|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julcki2020
2.4.2020 17:47:20   
MacB
Pozdravljeni,

naša je v ponedeljek opravila oggt, oddala tudi kri in vodo za G. So rekli, da pokličejo še isti dan popoldan, če bo kaj pokazalo, a niso poklicali, tak da je očitno vse ok. Je pa rekla, da od ene 10ih nosečnic so samo eno poslali takoj domov, imela cukr, za ostale ne ve, ker kot rečeno pokličejo domov, če je kaj. Njej ni bilo slabo in tudi tekočina ni bila tak sladka kot je mislila, da bo. Si pa vzemite knjige ali tablice za brskanje po netu, ker si tam 3 ure.

Jutri ima kontrolo pri G, res naju matra firbec koliko je kaj velik, pa slikco morava dobiti, ker je bil sramežljiv na morfologiji en mesec nazaj, pa si obraz zakrival.

Če kdo rabi: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/publikacije-datoteke/pricakujemo_dojencka_vsebina_koncna_elektronski_vir.pdf

Veselje in sladkosnedek dobrodošča user posted image

Veselje, jaz ti ne morem pomagati, ker bo prvič za naju, ti pa povem, da imam tale košek https://www.mimovrste.com/kosi-za-plenice/tommee-tippee-hygiene-plus ker imava od tašče, a je ne uporablja več. Glede spanja, bo pa pomoje prvo leto pri nama v spalnici, imava kar veliko, tako da ni panike, a bova tudi midva povprašala tiste, ki imajo otroke, kako so naredili glede tega. Mogoče nam svetuje tukaj katera, ki ne pričakuje prvega otroka.

< Sporočilo je popravil MacB -- 2.4.2020 17:52:48 >

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Julcki2020
3.4.2020 18:21:35   
sladkosnedek
Oj, hvala za lep sprejemuser posted image
Določene stvari boš morala narediti po občutku. Pri nama je bilo tako, da ko sva pričakovala prvič smo bili prostorsko omejeni in ni bilo možnosti razmišljati o kakšni drugi varjanti, kot da spimo skupaj. Je pa meni tako tudi najbolj fino in bom tudi sedaj, kljub temu, da imam možnost otroka dati v svojo sobo, ga imela pri sebi. Najboljša možnost po mojem je obposteljna posteljica. Naš dojenček bo sicer v zibki, ker jo že imam in se mi zdi nesmiselno kupovati še eno posteljico za 6 mesecev (kolegica jo je po 6 mesecih namreč prodajala, tako da mislim da je potem premajhna in tudi otrok se že zvali ven, se kobaca in ni več varno). Iz zibke bo šel otroček v posteljico 140 x 70. Če bo šel v svojo sobo ali bo še pri nama, pa bom presodila glede na spanje otroka. Tokrat si bom kupila oz. sešila gnezdo in ko bom res utrujena, bom otročka dala kar na sredino.
Plenice sem imela obakrat do sedaj pralne in je bilo potrebno sproti reševat :) Se pravi navaden koš, vsake dva dni pranje plenic. Tokrat se še nisem odločila, ampak se bolj nagibam k plenicam za enkratno uporabo, da bom lažje zvozila vse skupaj. Koš pa bo kar navaden s pokrovom, če bo vonj nevzdržen bom zbirala pri vhodu in jih čim bolj sproti nosila v kontejner. Izkušnje iz vrtca: iz kasetnega nič ne smrdi.
Angel care je po mojem mnenju super stvar, si imam v planu sposodit. Se mi zdi, da se bom bolj naspala, predvsem mirno. Potem pa bom imela to, ki jo že imam s kamerco.
Ja šole za starše so res super, tudi nam so povedali same uporabne stvari. Tako da če je možnost se kar naročite na kakšno spletno.
Pregled bi morala imeti v pon. po 5 tednih pa je prestavljen, novega datuma ne vem. Me je sestra samo vprašala kako sem in mi dala zdravnico na telefon, če imam kakšno vprašanje. Je kar zmeda in bo najbrž še nekaj časa tako. Verjamem pa, da bo do julija stvar že precej pod kontrolo in bo življenje počasi spet steklo.

