|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice 2017
5.3.2018 21:11:20   
Sofie

Vse najboljše mini Yukiuser posted image

Moji punčki še kar teče iz noska. Tako, da bo še nekaj dni doma. Potem pa nazaj v vrtec.

Jaz delam do 15h, kar mi ostane naredim zvečer. Sem se k sreči uspela zmenit za takšen urnik. Krajši delovni čas žal pri meni ne pride v poštev. Verjamem, da ti je hudo. Že meni se zdi, da dnevi kar minevajo. Pa pridem ob normalni uri domov.

Pri nas zopet sneži. Jaz pa komaj čakam pomlad.

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Marčice 2017
5.3.2018 21:33:53   
zaspana zvezdica
Tudi pri nas sneži. Sem upala, da bo konec zime do zdaj, ko grem nazaj v službo, da bi se vsaj eno sezono izognila slabim cestah imamo namreč en res zoprn klanec tik pred domom in pol kakšno jutro doživljam travmo pred odhodom od doma.
Lani tak čas je bilo že prijetno toplo, jutri bo eno leto odkar smo našega miška prinesli iz bolnice.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Marčice 2017
5.3.2018 22:00:14   
Sofie

Ja, lani je bilo res luštno. Sem jaz ob takem času že pridno vozičkala.

Koliko vaši kaj ubogajo? Moja besedo NE lepo ignorira. Pa vem, da vse razume. Ji rečem prinesi mi dudo, knjigo itd....vse prinese. Ali pa vprašam kje je mama, slon itd. Ampak ko ji nekaj prepovem se pa tako smeji. In ponavadi še pospeši.


(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Marčice 2017
7.3.2018 12:06:22   
diamantina
Dan!

Hja, to so pa otroci ... so samostojne osebe in še najmanj jih zanima, kaj so to prepovedi user posted image To je še najmanj, kaj šele vse še pride. user posted image

Vzgoja je itak zelooo dolgotrajen proces in nič ni čez noč. Fajn je, da se že malčkom, kot so naši, predstavi avtoriteta, to smo mi in kasneje bodo to še drugi (npr. učitelji). Vsak ima v tem oziru svoje prijeme, eni so seveda neprimerni (npr. tepež otrok), ampak vsak starš dela pač po svoje.
Tudi pri meni je delala enako, NE jo je še bolj podžgal (enako starejša otroka), pa sem jo ob tem, ko sem ji rekla ne, rekla to bolj na strogo in jo tudi bolj strogo pogledala v oči, tako da tudi njej ni bilo več smešno. Parkrat je še probala, moja reakcija je bila enaka, zdaj pa kar upošteva NE, sicer ji ne prepovedujem tako zelo pogosto, ampak ko je NE je pač NE (npr. ko gre proti stopnicam, ko gre proti robu postelje ipd.). Meni bi se lahko ob 3 neubogajočih otrokom preprosto scofalo oz. najbolj se bojim, da bi se jim kaj naredilo ... ok, tastarejša pač zdaj učim, da se že znata sama merkat in da vesta, zakaj so določene prepovedi smiselne, čeprav vem, da je tisti pravi čas za preizkušanje svojih meja čas adolescence ... ampak treba je vsaj že od malega začet. Nisem za brezglavo omejevanje, ampak neke meje pa morajo biti. Si predstavljate, da je zdaj v šolah že kar 25 % vzgojno problematičnih ... no, saj boste same videle, OŠ je res pravi miks vsega.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Marčice 2017
10.3.2018 20:15:37   
Sofie
Živjo.

Pa je še en delovni teden za nami. Pri nas je pestro. Tamala je bila kar cel teden doma. Da se dobro pozdravi.

Izredno rada pomaga brisat mizo, prah, zlagat stvari v pralni in pomivalni stroj itd. Sicer posledično vse traja celo večnost, ampak naj pomaga.

Zdej že tako lepo hodi da gremo tudi zunaj na krajši sprehod. Da lepo roko in kar veliko že prehodi.

Danes sva ji kupila nove čevlje, saj ji 18 ni več prav. Sva vzela kar Ciciban. Upam, da bodo ok. Še ene ji morm kupit. Katere čevlje kupujete ve?

Prav tako sva ji naročila avtosedež. Jo bova počasi prestavila v novega. V lupinici je itak ne morem več prenašat.




