več vozil v družini, koliko sedežev? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otrok v avtu



Sporočilo


maca83 RR -> več vozil v družini, koliko sedežev? (2.2.2018 11:37:08)

Uporabljate več kot en sedež na otroka? Z možem imava vsak svoj avto in zaenkrat en drag sedežek. V vrtec ga vozim in pobiram jaz, kadar ga vozi očka, sedež prestaviva. Vse večkrat bi bilo zaradi urnikov bolj praktično, da bi ga dostavil eden in pobral drugi, ampak, brez sedežka ne gre. Verjetno bova kmalu kupila še en cenejši sedež za rezervo. Kako vi rešujete to težavo? Imate po več kompletov za vse otroke ali sedežke stalno premikate sem in tja?




lola85 RR -> RE: več vozil v družini, koliko sedežev? (5.4.2018 12:17:49)

Mi imamo en sedez v mojem avtu in potem iste kvalitete sedez se v babicinem avtu, ker je vrtec v njenem kraju bivanja.
Ce pa kam gremo pa pac gremo z mojim avtom, razen za dopust prestavim.sedez v njegov avto, ker je vecji.




magdalenica -> RE: več vozil v družini, koliko sedežev? (5.4.2018 15:58:49)

Dva otroka, dva sedeža v družinskem avtu. Iz vrtca ju praviloma pobira babica, tako da imamo 4 skoraj enake sedeže (Cybex isofix). Vsi so bili kupljeni novi, smo čakali na popuste. Druga babica ju prevaža zelo poredko, vendar smo ji kljub temu poiskali dobro ohranjen rabljen avtosedež za zmerno ceno, da lahko v izjemnih primerih tudi ona prevaža vnuka na krajše razdalje (drugega pa na jahaču).

Morda je prestavljanje sedeža iz avta v avto sprejemljivo pri enem otroku, pri dveh te pa mine. Prav tako ne vidim nobenega smisla, če se sedeže vsakodnevno prestavlja iz avta v avto. No, meni se res ne bi dalo tega početi [sm=jezicek.gif]




Stran: [1]