Upam da sem noseca (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupajSporočilo


Anonimen -> Upam da sem noseca (10.6.2019 18:18:15)

Živjo.Stara sem 18 let in ze od nekdaj si zelim biti mlada mamica ampak nama zaenkrat se ni uspelo..usaj upam da to ni res.Skratka menstruacijo imam redno na 28. Dan...ta mesec pa so se dogajale cudne stvari. Zadnja M je trajala od 3. Do 7. Maja...nezascitene spolne odnose (metoda umika) sva imela 17. In 18. Maja in tako se mi je kasneje 23. Maja pojavila dvodnevna blaga rjavkasta krvavitev. Nato mi je M zamujala skoraj 7 dni in sem jo 34. Dan ciklusa dobila. Vendar mi ni dalo miru zato sem na 32. Dan naredila test, ki je bil totalno negativen. Naj povem da je bilo od zadnjega spolnega odnosa v predelu jajcnikov stalno prisotno nekaksno spikanje, bilo mi je tudi slabo po vsakem obroku ampak ne toliko da bi bruhala. Prsi nisem imela napete sta se mi pa malo povecala kolobarja (malo se mi dozdeva da sta se). No danes je 1. Dan po koncani zamujeni M in sva ponovno imela spolni odnos in sem uro nazaj ko sem sla lulat na wc papirju opazila krvavitev in koscek krvave sluzi (vsaj tako je izgledalo) moram pa povedati da me je zjutraj v spodnjem delu trebuha zagrabil spikajoc krc (nevem kako naj drugace opisem). Menstruacije imam drugace ne tako mocne in tudi krci so odvisni od meseca do meseca (niso vedno prisotni)...in zdaj me zanima ali je mozno da kaj raste v mojem trebuscku ali me bo test spet razocaral ko ga naredim...res si oba zeliva malo strucko in upam da nama kmalu uspe :)
Lelly28 RR -> RE: Upam da sem noseca (13.6.2019 20:40:12)

Draga moja, o nosečnosti se, žal, ne more ugibati ampak moraš narediti test, ki pove kakšno je stanje. Ker sta še mlada, ne dvomim da vama bo uspelo, le poskušajta še naprej (tudi, na dneve, ko nimaš ovulacije ). Pa poskusi se manj sekirati, saj stres tudi ovira zanositev.
Čakam, da nam sporočiš, ko uspe [sm=smiley1.gif]
Anonimen -> RE: Upam da sem noseca (18.6.2019 18:06:40)

Hvala za prijazen odgovor. Sem sla do ginekologinje na pregled (ze zaradi izostanka menstruacije katerih nisem imela se nikoli) katera je ugotovila da nosecnost je obstajala ampak se zal ni obdrzalo :''( in ravno tega me je bilo strah...nic...pa poskusimo se enkrat v upanju na najboljse :)
Lelly28 RR -> RE: Upam da sem noseca (28.6.2019 21:16:00)

Joj [sm=smiley19.gif] verjamem da je to zelo težko obdobje, ampak potrebno je pozitivno mišljenje in seveda poskusiti ponovno. Morda si lahko pomagate z zdravo prehrano (bogato s vitamini in minerali - včasih tudi v obliki prehranskih dodatkov, ko želimo zanositi), športno aktivnostjo (sploh če ste v stresu) in seveda morda posežete celo po kakšni alternativi. Sama sem preizkusila refleksno masažo stopal predno sem želela zanosit in se je prijelo v prvem mesecu- morda kaj pomaga, če ne drugega pa paše malce razvajanja [sm=smiley2.gif]
držim pesti, da uspe. [sm=smiley1.gif]
Stran: [1]