(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Marčice 2017
13.3.2018 19:41:34   
Sofie

Vse najboljše še ostali marčevski otrociuser posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Marčice 2017
13.3.2018 21:33:10   
diamantina
Ojla!

Tudi mi smo med malčki, nič več med dojenčki ... čeprav se še tu in tam, kakšno noč pocrkljava na zizi ... mleko še je, ampak imam občutek, da res zelo malo ... par kapljic. Zopet sem tudi v klubu tistih, z menstruacijo ... eh, me je tetka obiskala, eno leto po porodu ... sem srečna, da je tako dolgo ni bilo ... lahko bi še malo bila brez, ampak ok ... vse mora enkrat na stare tire. Sem pa točno vedela ... značilen PMS ... me zanima, koliko bo zdaj točna. Kako ste kaj ostale z M?

Praznovali smo fajn, v krogu družine, ampak nas je itak kar precej, pa še kolegi. Vsi norijo zdaj, ker je punči user posted image Smo bolj fantovska družina namreč. Tako da zdaj pa imava tudi nekaj dekliških igrač, ki je pa ne zanimajo user posted image . Njena najljubša igrača so avtki in traktorji. user posted image

Šiba zdaj že kar dobro, ampak ni še to to, večkrat se kar spusti na tla in gre po štirih. Hecna je, ker se hoče sama oblačit, sploh pri zoknih je vztrajna, ampak itak ji še ne uspe. Sleče se pa že, kapco dol, čevlje dol, bundo si tudi sama dol potegne, pomaga pri rokavih. Je še vedno rada, ima 10,5 kg in je nekje 75 visoka, imava pa posvetovalnico komaj konec meseca ... nimam pojma, zakaj naju je tako pozno naročila.

Nič, to je to, uživamo, končno je tudi lepše vreme.



(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Marčice 2017
14.3.2018 11:53:16   
Yuki
diamantina, vse najboljše tvoji punci! Ostalim marčicam in marčkom pa tudiuser posted image

Moja M se je vrnila pred dvema mesecema in je taka kot pred nosečnostjo, s kratkimi cikli.
Dojim pa še vedno - zvečer in ponoči, če je treba. Mislim, da še kar nekaj pije. Prsi pa so tam nekje kot pred nosečnostjo ali malo manjše, in končno sem na svojih starih modrcih.

Pikica doma večino časa hodi, ni pa še za sprehod zunaj. namreč nikakor noče hodit tako, da se drži za roko. To zdaj vadiva...

Je pa s hojo narasla tudi samozavest (no, trma)- če česa ne dobi se upre z glasnim jokom in protestiranjem. Potem jo skušam zamotit ali ji dopovedat, da vsega ne more imeti. Ah , vzgoja. Vsaj NE še kar upošteva.

V zadnjem tednu je tudi povečala nabor živalskih glasov, ki jih oponaša.
Ne mara preveč pa tricikla/poganjavčka. Zleze gor in pravi brmbrm, naredi 1 meter in zleze dol in odšiba dalje. Sofie, a ga pri vas uporabljate z 2 ali 3 kolesi?
Danes sva nameravali it oddat vlogo za vrtec in še malo pofirbcat v izbranem vrtcu, pa imajo stavkouser posted image

Sonce pa, mislim, vsi uživamouser posted image


(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Marčice 2017
14.3.2018 13:18:36   
Sofie

Moja M je kot pred nosečnostjo, torej spet več kot 40 dni dolgi ciklusi.

Drugače je pa punca vedno bolj pogumna. Zleze na kavč in hodi po njem, je ves čas treba ponavljat da ne.

Poganjalčka uporabljamo kot trikolesnika. Za dva se mi zdi še premajhna. Sploh ker se vozi tudi zunaj. Se mi zdi da tolk ravnotežja še nimajo da bi se vozili z dvokolesnikom.


(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Marčice 2017
21.3.2018 21:09:53   
zaspana zvezdica
Pozdravljene,

Naš se je odločil, da še ne bo hodil. Noče naredit niti Koraka, se takoj vrže na kolena. Če ga postavim na noge.

Trenutno se še vedno navajamo na nov ritem - prihajam pozno iz službe in se bolj malo vidimo. Ampak naš malček uživa pri babici, tako da mu.ni hudega.

Drugače ima pa naš 11kg in 79 cm.

