|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
12.1.2019 21:21:26   
TissaBaby
Bodiji so poceni, jih kupis pac malo vec, v Lidlu so po 14 eur 5 kosov. Bio bombaz. 
Modercek se ne vem, jaz bom to zadnji mesec kupovala, ce se mi bo zdelo potrebno. Da vidim, ce bodo se kaj zrastle. Nam je rekla v soli za starse, da malo prevelikega kupit, ker je naval mleka in joske res bum 😁.

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: APRILČICE 2019
12.1.2019 21:40:17   
TissaBaby
https://www.babybook.si/oblacila-in-pripomocki-za-nego-novorojencka/


Tukaj je en nepredolg seznam. 

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   RE: APRILČICE 2019
12.1.2019 21:48:41   
KmAlU MaMiCa
Se strinjam s Tisso...glede glavnika, nastavkov in raznoraznih pumpic je brezveze to preventivno kupovat. Posljes nekoga ce bos rabila pa je to to. V bolnici itak majo tam pumpice in si bos lahko tam probala...kar se tice modrckov za dojenje pa je tak...prsi so full obcutljive...sploh ce boste imele mleko in boste dojile to kar tece iz njih...definitivno priporocam vsaj en modrcek za dojenje in en paket blazinic za prsi...jaz pri prvi hceri nisem dojila pa mi je vseeno teklo ven. Prsi men niso ne vem kak zrasle se pa napihnejo in so trde ko kamen. Tu priporocam da se fajn pozanimate glede dojenja ker men so v lj tezile na polno da naj jo dojim in dojim pa nisem imela mleka hcera pa ni imela moci vlect zaradi visoke zlatenice in potem zaradi zivcev in stresa sploh nisem dobila dovolj mleka da bi jo nahranila...obupala po parih dneh z krastavimi bradavicami ker so me forsirale naj jo pristavljam in je vlekla v prazno...fasala mastitis...nisem mela pojma kaj naj in sem res trpela s 40 vrocine...v Celju pri drugi so mi lepo razlozile naj probava in mi vedno dale zraven se mleko v prahu...dojenje steklo po treh dneh...bila je se par dni zraven na umetnem mleku da se je res najedla potem pa sem imela svojega mleka dovolj da sem jo dojila do 1 leta. Spet fasala mastitis ki pa sem ga sedaj z pomocjo moje patronazne z obkladki resila sama v enem dnevu. Punce naj vas ne bo strah vprasat in se postdvit zase in svoje strucke...eni res spadajo v porodnisnice in kapo dol dolocenim babicam in sestram...druge pa res ne vem kako lahko s takih odporom opravljajo tak poklic...sploh za prvorodke je full pomembno da imajo obcutek da lahko vprasajo in da jim prisluhnejo...zal ni povsod tako

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   RE: APRILČICE 2019
12.1.2019 21:50:30   
LoniRR
Tissa ful hvala. Uf hvala bogu ne razmisljam samo jst tako. K mi ni skoda denarja samo brezveze se mi zdi kupovsti, ce ne bom sploh rabila in bo ostalo zapakirano. S tem ko vem da bodiji vedno prav pridejo. Ze sedaj jih imam za cev predal komode in se kar kupujem haha. Tudi sama nimam dva dni iste majice haha. Racunala sem ce otrocka samo 2x na dan preoblecem rabim vsaj 14 bodijev na teden. Haha 😂

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
   RE: APRILČICE 2019
12.1.2019 21:52:34   
KmAlU MaMiCa
Aja glede cotk pa jaz bi bila bolj skromna s stevilko 56 in bi se raje bolj zalozila s stevilko 62. Prvo hitro prerastejo 62 je pa pri nas zelo dolgo trajala. Povprecno pa novorojencka 1x na dan preobleces, ce se polula in pokaka cez da mu kaj premoci...drugace se to ne. Pri nas smo tudi po dva ali tri dni meli iste hlacke...pa tudi bodi vcasih dva dni. 

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   RE: APRILČICE 2019
12.1.2019 21:56:15   
LoniRR
Kmalu mamica hvalaa. Samo zanima me npr. Blazinice za prsi ali lahko naknadno kupim? Mislim kaj ce ne bom zmogla dojiti? Jih bom v vsakem primeru rabila kot ti npr.?