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Julcki2020
3.4.2020 18:23:54   
sladkosnedek
Nekaj zapiskov iz šole za starše

POTREBŠČINE ZA NOVOROJENČKA
- 20 tetra plenic
- 10 bombažnih bodijev na preklop
- 5 žabic ali pajackov št. 62 (prvih 14 dni pride prav št. 56)
- 2 bombažni kapici št. 56 in št. 62
- 1-2 kompleta (jopica, hlačke, kapica)
- 1 otroška odejica
- 2 copatki
Materiali: frotir, bombaž

Kapico nadeneš tudi po kopanju

Za prvi mesec so nam svetovali izključno Pampers iz Mullerja, ker imajo Nemški proizvod (sama bom uporabila kakšne naravnejše (Molteks, Tosama ima nekaj, tudi dm).

Uporabljaj manj praška, dodatno izperi.

Copatki – otrok naj ima skozi obute

Dokler se popek ne zaceli likaj, kasneje to ni več potrebno.

OPREMA ZA NOVOROJENČKA OB ODHODU IZ PORODNIŠNICE
- 3 tetra plenice
- 1 plenička za enkratno uporabo
- komplet za oblečt (2 x bodi, hlače oz. žabice, jopica)
- kapica
- odeja
- copatki

PRIPMOČKI ZA NEGO NOVOROJENČKA
- 2 umivalnika
- kopalna kad
- otroško milo – trdo, neparfumirano, brez konzervansov
- mandljevo ali olivno olje
- hladilno mazilo za ritko
- steklenička 70 % alkohola
- steklenička fiziološke raztopine
- sterilni zloženci iz gaze (za popek)
- bombažne umivalne krpice
- otroške škarjice s topimi konicami
- gost glavnik
- vata
- termometer
- vodni termometer
- duda in flaška (sicer ni priporočilo na šolah za starše :)

Z oljem mažeš del, ki je potreben, ne vsakič celega otroka.

Za rdečo ritko lahko uporabiš tudi bepanthen.

Alkohol za obkladek npr. po cepljenju

Za popek in nosek čistiti uporabi fiziološko raztopino.

Vatiranih palčk ne uporabljaj za ušesa.

KOPANJE DOJENČKA
Voda mora imeti 37*C

Po kopanju nadeni kapico, dokler se ne posuši.
Copatke naj nosi 24 ur/dan.
Ne kopaj otroka, dokler nima posušenega popka.
1 x na teden namili otroka. S krpicami in vodo ga umij vsak dan.

Otrok naj spi na boku (en podoj en bok, drug podoj drug bok …). Ko je na boku mu lahko hrbet podložiš z zvito pleničko oz. brisačo.

Hojica ni priporočljiva. Slingi so super, ker razbremenijo hrbtenico. Vendar pazi, da ni otrok zgrbljen. Kenguruji šele, ko otrok dobro drži glavo in ne za dolgo časa. Ko samostojno sedi lahko dlje in takrat je ok tudi za izlet v hribe.

14 dni po porodu je res napornih – počivaj!
Več počitka – več mleka.
Prvih 14 dni vse postori oče :)
Počivaj, ko otrok spi.

Pri dojenju jej kakovostno, povečana potreba po beljakovinah, vitaminih in mineralih. Uživaj ogromno tekočine (cca 3l, mleka le 2 dcl/dan), odlični so čaji za dojenje, še najboljše pa voda. Izogibaj se pravim in zeliščnim čajem.