Menstruacijo sem dobila 6 mesecev po porodu. Sem bila po obeh porodih razočarana, ker sem jo dobila tak hitro. Prvič že po 4h mesecih. Pa sem obakrat polno dojila. Sem obakrat upala na daljšo odsotnost :)


(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Marčice 2017
21.3.2018 21:58:56   
Sofie

ZZ vaša pa je konkreten. Jaz sem danes mojo tehtala. Ima pri 13 mesecih 8500g in 73cm. Še vedno nosi oblačila 74.

Glede ritma pa verjamem. Jaz sem zadnje dni hodila domov šele okoli 17h in potem čas čisto prehitro mine.

Komaj čakam lepše vreme. Danes smo imeli sonce, a je zelo grdo pihalo.

Kje ste ostale? Katera že razmišlja o novem naraščaju?user posted image

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Marčice 2017
22.3.2018 13:19:40   
diamantina
DOber dan!

Misdve s posvetovalnice. Tamala super napreduje, čeprav je trmasta ... jao, ko ji kaj ne paše, si hitro zbori, da je po njeno. Velika je kar precej 75cm, težka pa 10680. Nosiva 80 oz. 86.

Drugače pa dela že precej stvari, tudi razume - ko rečem, da greva v trgovino, mi prinese torbico, ko rečem, da moram poklicat atija, mi prinese telefon, da mi lupčka (takega bolj slinastega, francoskega user posted image ), sama pije iz kozarca ali po slamici, sama je (rezen pri juhi jo moram dohraniti), skuša se obuti, zna pa si prilepit ježka na čevljih, sodeluje pri oblačenju in slačenju, pospravi si čevlje ali copate, zlaga kocke - zdaj naredi že prav velik stolp, tu in tam se ji posreči dat enako obliko kocke v ustrezno luknjico, vozi avtke in dela brrrrr, maha pa-pa in že tudi reče (en pa) zna oponašat kravo, kužka, račko, govori že nekaj besed, ama (lačna), mama, ata, pak (je še vedno za kakanje), zna pihati pa luč prižgati, če jo dvignem do stikala, meče žogico, na punčki pokaže dele telesa (razen ušesa pa svoja pokaže, ne na dojenčku) hodi že skoraj izključno na kahlico, edino kar me jezi, da si noče in noče umivati zob ... imava kar borbe. Pa v bani odkar šiba sama, noče več sedet, raje skače in hodi po vodi, kar ji seveda ne pustim, ker se bojim, da bi padla in potem je jok.

Čas pa mi gre čisto prehitro, neverjetno, kako otroci hitro rastejo ... se mi zdi, da sem jo imela ne dolgo nazaj še v trebuščku, zdaj pa je že taka malčica, ki že toliko zna ... Prav pogrešam trebušček, pa brcike, ampak pri nas smo definitivno zaključili z otroki, sicer nikoli ne reci nikoli, ampak v planu nimamo več. Je vseeno še kaj drugega treba uredit, pa čakajo nas kar orng projekti ... pa, koneckoncev tudi z možem nama leta tečejo, nisva več najmlajša. OStale pa kar, če mislite imet, nič čakat. user posted image

NIč, moram nazaj na delo, papirji čakajo, pa stranke tud.

Lepo bodite!!

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Marčice 2017
23.3.2018 18:25:06   
zaspana zvezdica
sophie, res je konkreten ta naš škrat. Že skoz bolj na vrhu krivulje. Pri 4h mesecih je bil težek 8300. Imam utrjene mišice ;)

Jaz našega na kahlo še nisem dala.

Kar se tiče razumevanja pa vidim, da razume že, ampak da bi kakšne ukaze izpolnjeval (npr. Prinesi...) to pa ne.

