Anketa na temo partnerskega odnosa (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


spletnaanketa -> Anketa na temo partnerskega odnosa (19.7.2018 0:27:11)

Pozdravljeni!

Za potrebe magistrske naloge izvajam raziskavo na temo partnerskega odnosa. Vse, ki ste v partnerskem odnosu, prosim za sodelovanje v spletni anketi, ki jo najdete na spodnji povezavi.

https://www.1ka.si/a/179071

Prošnje za sodelovanje v raziskavah so lahko včasih malo nadležne, vendar se študenti trudimo pridobiti čim večje število rešenih anket, da lahko naredimo boljšo raziskavo. Ena od poti so tudi spletni forumi, ki se dostikrat izkažejo za učinkovite. Vsekakor ne želim smetiti po forumu, zato temo odpiram v tem podforumu, saj se anketa nanaša neposredno na teme, s katerimi se soočajo pari.

Za vaše sodelovanje se vam res zahvaljujem! :) (Vzelo vam bo max. 7 minut.)

https://www.1ka.si/a/179071




Kamagrauk -> RE: Anketa na temo partnerskega odnosa (7.8.2018 13:57:27)

Kamagra is the anti-impotence drug which is widely available in Asia; manufactured by Ajanta pharmaceuticals in India. Being one of the rare ED drugs which contain sildenafil as the prime ingredient yet comes at a trivial cost of £ 1.2 per pill.
The economical pricing and the efficacy of Kamagra on ED have caused the drug to gain popularity around the globe but unfortunately, the pharmaceutical traders in the western geographies like UK, France, Germany and other European countries haven’t been interested so far to import the drug. But, luckily there are few online drug suppliers who have syndications with the manufacturer of the medication and offer Kamagra Online at cheap prices.

https://www.kamagrauk.com/
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]




Kamagrauk -> RE: Anketa na temo partnerskega odnosa (7.8.2018 13:58:23)

https://www.ogoing.com/Kamagrauk1/Updates/2214090
https://www.ogoing.com/Kamagrauk1/Updates/2214100
https://www.ogoing.com/Kamagrauk1/Updates/2214099
https://www.ogoing.com/Kamagrauk1/Updates/2214101
https://kamagra-uk.hatenablog.com/entry/apcalis-jelly2
https://kamagra-uk.hatenablog.com/entry/kamagra-soft-tablets2
https://kamagra-uk.hatenablog.com/entry/kamagra-jelly1
https://kamagra-uk.hatenablog.com/entry/kamagra-tablets2




qwer1234 -> RE: Anketa na temo partnerskega odnosa (2.6.2019 11:42:48)

Spoštovani, sem študentka magistrskega programa zakonskih in družinskih študij (Univerza v Ljubljani). Trenutno delam magistrsko nalogo o partnrskem odnosu in reševanjem konfliktov v povezavi z osebnostnimi lastnosti ter čustveno inteligenco. Raziskava je namenjena le osebam, ki so v zakonski zvezi oziroma v dolgotrajni partnerski zvezi. Za uspešno opravljeno delobi potrebovala vašo pomoč. Izpolnjevanje je povsem prostovoljno, vendar bom zelo hvaležna, če boste vprašalnik izpolnili/a. Prosim, da odgovorite na vsa vprašanja (ne izpuščajte odgovorov), saj v nasprotnem primeru podatkov ne bom mogla uporabiti. Izpolnjevanje bo trajalo približno 15-30 minut. Odgovori so anonimni. Že vnaprej se zahvaljujem za sodelovanje.

Povezava do vprašalnika: http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/1386




Stran: [1]