(odgovor članu sladkosnedek)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   RE: Julcki2020
3.4.2020 18:52:35   
MacB
Sladkosnedek prvih 14 dni vse postori oče? Pa mi smo najtežje že nardili user posted image malo heca ;) hvala za seznam user posted image

Danes moja imela kontrolo, hemoglobina nima več v urinu (prvič v nosečnosti), jetrni encimi so najnižji do zdaj, tak da je res super. Oggt je imela pred pijačo 4.7, uro po pijači 4.7, 2 uri po pijači pa 4.1, tako da tudi super. Mali je zdrav, vendar spet ni mogla naredit slikce, ker je tokrat pokrival obraz z obema rokicama, mesec nazaj na morfologiji z eno rokico. Zgleda je sramežljive sorte, po mamici. Sva pa presrečna in hvaležna, da najina G ima preglede in se potrudi. Lepo je videti napredek, le slikco pogrešava. Si pa moja zelo zelo zelo želi, da bi lahko bil zraven pri porodu, bomo videli.

(odgovor članu sladkosnedek)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   RE: Julcki2020
3.4.2020 22:15:31   
Metka234
Sladkosnedek hvala za zapiske, kratko a glavno kar zajeto 😊 Kateri termometer priporocas - baje so usesni od brauna kar ok? A termometer za vodo nujno rabis ali je ok kar prb. z roko odmerit da je ravno nekje telesna T? Očetje se pa boste itak izkazal 💪 Mac, že kaj veš kako boš koristil dopust, vse v kosu ali samo 15 dni? Pa pri ostalih? Midva še ne veva, odvisno kdaj bom rodila in kako bo takrat s corono, menda ne bo takrat več na čakanju oz. delu od doma ... Si pa želim da bi bil čim dlje z mano. Pa Mac super za izvide in da je vse ok. 😊


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 580
   RE: Julcki2020
4.4.2020 9:23:09   
Bozicka
Mac super za izzvide. Ce sem iskrena sem kar malo fovs vsem ki imate preglede po urniku, komaj cakam da vidimnasega 👦. No saj meni so le prestavili malo, sodelovki pazi za cel mesec. Iz 8.4 na 6.5 nekaj takega. In jst pregled za sladkor imam ona ne. Pa obe imava v lj, vsaka drugje ampak evo. Me je pa kar strah tega pregleda res. Baje neke punce kar skupaj padejo in tako. Pa 3 x ti kri vzamejo kar je meni kar grozno. Ampak ok, ce mislim it rodit bo verjetno to bol na izi😂😂. Rezultati bodo pa sigurno cudni, saj tolk kot zadnje case cukra pojem, jao jjao. Koliko ste se zredile? Jst 8 kg. Noro res. Metka moj bo verjetno koristil polovico in se cel letni dopust in bo doma okol 5 tednov. Nekako tako sva racunala ce bo slo. Itak je tudi njemu v interesu da bi bil cim vec doma, ker je tudi poletje. Ce se bom ok pocutla bomo sli v izolo dol imamo namrec stanovanje in bo pasalo biti na morju. Ce bo vse ok seveda. Lepo soboto vsm zelim tu iz balkoncka ob kavici. Cmok cmok

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   RE: Julcki2020
4.4.2020 9:50:30   
hope2018
Ooo sladkosnedka hvalaa zaa takoo obsireen post... 👌🤗 Jaz sem pred Dvema tednoma klicala so mi rekli da je za slatkor odpovedan in da najnujnese stvari samo delajo... Tk da jst ne bom se enkrat klicala.... Briga me korona se vedno traja in ni cisto nic drugace kot pred dvema tednoma.... Sem pa ze 28 1/7 teden tako da se dober teden in se par dni pa bom. Videla svojga sonckaaa komaj cakaam👶👶👶👶jaz sem se zredila 10 kil... Pa se to sem dobila polovico v zadnjem mesecu🙄🙄🙄 kaj slatkarije delajo jao jao😊😊😐😐


(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   RE: Julcki2020
4.4.2020 10:45:45   
Bozicka
Hope kdaj imas ti rok? Ti si kar dosti pred mano. Jst sem 24 5/7. Torej si lahko obetam pester mesec kilogramov😂😂😂🙈🙈🙈