Z otroki smo tudi pri nas načeloma zaključili.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Marčice 2017
24.3.2018 19:11:21   
Tasa8
Pozdravljene. Da se tudi jaz malo javim..tudi mi smo prejšnji vikend pihali 1.svecko..kar na jok mi je šlo,kam je to minilo..je že pravi fant,vse razume,ppvsod spleze gor,najboljše igrače so tiste prepovedane..spleze v pralni stroj,ven zmece vse iz pomivalca..pestro. Hodit pa noče,se vstane in hodi ob kavču,sam pa noče.
Smo pa ta teden zboleli,je imel 40 vročine,smo na antibiotiku :'(
Bi moral imet cepljenje in smo prestavili..doma vagan ima cca 10,5kg in 80cm.
Se ne hodi v vrtec,gre komaj januarja,ker se mi takrat izteče porodniška..
Mi bi se kar imeli enega,ali mogoče dva:-P ampak se bo treba malo v službo,želim da moj fantek tudi malo zraste in da ima nekaj od mame..nevem.. Se mi zdi da bi zdaj bilo prehitro,bi oba otročka bila prikrajšana za mamino cartanje

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Marčice 2017
25.3.2018 21:21:17   
diamantina
Vse najlepše mamicam ob našem prazniku. :) Mene so otročički presenetili s papirnatimi rožicami, objemčki, poljubčki ... lepo ... ni lepšega. :)

Iz izkušenj - noben otrok ni prikrajšan za ljubezen, če je več sorojencev ... materinska ljubezen se množi, ne deli. V mojem srcu so 3-je sončki in srce je z vsakim bilo samo večje, ne pa razdeljeno. Brez skrbi, mamice vse zmoremo, poleg kopice otrok imamo srce še za moža, svoje starše, brate/sestre ... res, neverjetne smo.

(odgovor članu Tasa8)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Marčice 2017
26.3.2018 12:31:57   
Yuki
Hej hoj, te uživali prvi lep vikend po dolgem času?user posted image

Kako so različni otroci med sabo - eni piški (diamantinina, tasin in zvezdičin) že krepko čez 10 kg, drugi miški pa tam pri 8 kg. Moja je tam nekje kot Sofie, tvoja, 8,3 kg in okrog 73 cm.
Moja ima nekoliko drugačen nabor spretnosti. Zna pokazat bundo in čevlje, ko ji rečem, da greva na sprehod. Zna oponašat in pokazat v knjigah kar precej živali. Drugih besed pa ne govori - razen mama, tata in gumb, pa zadnje čase mmm za hrano. Blazno so ji všeč kuharske knjige, kjer komentira slike hrane z mmmm. Zna me tudi peljat za roko v določen prostor, npr kopalnico, kuhinjo, svojo sobo, če ji rečem.
Neskončno uživa v hoji, še posebej zunaj, zdaj ko se to da. In res ima rada tobogan, skuša sama splezati gor, če je ne dvignem jaz dovolj hitro.
In tudi mi smo v fazi prenašanja vseh mogočih reči iz enega konca stanovanja do drugega - veliki, mali, težki, dolgi, ogromni in miniaturni predmeti, vse je trea prestavit na "pravo mesto". stanovanju se vsekakor vidi, da v njem stanuje otrok.
Zadnje čase ima zelo rada fotografije - sebe in drugih družinskih članov.
Za vrtec čakamo odločbo - v kakem mesecu ali dveh bo, se pa greva igrat kam kjer so otroci.
Cepljenje proti ošpicam še čakam, pediatrinji se je zadnjič zdelo, da ima nekoliko rdeče grlo. Upam, da uspeva ta teden.

Drugače pa moram priznati, da me kar mika razmišljat še o kakšnem otročku (čeprav se mi je vedno nekako zdelo, da bomo ostali pri enem). Kako se obnesejo razlike v starosti?




(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Marčice 2017
26.3.2018 22:06:29   
Sofie
Hojla.

Tudi moja obožuje tobogan. Ga imajo celo v igralnici, tako da je že prvi dan sama splezala gor in se spustila.

Kar se govora tiče reče mama, ata, aja aja, ama ama, buuu (kvazi nas ustraši)..mogoče še kej pa sem pozabila. Zadnje dni se trudi ponavljat besede. Če jo vprašaš kje je slon, muca, kuža itd. pokaže. Zelo rada oponaša kužka in leva.

Največ se igra z dojenčkom, ga prenaša naokoli, hrani. Všeč ji je tudi ksilofon.

Zunaj pa najraje hodi po travi. Nekaj časa mi dovoli da jo držim za roko, potem gre pa malo po svoje. Zdej že teče lumpa mala.

Yuki ste že šli ven s poganjalčkom?

Tole vreme je super. Se trudimo biti čim več zunaj. Čez vikend bomo šli mogoče v zoo. Moram kupit letno karto.