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
   RE: APRILČICE 2019
12.1.2019 22:00:03   
LoniRR
Kaj pa vlozki. Ali so dovolj navadni vlozki ali je nujno imeti te k so za po porodu-plenice hehe? Koliko pa se potrebuje tega? Joj povhen takih vprasanj imam in res upam da nisem zoprna k vem da pise na internetu ampak tm so samo neki splosni nasveti, ki mi ne povejo nic. Tu pa ste punce, ki imate to izkusnjo za sabo ali pa poznate koga ki to ve iz prve roke. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   RE: APRILČICE 2019
12.1.2019 22:51:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mamica1

Kmalu mamica hvalaa. Samo zanima me npr. Blazinice za prsi ali lahko naknadno kupim? Mislim kaj ce ne bom zmogla dojiti? Jih bom v vsakem primeru rabila kot ti npr.?


Komot kupiš šele kasneje oz. pošlješ partnerja, mamo, sestro, prijateljico ipd. v trgovino. :)


IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mamica1

Kaj pa vlozki. Ali so dovolj navadni vlozki ali je nujno imeti te k so za po porodu-plenice hehe? Koliko pa se potrebuje tega? Joj povhen takih vprasanj imam in res upam da nisem zoprna k vem da pise na internetu ampak tm so samo neki splosni nasveti, ki mi ne povejo nic. Tu pa ste punce, ki imate to izkusnjo za sabo ali pa poznate koga ki to ve iz prve roke.


Jaz sem imela prve dni te mama vložke, koliko sem jih pa porabila, pa ne vem. V porodnišnici nisem vseh, sem jih dala še cimri, te mamaste sem imela pa samo prve dni, mogoče sem kupila dva paketa? Nekaj mi jih je še ostalo, potem sem imela navadne, kakršne tudi sicer uporabljam ob M, ker je bila tudi čišča šibka.

(odgovor članu LoniRR)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
   RE: APRILČICE 2019
12.1.2019 23:19:45   
TissaBaby
Katere vlozke pa uporabljate? Meni se zdej tekom nosecnosti ful hlacke mocijo in bi ze dnevne neke rabla, sam te ki jih mam, so mal plasticni in me vse moti, si potem rajsi po potrebi sp.hlace menjujem. A jih kje kupite ali narocite pri Tosami? Predvidevam, da je za cisco podobno, da treba met cim bolj naravne in brez plastike, ki reze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 7:42:50   
Zogica_marogica
Ej hvala vsem, ki ste ze mame, za izkusnje in nasvete glede nabave 😁Jaz imam dva paketa toto mama vlozkov in potem dalje bom imela vir 80, ce bo potreba. Pa dva paketa mrezastih hlack in en paket prsnih blazinic. Za prvo silo v porodnisnici bo, drugo bo sel pa moz iskat. Od "opreme" bova imela samo osnovno, torej vozicek, lupinico, posteljico, babyfon (velika hisa in vrt..), navadno plasticno banjcio brez unih nastavkov, zdej isceva se eno podlogo za na tla, npr od Habermana. Crpalko bova kupila potem, ce se pojavi potreba, enako glede garderobe za dojenje, razen modrcka, ki ga bom pa ze za v porodnisnico nabavila. Oblacilca pa tako - v 56 bova imela bodije na preklop, samo ne vem koliko? Jaz se tudi strinjam, da raje malo vec bodijev, da ne peres dvakrat na dan. Tudi tetra plenic imava malo vec iz tega razloga. Verjetno je tudi odvisno, ce novorojencek poliva... V tem primeru ga vec preoblacis in vec tetra porabis, ne? Morda eno butasto vprasanje - a ce ga imam cez dan v bodiju, majcki na preklop in zabicah in ga ponoci dam v spalni pajacek, a moram menjat bodi spodaj? Hmm? A pod spalnjm pajackom potrebuje se en bodi? Verjetno ja, ker mora imet po rokicah dvojno? 

