|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
19.9.2018 20:43:58   
Cvetnilist
Meni je prav hecno, da še enkrat nisem bruhala do zdaj. Saj ne da se pritožujem, sem zelo vesela, da nisem, ampak mi je pa prav zanimivo. user posted image
Saj hitro mine do nuhalne, jaz sem se naročila konec avgusta in evo drugi teden jo že imam. Je kar hitro minilo. user posted image

(odgovor članu Bella87)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 6:52:21   
LoniRR
Bella87 jst mam tudi tezave z zaprtostjo in to prvic v zivljenju. Meni pomaga veliko tekocine, jogurt in sadje. Predvsem zjutraj. V krizi pa tudi kak donat. Meni se zdi da imam napet trebuh ze kak mesec in verjetno ravno zaradi prebave in povecanega apetita za nezdravo hrano 😂. Bi katera kaj vedela glede krem proti strijam? Kdaj jo je potrebno zaceti uporabljati in katera je ok...?

(odgovor članu Bella87)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 7:52:55   
Mišmašek
Oj, glede kreme za strije ti bom povedala prav tako kot je. Kupi si eno bolj mastno kremo, lahko tudi kremo ki je namenjena strijam, ampak ni treba da je od znamke in ne vem kako draga. Lahko je prav dm-ova znamka in bo čisto ok. Samo da je mastna, da ti pusti občutek mejkobe na koži še nekaj časa. Kljub vsemu pa če je tvoja koža nagnjena k strijam, zaradi pomanjkanja elastičnosti, boš le te ravno tako dobila ali se mažeš ali ne. Seveda se bomo vse mazale, če ne drugo zaradi filinga da smo naredile vse da strij ne bi bilo. Jaz sem se v prvi nosečnosti začela mazati po nuhalni, sedaj bom isto naredila. Bom pa kar v dm-u njihovo linijo vzela. Važno je da je krema bogata z olji in da se ne vpije tik tak v kožo. Pa se potem lahko namažeš tudi z domačim olivnim oljem 😋

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 9:33:45   
Tirožica5
Živjo punce. Še ena nova tukaj. Imam rok 8.4. Slabost je minila, tako da je sedaj počutje super.Upam, da ste ostale tudi tako ali pa da gre vsaj na bolje 😊Je katera v skupini Aprilčice 2019 na fb? Bi me lahko dodala prosim? 

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 16:41:40   
Mišmašek
Jaz pa sem ravnokar iz pregleda. 😊 Noseča sem 10+4t. Mi je ginekolog naredil uz že čez trebuh. Je tako lepo bilo videti otročka 😍 srček bije lepo, se tudi že premika in je lepo videti glavo, hrbet, nogice, praktično v treh tednih je zrastel 2 cm. Sedaj je velik 3 cm. Full veselaaaa 😁

(odgovor članu Tirožica5)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 17:25:44   
Nosecka30
Dobrodosla Tirozica5. Glede fb skupine nic ne vem.Mismasek zelo sem vesela za tvoj pregled. Jaz pa nestrpno cakam na ponedeljek, takrat bi morala biti ze vsaj 11,5 tedna. Kar malo mi zivcki delajo :) 
Jaz sem strije pridelala na bokih med puberteto, med prvo nosecnostjo na sreco niti ene. Zacela sem se mazati, ko je trebuh vidno rasel, tam po 25tednu z eno namensko kremo. Mislim pa da je vsaka mastna grema ali pa olje ok. Vazno da preprecis suho kozo. 

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 18:07:02   
Mišmašek
Hvala Nosečka30 🤗 tudi mene je kar malo stisnilo danes, ker je hotel najprej z doplerjem poslušat srček, pa ga ni dobil. Potem na uz pa brez problema. Ma sem bila prav malo v strahu. Hvala Bogu je vse ok. Tudi na tvojem pregledu bo, sem sigurna. Držim pesti 😘

(odgovor članu Nosecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 18:11:54   
Jetkarmak00
Punce, tle vs je tok da jz sploh ne sledim vec :-) ce bi bla kksna za kksn pogovor v zs se priporocam :-) nic vec ne vem kera je kera🙄😅😅Jz sm mela v torek nuhalno.. Ma je otrock kr vecji kt za dneve po ZM. Tko da vstopam jutr v 14t. 😍😍 Je pa kar logicno malce, ker imam krajse cikluse.. Pac 25-26dni.in potem so verjetno tudi ovulacije prej kot 14 dan. Nuhalno sem mela izmerjeno 1,4. Drgac je pa reku nej ostalih rezultatov ne gledam.. Ker mam nifty rezultate.. Baje to bolj zanesljivo :-) Slabosti?! Pri meni so še vedno prisotne.bruham 1x do 2x na dan.. Se vedmo isto.. . Sem oa verjetno ravno zato še na + 0 kg. Bo vsaj po porodu manj dela z izgubo odvecnih kilogramov ;)  je pa rekel G, da pac majo nekatere to do poroda.. ;/ upam da se bo umirilo kaj ve mislite? Je katera z tako dolgimi slabostmi?? Apetit? Ga ni nič. Strije? Nič še zaenkrat. Trebušček se mi pa ne pozna še čisto nič.. Raven kot ravnina :-) Mazilo? Mažem pa se z baby oljem k sem ga kupila v mercatorju.. Ostaja koža vlažna cel dan.. Mažem se pa zato, ker dostikrat poslušam srček z domačo napravco - kot angelsounds. 
:)) 



