Alergija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija



Sporočilo


Leaian -> Alergija (30.3.2017 16:41:57)

Pozdravljene, zanima me ce je katera dobila na dojki kako alergijo, imam ze 1 teden rdece pikice in me srbi. Hvala za odg.




bucka* -> RE: Alergija (30.3.2017 18:00:28)

Je mozno, da imas soor? Te boli tudi? Preveri dojencka, ce ima belo v ustih. Pa ne po jezicku, ampak po dlesnih in nebu...




Majaa7 -> RE: Alergija (5.9.2023 22:26:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Leaian

Pozdravljene, https://zumbaliciouscrew.com/vodene-vadbe/]zumbaliciouscrew.com/vodene-vadbe/]https://zumbaliciouscrew.com/vodene-vadbe/ zanima me ce je katera dobila na dojki kako alergijo, imam ze krema za roke 1 teden rdece pikice in me srbi. Hvala promocijska pisala za odg.

Rdeče pikice in srbenje na dojki lahko povzročijo različni dejavniki, in če se soočate s temi simptomi, je pomembno, da poiščete nasvet strokovnjaka, kot je zdravnik ali dermatolog, da bi ugotovili vzrok in ustrezno zdravljenje. Tu je nekaj možnih vzrokov za te simptome:

1. Alergijska reakcija: Lahko ste alergični na kozmetične izdelke, milo, pralni prašek ali druge kemikalije, ki pridejo v stik s kožo na dojki. To lahko povzroči izpuščaj in srbenje.

2. Kožne bolezni: Različne kožne bolezni, kot je dermatitis ali ekcem, se lahko pojavijo na dojki in povzročijo srbenje ter izpuščaj.

3. Piki insektov: Če ste bili ugriznjeni ali piki insektov, lahko to povzroči rdeče pikice in srbenje.

4. Prah ali alergeni: Prašni pršci ali drugi alergeni v okolju lahko povzročijo alergijske reakcije na koži.

5. Infekcija: Bakterijske ali glivične okužbe kože lahko povzročijo srbenje, rdeče pikice in druge simptome.

Pomembno je, da se posvetujete z zdravnikom, ki bo opravil pregled, postavil diagnozo in predpisal ustrezno zdravljenje. Samozdravljenje brez ustreznega nasveta strokovnjaka lahko poslabša stanje. Zato ne odlašajte in se čim prej posvetujte z zdravnikom.




Stran: [1]