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 583
   RE: Julcki2020
4.4.2020 11:45:41   
hope2018
Ja prvotno glede na z. M. Sem imela rok 2.7. Ampak ker je. Moj otrocicek za en teden vecjiii so mi spremenili pdp na 26.6. Hahha... Tko da se kr poznaa celi teden 😂😂 pa meni so sle kile gor se vidi da nikamor ne hodim se ne gibljem tok pa see same p..... Jem hahahahaha😂😂🥰🥰


(odgovor članu Bozicka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
   RE: Julcki2020
4.4.2020 12:54:04   
Metka234
Svojih kil raje ne bom omenjala 😂 Jaz sem sla najvec gor prvi mesec pa pol ko sem bila doma, zdej bo pa podobno verjetno. Ker samo lezim in jem. To je lajf! 😁 In ene govorijo kako nic ne pase pa to, meni pase vse od a do ž. 🤦Ampak se res nič ne sekiram. Ko bom spet mobilna bo že šlo dol. 😄
Jaz tud ne bom mela ogtt. So mi pa sestra in sestricna rekle da sploh ni panike tisto spit. 
Hope ti si ze skoraj za rodit 💪😄 Jaz sem najdla neke prirocnike na nosecka.net in jih kar požiram tako so uizi napisani 😄 Jaz sem danes tocno 25t0d, naslednji mejhnik sem si zadala 30t, potem 35t, potem pa ju lahko spoznam pocasi 😊
Zdaj sem na detoxu od spletnega nakupovanja, haha. Gledam pa malo za potem za nakupe po porodu - blazino za dojenje za dvojcke, da lahko oba hkrati dojis - 130 € je nova 😲 upam da bo kira rabljeno prodajala, pa crpalke itd. 
Bo pa cel april lepo vreme bolj kot ne vem vidla 😁 Pa drug teden je velika noc, sploh nimam filinga. Njami potice in pirhi. 

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   RE: Julcki2020
4.4.2020 13:24:56   
hope2018
Hahahaha metka bomo kr se maloo pocakaliii z rojevanjem😂😂 ne klic hudica hahahhaa🙈🙈 se oa ze veseelim in komaj cakaaam da ga spoznam resnicnooo😘😘😘😘


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 586
   RE: Julcki2020
4.4.2020 13:51:20   
Metka234
Ja, ja, sej vem. Bomo lepo še počakali da zrastejo tako kot morajo 😊 


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   RE: Julcki2020
4.4.2020 15:35:53   
MacB
Metka, hvala. Drugače je moja vidla preko neta neko igračko termometer za vodo, pa mogla valda kupit. Ne more se upret, ko je pa vse tak "kjuuuut" user posted image Drugače pa jaz bom koristil 15 dni očetovskega, pol pa vsak mesec 5 dni, ker bo na začetku prve mesece rabila največ pomoči. Bom pa 14 dni pred porodom koristil še letni dopust, tak da bom en mesec doma. Mi kolega povedal, da na koncu itak voziš svojo nosečko vsakodnevno na pregled.

Bozicka, naša hodi v Domžale in so ji prestavili pregled za en teden, nič več. Nasljednjega ima čez 1 mesec, tak da se kar držijo rokov. Za oggt pa ni hudega, njih je bilo cca 10, ena šla takoj domov, ker imela previsok cuker že na tešče, od ostalih pa samo eni bilo fejst slabo, ostalim pa nič. Tak da brez skrbi, ne vem a je pri moji tako, ker je že tak ali tak sproščena in tudi to vse okoli korone jemlje na izi, itak je skoz doma, poročil že prej nisva gledala, zaj pa tudi ne. Moja se je vse skup zredila za 3,5kg...mi smo 26 4/7 in je že res noro, udarce od malega se že lepo čuti in vidi. Zdaj so najlepši trenutki nosečnosti in komaj čakava, da pride čas, ko je mali živahen.