(odgovor članu Nosecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 18:44:19   
Cvetnilist
Jetka me veseli, da je bilo na tvoji nuhalni vse ok! user posted image Jaz še zmeraj čakam na svojo. user posted image Se je spol na nuhalni videl enak kot so ga pokazali nifty testi? user posted image
Mi je pa kar hudo zate, da se moraš mučiti s takšnimi slabosti. Ne znam si predstavljat kako je to, da moraš vsak dan bruhat. user posted image Upam, da bo to čimprej minilo in da se boš začela počutiti bolje.

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 19:07:43   
Jetkarmak00
Jaja, enak spol. Tudi po nuhalni je fantek :-) enako kot po nifty testu..Prinesla sem s seboj izbid of nifty testa. In je rekel G no boua preverila, če so rezultati podobni. Pa je prva stvar ki je bila rekel: ahaa, jaa fantek je. To že drži. Haha :-) faca :-)) Edino tam za tiste kromosomske nepravilnosti mi je rekel naj jih pač ne gledam in da naj gledam in obveljajo nifty rezultati. Čeprav so bili oboji dobri, ampak vseeno. Kdaj imaš ti NS? In pri komu? :-) Ko mi je dodal dneve, da je večji, sem rekla jaaa ta teden bo pa čist kratek.. Da lahko še kakšen teden doda, da bomo prej za vn :-) pa se je samo smejal. Dobila sem tudi posnetek. Tko ene 4 posnetke, veliko slikc.. Super reč :-) 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 19:11:52   
Jetkarmak00
Glede slabosti pa, saj ves kako je to.. Nekatere ja, nekatere ne.. Imam pač smolo. Ampak zdaj če sem že zelo blizu skoraj sredinice, bom še potrpela.. Saj gre nekako.. Ni tako hudo kot se sliši. Nikol ni tok hudo da nebi mogl bit še hujš ;)) vesela sem lahko da ni težav, da sploh je otroček.. Kot pa da bi se npr morala srečavati z eno črtico in neuspehoh.. Vse se da, samo da je.. To mi je motivacija zdaj vsak dan.. "saj bo minilo" :) 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 19:40:33   
Cvetnilist
No super, torej se lahko veselim, da bojo meni morda tudi napovedali pravi spol. user posted image No glavno je, da so oboji rezultati ok in da je otročiček ok! user posted image Jaz imam ns 27.9. pri dr. Žeblejanu v Mariboru. Naj bi bil med boljšimi tako da upam, da bo res ok. user posted image Se pa res že zelo veselim, ker se mi zdi, da je od zadnjega pregleda minilo že ogromno časa. user posted image
Saj verjetno bo tudi ta slabost počasi minila sedaj ko si v 2 tromesečju. Ne verjamem, da se ti bo vlekla vso nosečnost.
To pa imaš povsem prav. Glavno je, da je sploh otročiček in da je zdrav! user posted image Sploh glede na to, ko vidimo s kakšnimi težavami se srečujejo nekatere ženske, ko ne morejo zanositi. user posted image Tako da slabost je res še najmanj!
Drugače imaš še kakšne druge nosečniške težave kot slabost?

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 19:48:15   
TissaBaby
Kam se pa v Lj hodi na NS? Vem samo za Dravlje. 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 20:33:20   
Jetkarmak00
Jaz sem bila v dravljah pri pušenjaku :-)
Ja imam ja, napihnjene dojke. To je pa vse. Trebuščka ni, zaprtosti ni, belega toka oziroma izcedka ni, apetita ni.. Hehehhe.. Nič kaj, da bi lahko "prepoznala" nosečnost.. Samo slabo počutje, slabost in bruhanje ter povečane dojke - cele mlekarice :D 😅😅 pa ti?? 
Ja sej to..to mi je zdaj nekak pozitivno.. Da ne gledam tako črnogledo na slabost.. Vesela sem lahko, da je, brez težav in zdrav.. Ta slabost že mine, ne bo večna.. Samo da je.. Saj pravim.. Nikoli ni tko hudo, kot izgleda ;) ! 


