojaj ga, če ima drugačne želje. Različni smo - in ene želje grejo skup, druge pa ne. Včasih je nekdo za določen cilj nekaj pripravljen naredit, ne pa toooliko kot drug. In tu se začnejo problemi... Včasih je to nekaj, kar ubije seks. Včasih je vse skup še bolj komplicirano in so še drugi problemi zadaj... Vsekakor nisi sama v tem.

Vso srečo in ti želim, da se ti tvoje sanje uresničijo!

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?