Aja fotografije rada gleda tudi moja. In potem lupčka svojo slikouser posted image

< Sporočilo je popravil Sofie -- 26.3.2018 22:07:25 >

(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Marčice 2017
27.3.2018 12:22:41   
Yuki
Mi smo bili v živalskem še ta vikend in že imamo letno kartouser posted image (se lahko potem zmeniva za kakšen krog po zooju)

Ne, ne vozi še poganjalca zunaj. Ker ga še vedno ne mara preveč - usede se gor, komentira brmbrm, zapelje 2 metra in zleze dol. Hoja ji je bolj zanimiva.
A na vozičku še imate zimsko vrečo?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Marčice 2017
27.3.2018 12:37:38   
Sofie

Yuki super, se dogovoriva.

Ja, jaz imam vrečo še gor. Ker zjutri ko gre v vrtec je blizu 0. Popoldne pa je vreča odprta. Itak več al manj hodi.

(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Marčice 2017
8.4.2018 20:00:54   
diamantina
Hejhoj!!

Kako ste? Mi smo super, sonček, zunaj smo zelo veliko, dogaja nam na polno, dobro se držimo. Tamala je prava carica, zdaj je pogruntala, kaj mi ni všeč (zvok stiropora, ki škripa) in to velikokrat počne, pa me gleda in se smeji zraven ... lumpa, ko ji rečem, da ne sme, pa vse spusti in zbeži, zraven pa ha-ha-ha.
Še zmeraj ima 6 zobkov, spodaj še vedno dva, ampak mislim, da se bosta kaj kmalu pridružila še dva, ker ima zelo napeto dlesen ... moti je očitno nič.

Ja, jemo pa zdaj že tudi vso packarijo, od klobasic, slanih medvedkov, monte, sladoled, probala je že čevape, vampe ... in vse ji je všeč. Čeprav se mi zadnje čase zdi, da ji maščobica kar malo izginja ... saj ni čudno, ko pa toliko nori zraven fantov. Najraje se igra z žogo, ali pa tišči tricikel, v peskovniku tudi zelo uživa (jaz malo manj, ker je potem vsa peskasta) ... se mi zdi, da je punčkaste igrače sploh ne zanimajo ... sem ji kupila, pa ni zanimanja. Mogoče kasneje. Rada pa zvečer lista knjige v postelji pri bratcih, ker tudi onadva vsak večer bereta.

Tolko od nas, jaz imam kar pestro ... zdaj še je treba vrt uredit, da bo sveža zelenjava, čeprav še zmeram jemo skoraj vse z vrta, korenček, solata petršilj ... pa še v gredi imam nekaj redkvice ipd., tudi krompir imamo domač ... je kar dela, a se splača, vsaj vem, kaj jemo, ker smo kar zelenjavarji, solata nam je zakon.

NIč, šibam k starejšima, posodo urihtat, pa k možu ...

Papa

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Marčice 2017
10.4.2018 18:51:40   
Sofie
Živjo.

Kako ste? Mi smo super. Uživamo v lepem vremenu. Po službi in vrtcu gremo na sprehod, na igrišče ali pa smo kar na dvorišču. Mala uživa, ko hodi not in ven.

Drugače pa se tudi ona rada igra s peskom, gunca, vozi po toboganu. Ji morva it po peskovnik in igrala. Počasi se selimo in bo še več prostora zunaj.

Notri pa se največ igra z dojenčkom. Ga pokrije, hrani itd. Duplo vlak je tudi super, prav tako živali. Knjige so pa itak zakon.

Konec kopanja, jo grem zrihtat. Ob 19.30 že spi in potem spi nekje do 7h ali 7.30.

Kje ste pa ostale?

Lp od najuuser posted image




(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Marčice 2017
24.4.2018 22:16:24   
diamantina
Ojla!!

Kje ste? Saj vem, lepo vreme nas vse vleče ven in že tako malo je prostega časa, zdaj ko smo po službah, da kar ni časa za računalnik.

Pri nas smo drugače vredu, pač skozi se nekaj dogaja. Otroci so pridni, v šoli se zdaj na polno dogaja, maj bo še naporen, potem pa počasi šibamo proti koncu tega šolskega leta. Bili smo že malo na morju, tko za povohat morski zrak.