(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: APRILČICE 2019
20.9.2018 20:54:52   
Cvetnilist
Pušenjak tako velja za enega izmed najboljših. user posted image V Mariboru se mi zdi, da nimamo neke ekstra izbire glede nuhalne. Vem, da ta Žeblejan, kjer sem naročena, bi naj bil med najboljšimi. Če je res bom pa še ugotovila naslednji teden. user posted image
Torej res še nimaš veliko nosečniških težav. user posted image Sicer pa glede na to kakšne hude slabosti imaš, je bolje da te ne muči še vse drugo. user posted image Saj ostalo bo tudi še prišlo, upam, da takrat, ko ti bo slabost že minila.
Jaz imam vse to kar si ti naštela da nimaš haha. user posted image Slabosti in bruhanja, ki ju ti imaš, pa jaz nimam. user posted image Za dojke pa je tudi pri meni enako, noben modrc mi ni več prav, a sem komaj v 12 tednu. Kaj še le bo. user posted image
Točno tako! Vesele smo lahko, da imamo v trebuščkih naše sončke. user posted image

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: APRILČICE 2019
21.9.2018 7:46:36   
Jetkarmak00
Pa lej tut če slabost ne bo minila ali da bo slabo počutje trajalo dlje ali pa do konca saj se ne sekiram.. Saj gre.. Saaj gre.. Bo minilo če ne prej pa po porodu definitivno ;)Držim pestke za nuhalno.. In da sporočiš dobre novičke. Vse bo ok boš vidla. Zdaj je že tudi nevarnost začetnega obdobja, ko je največ splavov že mimo tudi.. Tako da naj te bo še toliko manj strah :-) 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: APRILČICE 2019
21.9.2018 18:28:04   
Cvetnilist
Imaš prav, če ne prej bo po porodu vse minilo. :-D Seveda sporočim kakšni bodo rezultati. Ja, jutri končno dopolnim 12 tednov in potem bi res naj bilo to rizično obdobje končno mimo! 

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: APRILČICE 2019
22.9.2018 9:39:46   
EllaVita
Hello! Pridružuje se vam še ena srečka nosečka😊 v sredo sem imela prvi pregled, gin. naredila UZ, kjer je najin mali migač veselo migal, srček bije😍 jaz pa sem hlipala od sreče. Predviden datum poroda je 13.4.2019, sem pa v 10 tednu. 2.10. sem naročena na nuhalno in nifty. Še malo pa zopet vidim mojega malega migača😍😍 slabosti počasi pojenjajo, nisem bruhala, bilo mi je zelo slabo. Veselim se čvekov o naših malih pikicah❤ Je pa to moja prva nosečnost.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: APRILČICE 2019
22.9.2018 10:29:04   
Cvetnilist
EllaVita, dobrodošla med nami! :-D Tudi jaz sem na prvem pregledu zahlipala, ko sem videla kako se je mali sonček premikal in kako mu je bil srček. Drugače pa tudi meni je bilo do zdaj samo slabo, bruhala nisrm niti enkrat.Sem pa tudi sama v pričakovanju nuhalne, da končno spet vidim svojega sončka.Od kod pa si? :-D

(odgovor članu EllaVita)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: APRILČICE 2019
22.9.2018 10:35:19   
EllaVita
Sem iz Ljubljane😁 odštevam dneve do nuhalne, da zopet zahlipam😁😊 Kdaj maš pa ti rok? 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: APRILČICE 2019
22.9.2018 11:12:50   
LoniRR
Ellavita dobrodosla. Uf po ZM imam rok 12.4. Glede na UZ pa imam rok 15.4. Tudi jst komaj cakam nuhalno. Na prvem pregledu je G.tako dobro ujela otrocicka da na sliki izgleda kot da maha z rokco. Raznezi pa te ko vidis kako bije srcek. 

(odgovor članu EllaVita)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: APRILČICE 2019
22.9.2018 11:31:12   
Cvetnilist
Jaz imam rok 7.4. po ultrazvoku pa 15.4. Bom videla kateri datum mi bodo izracunalni na nuhalni. :-D Se pa res ze zelo veselim nuhalne, upam, da bom izvedela spol, ker sem res ze zelo radovedna kaj bom imela. :-D Seveda je najbolj pomembno, da bo soncek zdrav ampak zanima me pa vseeno. :-DIma se katera tezave z zamasenim nosom? -.-

(odgovor članu EllaVita)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: APRILČICE 2019
22.9.2018 11:45:31   
LoniRR
Mene matra zamasen nos ampakne skoz. Samo ko se ulezem in umirim imam obcutek kot da sm zadihana in se mi zamasi nos. 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: APRILČICE 2019
22.9.2018 12:00:57   
EllaVita
Tudi mene matra zamašen nos in kihanje... Tudi mene zanima spol, upam da se bo že videlo😁 Najbolj važno je da je dete zdravo🤗😊

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: APRILČICE 2019
22.9.2018 19:15:22   
Cvetnilist
Meni se zdi, da imam skoz zamasenega haha. :-D Ocitno moram to vzeti kot del nosecnosti. :-D Kaj je katera med vami, ki se je ze kaj zredila? Sama sem pridelala ze kaksne 3 kg. :-D

(odgovor članu EllaVita)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?