DIGITALNI CLEAR BLUE - lažen pozitiven rezultat? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega članaSporočilo


zvezdica991 -> DIGITALNI CLEAR BLUE - lažen pozitiven rezultat? (20.3.2018 18:13:00)

Pozdravljene,

vem da je bilo že veliko tega pisano, ampak vseeno. Včeraj sem bila kar presenečena.
S fantom načrtujeva otročička, ta mesec sva začela resno delati na temu. prepričana sem bila da se ne more zgoditi "v prvo" saj vsakega ko vprašam, pravijo da so se trudili po eno leto, zato sem bila nekako prepričana da se tudi pri nas ne more zgoditi takoj. Včeraj sem bila 5.dni pred menstruacijo, občutek imam kot pred mentruacijo, napihnjen trebuh, občasne bolečine, bolečine v želodcu, včeraj in danes slabost.
nekaj me je prešinilo in sem včeraj kupila digitalni clear blue, tega sem naredila ob cca 18h zvečer, po treningu, (obiskujem namreč osebno trenerstvo) in doživela šok, pozitivno, 1-2.tedna.

bolj kot berem na forumih, bolj sem zmedena. načeloma naj bi bil ta test kar pravilen, ampak je možno da 5.dni pred pričakovano menstruacijo test pokaže napačno pozitivno nosečnost?? vem da morem počakati na izostanek menstruacije, namen imam še enkrat test ponoviti na dan pričakovane menstruacije (oz. vedela bom da je pozitiven že, če bom dejansko morala čakati na predviden dan menstruacije, ker jo po navadi dobim 2-4.dni prej)

hvala za odgovor in lep pozdrav
sončkimoji -> RE: DIGITALNI CLEAR BLUE - lažen pozitiven rezultat? (20.3.2018 18:31:51)

A sta zdrava oba? Mlada? Zakaj pa nebi ratalo v prvo? Ocitno si samo slisala primere kjer se res dolgo trudijo za [sm=rozacrtici.gif].

Nama je ratalo obakrat v prvem krogu.

Zdaj v drugo mi je pokazalo 3dni pred M. Je pa skoda ker si nisi merila BT, ze po dvigu temparature v casu O, in brez padca temp. bi vedela ali si [sm=rozacrtici.gif].

Ce nisi sigurna naredi test se enkrat zjutraj na tesce. Veliko srece [sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif]
zvezdica991 -> RE: DIGITALNI CLEAR BLUE - lažen pozitiven rezultat? (20.3.2018 18:36:55)

zdrava sva oba, mlada tudi. Ne da si ne bi želela, ampak sem bila nekako prepričana da to nemore iti tako "zlahka" kot si človek zaželi. Mogoče sem bila preveč črnogleda :)

bom pa vseeno ponovila test čez 5.dni, zjutraj in če do takrat menstruacije ne bo, bom testu verjela - sicer že temu narejenemu včeraj verjamem, ampak ne dojemam ravno. Ker imam bolečine kakor da bo menstruacija in zato se mi zdi kot da sem samo sanjala, kaj je pokazal test :)
mayci -> RE: DIGITALNI CLEAR BLUE - lažen pozitiven rezultat? (24.10.2018 23:03:00)

Pri Clear blueju pa je kar težko dobiti lažno pozitiven rezultat, tako da je po mojem kar to tisto [sm=modricrtici.gif] Čestitkee! [sm=smiley1.gif]
Stran: [1]