Benaa* -> RE: Marcevke 2018 (10.8.2017 14:16:36)
|
Neznanka89 jaz mislim, da ni razloga za sekiranje. Kot prvo to, ce si dobila vse te stvari od g pol ona ze smatra, da je vse ok, kot drugo pa te merite na uz so tak tak... kolko pa je velikost oz koliko ti pise na slikici? Saj zraven velikosti verjetno pise +\- 6 dni? No na moji sliki pise tako, kar pomeni da so odstopanja... npr moj primer, na prvem potrditvenem pregledu sem po ZM bila 6t5d, pa ga je izmeril 9mm, kar je rac na slikici zaznal za 6t6d... torej se en dan vec... vceraj sem imela drugi pregled in po ZM bi naj bila 10t5d, zmeril pa ga je 3,1 cm kar je rac zracunal za 10t... torej 5 dni manj... ampak ni to nic, ker itak pravim da pise zraven plus minus 6 dni... torej so odstopanja...pa brala sem na forumu, da pri teh velikosti za en teden odstopanj nic ne pomeni... pa npr moja bebika je ful migala, mahala, krilila z nogicami in rokicami, se obracala... in pol je g v enem momentu pac poslikal, zaustavil sliko, da je meril... in ves kak je to tezko dobit lepo lego v tistem trenutku... in to pac pol izmerijo kak pride in je logicno da pride za par mm odstopanja...jas mislim da na NS naredi pol bolj natancne meritve... pomembno je da je srcek bil 😉
|
|
|
|