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 8:24:32   
Jetkarmak00
Glede bodijev. Jaz jih imam krepko čez 20, ker kupim tiste, ki so mi všeč. Všeč so mi pa itak vsi. 😁😁 Sem prepričsna, da ga bom večkrat na dan preoblačia, vsaj pri tamalem sem bla obsedena s tem in slikanjem. 🤩 Še cesala sem ga, frizirala, slikala se z njim v vseh pozah, še dude sem menjala, da so pasale k oblekam.. Res mi je smešno, če se zdaj spomnim za nazaj hihihihi 😄😄😄 da ne govorim o čevljih, ki jih pri parih mesecih res nerabi, ampak sem mu nabavila celo omaro all stark od rdečih, modrih, črnih.. Haha 😄😁 tako da glede tega smo si različni..Glede spanja.. Sobico smo mu ogreli na 24 stopinj, spat smo ga dali samo v bodiju in zabcah in v vrečo (roke mel zunaj) pa ni imel nikooli mrzlih rok.. Marca rojen. Glede hranjenja smo ga morali zbujat.. Sam bi lahko spal celo noč. Mislim da se je zbujal na 2-3ure in jedel po 20ml. Merce je blo treba zapisovat.. In tudi čas.. Glede kozmetike.. Hladilno mazilo, robčki, otroški uni modri šamponi (še zdaj uporabljamo), plenice smo kupovali v šparu. Zadovoljni. Bi pa priporočala v cifrah 50,56,62 bodije, majce na preklop. Jaz imam samo na preklop. Zelo mučno (pa tudi strah me je bilo) je bilo tiščanje bodija čez glavo..glavo ma obrnjeno na eno stran je sploh ne drži pokonci.. Potem pa še to dajat čez glavo.. Kakor kdo no, meni to ni bilo nikakor všeč.. :/ Glede cifer na začetku je pa čisto odvisno. Ne rodijo se vsi dobošeni dojenčki nad 50 in +3,5kg. Kolegica je v terminu rodila 46cm, 2600g. Potem tudi meni je rekel ta teden na pregledu, ko ga je stehtal, da naj pričakujem nekje bolj 2500g kot pa 3+. Glede torbe za porodnišnico... Pa jaz ne bom delala kakih "dram". Ščetka, glavnik, pižama, vložki..  Ne obremenjujte se stem. Ker nekatere porod celo preseneti in ne uspejo v porodnišnico prinest niti materinske knjižce.. Vse se lahko naslednji dan nadoknadi (od vložkov, do oblekc za dojenčka, črpalk) tko sem slišala od znank, pa patronažne. :) 

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 9:13:35   
TissaBaby
Oh, same koristne informacije, super ste! 😊😊😊


(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 9:58:12   
Jetkarmak00
Tissa.. Kako je z šolo.. Dobiuate kksno literaturoo? Letake? Kdaj pa imajo punce kaj pdp? So vse aprilčice? Mal se razgovorii😋😋😋

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 10:05:55   
Zogica_marogica
Jetkar, praviš da tudi pižamo za v porodnišnico - si imela svojo? Ne unih, ki jih tam dobiš?

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 10:06:47   
LoniRR
Hvala za nasvete in mnenja 🤩. Midva bova kupila oz. moja mami angel care-za merjenje utripa. Mal mam strah pred smrtjo v zibelki, ko sem slisala, da se je to skoraj pripetilo prijatelju. Tako bom mirno spala. Se katera razmislja o tej napravi?

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 10:22:06   
jabuk
Veliko stvari se lahko kupi potem, ko se otrok rodi. Pri nama je mož kupil, ko je šel iz službe. Glavnik sem kupila naknadno. Banjo tudi. Mleko in flaške tudi, ko nisem več mogla dojiti. Dudice imaš lahko s sabo. Jaz sem sicer v porodnišnici imela za sebe vse s sabo, pa nisem nič rabila. Tiste halije so zakon, posebej če mleko pušča in jih moraš konstantno menjavat. Kozmetiko zase je treba imet. Kar se bodijev tiče sem jih ponucala vsaj 15 na dan, ker je imel sin refluks. Nujno je treba imeti gazice in fiziološko za popek čisto na začetku. Lupinco, da otroka domov pripelješ. Posteljo za otroka, previjalno mizo, plenice, tetra plenice, Pa za obleči seveda. Imam en modrček za dojenje, pa ga nikoli nisem uporabljala, ker sem dojila samo 1 mesec- za moje pojme ga kupiš potem po potrebi. Sicer pa aktivirati svoje može, ko bo potrebno :)

