Prosim mnenja o dr. Senka Imamovic Kumalic (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


FirstTimeMom2016 -> Prosim mnenja o dr. Senka Imamovic Kumalic (1.11.2018 6:35:24)

Pozdravljeni, Prosila bi za vasa mnenja in izkusnje o dr. Senki Imamovic iz Leonisca, saj razmisljam da bi si jo izbrala za osebno ginekologinjo.Zaenkrat sem bila pri njej 1x (kontrolni pregled po splavu), imam pa prvi pregled v nosecnosti spet prav pri njej in se bom takrat se osebno malo bolj prepricala.Stvar je na tem, da je moja trenutna izbrana zelo zasedena in ne vidim poante, da v celi nosecnosti komaj pridem k njej spoh na pregled. Se mi zdi bolje da me ena oseba vodi cez celo preizkusnjo.Skratka kakersnokoli mnenje mi bo olajsalo odlocitev.




Livy -> RE: Prosim mnenja o dr. Senka Imamovic Kumalic (21.1.2022 15:44:58)

Pozdravljene, ponovno oživljam to temo na katero ni bilo odgovora.
Je v tem času katera pridobila izkušnje z Dr. Senko Imamović Kumalić iz Leonišča v Ljubljani?
Hvala in lep konec tedna vsem skupaj.




bipa -> RE: Prosim mnenja o dr. Senka Imamovic Kumalic (23.1.2022 22:12:39)

Pozdravljena, imaš zdaj mogoče kaj več izkušenj z dr. Imamović? Namreč jaz sem bila samo 1x do zdaj, me pa zanima kako je glede vodenja nosečnosti.. če imaš kakršne koli izkušnje prosim deli :) težko je najti dobrega in zaupljivega ginekologa.
Vse info bojo prav prišle, hvala!




Anonimen -> RE: Prosim mnenja o dr. Senka Imamovic Kumalic (10.2.2022 17:37:50)

Mene je nekajkrat imela na pregledih v letu 2021, ko sem bila noseča. Kaj pa vem, nič posebnega, ni bila prav pogovorljiva. Na hitro je opravila to kar je pac potrebno ob vodenju nosecnic in to je to. Nic posebnega no, zmotilo me je to, da je bila vedno tiho, na vprasanja pa odgovorila hitro in brez nekih razlag. 




Stran: [1]