Tamala je prava raglja, že kar lepo govori, kliče mene in moža, za psa ima svoje ime, tudi bratca kliče po svoje, obožuje valjanje po travi, pa nabiranje rožic, rada je na gugalnici, toboganu, vozi se s poganjalcem, se zabava v peskovniku, "pomaga" pri naših opravilih ... ni da ni. Voziček sva odpikali, ni več rada noter, ali se nosi, ali pa hodi. Sem vedela, da več kot za 1 leto se ne splača neki ne vem kaj ... zdaj pa gre zagotovo na odpad. user posted image Čez dan sva v gatikah in nama zelo lepo gre, tako da več ali manj imava pleničke zgolj za ponoči. Se mi zdi, da ima tako malo ritko zdaj brez pleničke. user posted image . Zrasla je ful se mi zdi, ni pa več tako buckasta. Se še pa zmeram dojiva ponoči ... gre kakšna noč brez, včasih je pa priklopljena tudi po 2x ali 3x ... jao, tako trmasta pa sinova nista bila ... mleka imam mogoče samo še pikico, ampak njej je očitno to dovolj za pocartat se.
Je na srečo že kar lepo sama, pije po slamici ali iz kozarca, tako da tudi flaške nimava ... mi je ful lažje, da se sama popedena. Ajde, saj dohranit jo še tu in tam tudi moram, ampak nekaj pa le sama.

Nič, grem počasi pod tuš, pol pa k možu ... zadnje čase sva ful malo skupaj, je toliko enega dela, da sva zvečer čisto fertik.

Kako ste kaj ostale?

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Marčice 2017
25.4.2018 10:07:48   
Sofie

Živjo.

Mi smo super, uživamo v sončku. Še jutri in potem smo 10 dni doma oz. se gremo potepat. Komaj čakam malo oddiha.

Tudi moja kar naprej čveka. Najbolj pogosta beseda je itak mama, potem pa ati, aja, ama, tik tak (ura) itd. Od živali se ji zdi najbolj zabavno oponašat leva in čebelice. Nimam pojma zakajuser posted image

Je pa tudi meni lažje sedaj, ko vse sama poje, od juhe, jogurta, nič ji ne dela težav. Hranimo je ne več. Ker opravi vse sama. Pije iz skodelice ali bidona. Dojim je pa že od januarja ne več in je super. Meni se zdi itak čist prevelika za dojenje. Spi itak celo noč.

Drugače pa se rada igra z dojenčki, beremo knjige, plešemo in pojemo. Najraje ima pesmico ole majole in zna že zaplesat nanjo. Zunaj pa obvezno spleza sama na visok tobogan in se spusti dol. Prav tako sta zakon tudi peskovnik in gugalnica. Se mi zdi da je v zadnjem času postala zelo samostojna. Pravi mali človeček jeuser posted image

No še ostale se kaj oglasite.

Lp

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Marčice 2017
8.5.2018 22:06:27   
zaspana zvezdica
Pozdravljene,

Očitno res vsi uživamo na sončku, da je takšno zatišje tukaj. Naš škrat bi bil ves čas vzunaj, ves čas sili k vratom in ven. Ko pa se odpravljamo nazaj noter je pa itak jok na polno.

Naš pri hranjenju še ni toliko samostojen. Juha Oz. Tekoče zadeve mu delajo še velike preglavice. Pa tudi ostale stvari še ful stresa z žlice. sem pa zelo vesela, da je končno začel bolje piti, saj do nedavnega ni spil več kot požirek naenkrat.

Največji žur je igra s starejšo sestrico, kar vriska od veselja in vse ponavlja za njo.

Uživajte v pomladi še naprej!


(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Marčice 2017
8.5.2018 22:27:47   
Sofie

Ja, očitno smo vsi zunajuser posted image Mi smo se med prvomajskimi počitnicami malo potepali. Smo bili na morju. Tamala se je celo že kopala. Obožuje vodo. Malo je bilo naporno, ker je neustrašna. Gre proti vodi in ji je vseeno če bi notri padla. Spleza na vsako igralo, višje kot je, bolj zabavno je. Ko ji rečem naj pride k meni pa itak teče stranuser posted image

Drugače pa nič posebnega, veliko smo zunaj, na igrišču, sprehodu. Vedno več govori. Jasno izrazi svoje željeuser posted image . V knjigah pokaže ogromno živali, traktor, avto itd.


(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?