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 10:38:04   
Jetkarmak00
Zogica... To je zame prva nosecnost..imam pa majhnega bratca in vem vse, kar je pac mama takrat delala.. Kar se mi zdi normalno saj smo ziveli skupaj.. Bil mi je pa res eba velika praksa in uvod v vse to.. Res sm se veliko naučila, ko sem ga spremljala od prvega dne.. No pa se danes ;)Pizamo je imela mami svojo.. Dobis jo pa tam tudi.. Bolniskr halje dajejo. Njej so jo vsako jutro zamenjali mislm da.. Ona dojila ni, tko da kar se tega tiče ne vem nič kaj.. Vem samo da je moral tamal jesti tocno po 20 ml na dve uri al tri.. In kko to ves iz dojenja ce kdo doji nimam pojma.. Je bla pa z mami v sobi ena nosecnica.. Okuzena z nekim virusom al bakterijo skratka, ki nima znakou. In je na vsak nacin bla obsedena z dojenjem.. In je otrok to fasal preko njennega mleka.. Ceprav je mela bakterijo v noznici.. No in je odklanjal dojenje tamal.. Ona ga se kr tiščala pa sestre tam tut... Skratka.. Čez par dni je umrl in ugotovl so da je dobil to bakterijo preko njenega mleka... Tko da js sm mal skepticna zaradi dojenja.. Tud otrok po umetnem mleku normalno zraste :) vssk ma pa svoj mnenje pa mislenje.. Je bila pa mami tm en mesc ker se je tamal rodil v 32t. Ko je mel 2kg je šel domov.. Je kar naporno bit en mesec tam.. Obleke je mel pa tamal ves cas v bolnici njihove.. Nic svojih oblek.. Sele ko je sel domou.. Je pa bilo res simpaticno ko se je skoz stiskal k eni hobotnici.. Okoli lovk (kao popkovona) in jo je tko bozal.. Držal za lovke.. Hecno res.. Pa lepo za vidt :) 


Jaz bom definitivno kupila baby sense - za dihabje. Mislm pa da ta ne meri utripou tko kot opisujes da naj bi angel care.. Mi smo imeli baby sense tudi v bolnic so jo priporocal.. Velikokrat se alarm sprozi tudi po nepotrebnem ker tko plitko dihajo da ne zazna.. 2x se je pa zgodilo tudi da je enostavno pozabil dihat.. Tko so rekli potem pri zdravniku da pozabijo in potem pride do smrti v zibki.. Skrstka v spanju je pozabil dihat.. Smo ga vzeli ven. In ko ga zbudis pa dvignes zacne spet dihat.. Skratka.. Js brez te napravce ne grem spat. Ni vredno reskirat.men se zdi to najbolj pametna naložba! :) 
Priporočam pa tudi tole
https://www.pikapolonica.si/otroska-oprema/delta-oporna-blazina-za-dojenCka/4040745400653404074



(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 11:11:24   
LoniRR
Hm. Midva sva kupila gnezdo, ki je nekaj podobnega kot ta oporna blazina. Ali bi bilo potrebno imeti tudi to? Tudi jst bom veliko lazje spala ce vem da imam napravco, ki mi bo zacela tuliti v primeru da se z otrokovim dihanjem nekaj dogaja. Kaj tocno meri angel care nvm. Kot sem razumela je vec stvari v njem od varuske pa vse do dihanja. Neke ploscice das pod jogi in potem mocno piska, ce ni vec utripa za zaznat. Sama ne mislim komplicirat glede stvari za v porodnisnico. V kolikor mi bo kaj manjkalo oz. Bom tam dlje bom ze mojega prosila da me zalozi. Jabuk ravno na to sem ciljala s stevilom bodijev. Berem clanke ali knjige in mi pise 8 bodijev. Hm. Jst jih imam ze sedaj za cel predal kupljenih, ker enostavno ne morem mimo njih. Pa se dobim dve vreci cunjc. Tetra plenic imam ze okoli 30 ali vec pa se jih bom dobila, tako tudi kremc in robckov... s tem me kar naprej zalagajo domaci haha. Res je da je lazhe zdaj vse nakupiti sam ne mislim pa pretiravati da bom mela vsega pol prevec

