Menstruacije ni (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> Menstruacije ni (20.5.2018 7:27:37)

Živjo,na vas se obračam z nekoliko čudno situacijo. Torej aprila sem nehala jesti KT,ker si želiva otroka, po menstruaciji nisem več vzela tabletk. Teden nazaj bi morala dobiti [sm=hudicek1.gif] vendar je nisem. Lahko je zmešan ciklus, ker ni več KT. Med jemanjem je bil vedno na 28 dni tudi pred KT ni bil nikoli tako dolg. Par dni nazaj sem opravila test in je bil negativen. Občutek pa imam,da je bila ovulacija komaj par dni pred pričakovano [sm=hudicek1.gif]. Kar je najbrž možno, test pa sem v tem primeru opravila točno 1teden po ovulaciji,kar predvidevam,da je prezgodaj? Torej vprašanje, koliko časa po ovulaciji in možni zanositvi lahko test kaj pokaže? Ker na izostanek [sm=hudicek1.gif] se očitno ne morem zanašati.




bucka* -> RE: Menstruacije ni (20.5.2018 9:18:48)

Draga anonimna!
Situacija je res neobicajna, zato tudi pravega odgovora ne bos nasla. Jaz bi ti svetovala, da cez kaksen teden naredis spet test in ce bo se vedno negativen, se oglasis pri svoji ginekologinji, da pogleda kaj se dogaja s tvojim ciklom.

Srecno




jabuk -> RE: Menstruacije ni (14.8.2018 4:11:51)

Vem da je moj odgovor prepozen, ampak morda bo nekdo bral :). Ko sem jaz nehala z jemanje KT, nisem imela menstruacijo po 8 mesecev, dokler mi ginekolog ni dal enih tablet. 




Stran: [1]