Nosecnost (presenečenje) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Enamala28 -> Nosecnost (presenečenje) (10.9.2018 14:25:40)

S fantom sva skupaj 2leti, iz prejsne zveze mam dve hcerki vsi se super razumemo.in seveda sva se pogovarjala da enkrat zeliva svojega otroka.ves cas sem jemala kontracepcijske tabletke pa se je vseeno zgodilo.pred enim tednomnsem izvedela da sem noseca.itak je bil šok in šok je bil za njega ko sem mu povedala.zdaj od mene hoče splav.sva oba proti splavu ampak želi da ga naredim ker meni da ne boma mogla omogočit lepega otroštva otroku, živimo v najemu, načrtujema gradnjo hiše.misli da ne boma finančno zmogla in da je boljše da naredim splav.tolko sem.že zmedena in več sploh ne vem kaj naj naredim.rabim kakšen nasvet, pomoč.....hvala vam za vse..




Mariposa08 -> RE: Nosecnost (presenečenje) (10.9.2018 16:59:56)

Oprosti ampak tudi če je nosečnost presenečenje ti pravi partner, ki te ima resnično rad tega nikoli ne bi rekel. Če boš vedno gledala kdaj bo pravi čas za otroka potem boš brez skupnih otrok z njim ostala. Verjamem, da polet dveh hčerk in še v najemu ste, da je težko, vendar če sta oba redno zaposlena potem tu ne vidim problema, zakaj otroka ne bi imela. Poleg tega pa se hiša tako ali tako čez noč ne naredi. Nevem odločitev je tvoja in partnerjeva ampak ti lahko povem , da če bi moj partner tako reagiral bi ga samo vrgla ven, ker s tem bi mi dal vedet da ne misli resno z najino vezo, ampak to je samo moje mnenje. Vprašanje je tudi kakšna je bila vajina veza do sedaj , ko še nisi bila noseča. Je vse štimalo ali so bili že kakšni znaki , da fant ne misli preveč resno ? Oprosti, da sem tako direktna ampak taka sem. Resnica boli , jaz raje vidim, če mi nekdo pove direktno kot pa da mi govori lepe stvari samo zato , da me ne užali. Upam, da bosta to lahko rešila.




Enamala28 -> RE: Nosecnost (presenečenje) (11.9.2018 7:11:51)

Hvala za odgovor.naj povem da do zdaj je bilo v najini zvezi vse lepo logicno da pridejo konflikti ampak nikoli ni bilo vecjih problemov.tole zdaj me je pa prav sokiralo od njega.nisem pricakovala.in ves cas mu skusam dopovedat da bomo hiso kljub temu lahko imeli in da ne rabimo kupovat najdrazjih stvari.




Michonne RR -> RE: Nosecnost (presenečenje) (11.9.2018 11:27:47)

Tudi pri nama je bila nosečnost presenečenje in velik šok. Sploh za partnerja.
Največja težava je bila moja služba, ker sem bila ravno pred tem ali me bodo zaposlili za stalno ali ne. Tudi midva sva pomislila na splav ampak sva s pogovorom prišla do tega, da enkrat ga bi itak imela in da verjetno se nama nikoli ne bo zdel idealen čas[sm=smiley1.gif]
Mogoče bo pomagalo, da se s partnerjem v miru pogovorita in da ga pomiriš, da finančno niti ne bo takšne obremenitve..Če od prej nima svojih otrok je verjetno strah še toliko večji, ker ne ve kaj ga čaka.




lillchy123 -> RE: Nosecnost (presenečenje) (11.9.2018 13:12:07)

Pogovori se z njim. Povej mu, kako čutiš. Mogoče še je tudi on samo prestrašil.in ne glede na to, kako se bosta odločila, je za vajino vezo pomembno, da se odločita skupaj. Vso srečo 🐞🐞🐞




Stran: [1]