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 11:26:28   
Jetkarmak00
Jaja pod jogi das ploscico na rob postelje pa namontiras tisto drzalo. Ko ga das notr prtisnes on. Ko ga vzames ven off. In to je to. Piska pa kot hudic ja :) velikokrat tudi lazno.. Na to bod prpravlena.. Naj te koj ne zadane kap ce bos zaslisala piskanje.. HehehePriporocam vsaki ta nakup.mislm.d ni vreden tvegat za 100€ nakupa.. Glede te blazine bi jo jaz priporocal.. Mislm. Ne more se skotalit na hrbet niti ne na trebuh. Gnezdece mislm da mu ne nudi tko dobre opore? Skratka js gnezdeca ne bom.. Bom. Dala v posteljo tole blazino.. Ne sme met pa vzglavnika.. Mi smo tamalmu dal pod glavo samo. Tetra plenice.. Nic dvignjeno.. Jajaja tudi jaz mam polhn bodijev in tega.. Treba met :) niti na misel mi ne pride 8 bodijev pa mal cunc..potem to itk spravis in ko dobis naslednjega otroka pc koristis naprej.. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 11:44:15   
Zogica_marogica
8 je res malo bodijev ja. Mi jih imamo v 62 za cez poletje ene 25, vse sem dobila druge roke, tako da smo zalozeni 😁Jaz bom v porodnisnici imela kar njihove spalne srajce, ravno zaradi preoblacenja, sem rada v svezem ko je le moznost. Mi je pa dala kolegica pameten nasvet - naj zapakiram kaksne nogavicke za s sabo, pa kaksne japonke za pod tus hihi. Pa vem da se mi zmesa brez elastike in lasnic. Tetra imamo zaenkrat 32, pa 12 tamalih tetra krpic pa tetra rokavicke za umivanje. Drugace za ga polagat na bok in podpirat, moja mama je imela kar eno brisaco, zavito v en valj, pa je s tem mene in sestro podprla. 

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 11:56:49   
Jetkarmak00
Ja sej. Loh ga polozis z brisaco.. D se ne skotali. Sam se mi zdi bl prakticno tole blazinco kuoit pa je hehe.. Drgac ce gres pa po starejšem sistemu in tko. Se pa tut z brisaco da vse ja :))Vazno je da je oblozen in se ne more in ne sme prekucnt..  Glede oblacil tut jz.. Se res ne drzim nazaj.. Tut jz msm za poletje 68 cifra fuul teh bodijev itd ze hhh :)) 
Japonke so fajne ja.. Zto d glivic ne fases tut.. Hoja tm ni rsvno tko k v hotelu k gres v tus v svoj sob hhh :) 

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 12:18:09   
Sofie



Mi smo eno leto uporabljali Angel Care in alarm se ni nikoli sprožil kar tako. V enem letu je piskal samo enkrat, ko je punčka tako trdno zaspala da je pozabila dihat. Tako da jst priporočam Angel Care. 
Kar se oblačenja tiče so najbolj praktični bodiji na preklop in hlačke s stopalci. Na začetku se jih oblači v dva bodija na preklop, hlačke in nogavičke. Majčke so zelo nepraktične. 


(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 14:54:21   
Jetkarmak00
Se seveda ne sprozi nobena naprava za brez veze, ampak vcasih nekateri tako plitko dihajo da naprava tega zal ne zazna.. Vekikrat se pa tudi zgodi pri dojemckih da enostavno pozabjo dihat.. In takrat se sprozi alarm.. Ko ga vzames ven, predramis je pa spet ok in diha naprej. Tko je bilo pri nas.Se pa strinjam da so bodiji na preklop ful dobri, in tudi hlace s stopalkam. Najbol kombinacija. Dveh bodijev jaz ne bi dajala gor, ce je dost toplo tud v hisi je en bodi pa Pajac alpa kaj čist dovolj za moje pojme.. Alpa kaksen brezrokavnik je tut ful fajn za cez pljuča in podobno. Majcke so pa kar smotana rec ja.. Najprej bodi cez rokave potem pa se da bi majcko dajou gor.. Neprakticno bolj. Vsec so mi pa kakšne bolj ohlapne majcke.. Za cez bodi. Tiste ki so spredaj na gumbe in bolj siroke. Da ma luft vmes :)) 

A boste kupile tehtnico?? Jaz ravno gledam katero naj narocim hehe.. 

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 15:01:41   
Zogica_marogica
Meni se zdijo te majcke z gumbki spredaj fajn 😊 sva jih sla ravno danes v babycenter nabavit. Jih bova tudi v 62 nabavila, da bomo kombinirali. Pa jogi imamo 😎 posteljico sva imela nagledano eno na bolhi, pa nama je pred nosom odromala drugam.. Vec srece prihodnjic hehe 

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   RE: APRILČICE 2019
13.1.2019 15:17:44   
Jetkarmak00
Jaja sej so ful fajne.. Mal so smotane tiste, ki so ozke.. Recimo k so na strikce.. Ker najprej bodi dat gor, potem pa se tako ozko majčko.. Mal smotan no vsaj zame :)Tiste ta sirse majce so pa zakon. Ta spletna trgovina clar ni slaba kar se tice kvalitete in ponudbe. Ni mi pa vsec da majo cel let skorsj isto kolekcijo gor in nic izbire pajacou. :/
Kateri jogi sta vzela? Bos imela tehtnico? 


(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?