14 mesecev razlike med otroci (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


klaraaa -> 14 mesecev razlike med otroci (19.12.2018 15:35:28)

Zdravo,teme nisem nasla, upam da je nisem ponovila... Doma imam 7 mesecno puncko, cez dobre pol leta dobi druzbo... Tiste, ki imate tudi tako razliko, ali manjso.. kako ste uspele? Vem da je odvisno od otrok in njihovih potreb pa potem usklajevanje... Ampak me zanima predvsem od tistih, ki ste bile vec ali manj same za vse... s cim ste si pomagale da ste zmogle vsak dan? Me je ze zdej strah kako bo, pa bi se rada malo pomirila. Najbrz vse gre, samo kje crpat energijo? 🤷🏼‍♀️




laura13 RR -> RE: 14 mesecev razlike med otroci (20.12.2018 11:51:49)

Klaraa verjamem da te skrbi. A verjemi vse boš zmogla. Kje črpati energijo? Tako da boš dovolj pila, jedla, spala in se potrudila, da se kljub morebitni neprespani noči zbudiš z nasmeškom na obrazu. Razlika med tvojima otrokoma bo res majhna, a verjemi, to je velik plus. Na začetku bo morda malo težko, a potem bosta skupaj odraščali. Jaz imam razliko sicer malo večjo kot ti, a iskreno priznam, da bi bilo lažje, če bi drugega otroka imela še nekaj mesecev prej. Kot sem rekla, vedi, da boš vse zmogla. Naredi in organiziraj si tako, da bo tebi najboljše in da boš kar se da zadovoljna. Povej partnerju, ko ga boš potrebovla, če bo na prinwr kakšna noč bolj huda, ga kar poprosi da pomaga. Ali pa se izmenjujeta. Pa ko boš lahko si privošči telovadbo, verjemi, kar se energije tiče dela čudeže :-) 




laura13 RR -> RE: 14 mesecev razlike med otroci (20.12.2018 11:53:39)

Še to; obvezna oprema je kak dober gugalnik, voziček ki ima možnost da pelješ oba otroka in nosilka. Pa to, da si zvečer pripraviš hrano za drug dan ... iskreno, drugače boste lačni ali na fast-food :-) pa srečno in čudovito nosečnost ti želim!




klaraaa -> RE: 14 mesecev razlike med otroci (20.12.2018 12:15:05)

laura 13 RR najlepsa hvala za tako lepo sporocilo, fino vzpodbudo in nasvete😃 nemorem verjet da zna par besed tok pomirit cloveka... bom se potrudla upostevat napisano, sploh kar se tice jutranjega nasmeha- ta bo mislim da najtezja 😅in pa hvala za lepe zelje 😊




lola85 RR -> RE: 14 mesecev razlike med otroci (20.12.2018 12:26:59)

Sama imam sicer med prvim in drugim večjo razliko, nas bo pa kmalu razveselil nov član- razlika med drugim in tretjim bo 22 mesecev. Me tudi zanima kako bo to funkcioniralo in bom z veseljem prebrala še kakšen nasvet :)




Stran: [1]