Hope lej jo, kam bežiš, boš kje res junija rodila user posted image


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 588
   RE: Julcki2020
4.4.2020 17:29:18   
hope2018
Hahahaha mac b sej vidva nistaaaa velik za menoj tk daaa grestaa ze pocas po mojih stopinjah hahahahaha🙈🙈🙈🙈😂😂😂ja ocitno vam bom prva porocalaa kako bo hahahaha🥰🥰🥰🥰 res me pa zalosti misel na to da mojga ne bo zraven zarad te korone brez veze res..... 🙄🙄🙄😔😔😔😪😪


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   RE: Julcki2020
4.4.2020 19:36:43   
MacB

IZVIRNO SPOROČILO: hope2018

Hahahaha mac b sej vidva nistaaaa velik za menoj tk daaa grestaa ze pocas po mojih stopinjah hahahahaha🙈🙈🙈🙈😂😂😂ja ocitno vam bom prva porocalaa kako bo hahahaha🥰🥰🥰🥰 res me pa zalosti misel na to da mojga ne bo zraven zarad te korone brez veze res..... 🙄🙄🙄😔😔😔😪😪



Mojo to tudi matra...ampak dobro, mogoče bo že do takrat minilo.

A ste drugače razmišljale kaj o porodu? Kakšnega želite pa to...midva še nisva.

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   RE: Julcki2020
4.4.2020 21:59:17   
hope2018
Jaz imam zeljo po vaginalnem porodu..... Za lajsanje bolecin razmisljaaam o ultivi bolj kot o epiduralni.... Pa ne vem zakaj.....🙄😂 Ce bo pa cr pa tud kaj cem nimam kaj narest.... 😊 Bi pa razmislila takrat al. Da me uspavajo al pa da sem budna....😂Sem že tolk posnetkov na yt pogledala o porodih huhhh ni kar macji kaselj ampaak jaz verjamem da bomo me to zmogle! 


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 591
   RE: Julcki2020
4.4.2020 22:22:13   
Metka234
Meni se zelo verjetno obeta cr, tako da ce bi lahko izbirala bi raje napovedanega na datum kot pa urgentnega 😊 Ne vem pa ali bi se odlocila za spinalno ali splosno. Najraje spinalno, da bi vsaj jaz videla otroka takoj, ce ze fant ne bo mogu skin to skin ker ga ne bo... Me je pa strah stranskih ucinkov, ki so lahko podobni kot pri ea. Ce bi imela enega pravilno obrnjenega na glavico, pa bi seveda hotela naravni vaginalni porod in se vnaprej nebi odlocila za ea ali ultivo. Ce pa bi bila huda sila, pa bi poprijela za karkoli na licu mesta 😊



(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 592
   RE: Julcki2020
4.4.2020 23:08:23   
sladkosnedek
Oooj, veste da sem našla na tem linku šolo za starše: https://www.bibaleze.si/nosecnost/sola-za-starse-je-odpovedana-tukaj-sedaj-najdete-vse-informacije.html

Hehe, uff macb kaj vas še vse čaka :)

Po več sprobanih termometrih je po mojih izkušnjah najbolj zanesljiv navaden, tisti, ki je namesto živosrebrnega. Je pa 1. leto zelo odlegel en čelni, se ne spomnim znamke, ampak drag kot žafran, po 1 letu je začel narobe meriti, garancije pa niso hoteli upoštevat.

Temperaturo vode se dovolj natančno lahko določi s komolcem (vse pokaže patronažna, ko prvič skopa dojenčka). Je pa meni kar prav prišel in mi še pride.

Ogtt sem imela le v prvi nosečnosti. Sem se ga tudi sama ful bala, pa ni bil nič groznega, čeprav nisem navdušena nad injekcijami. Ti vstavijo kanalček iz katerega ti jemljejo kri (mislim, da trikrat). Tekočina tudi ni tako slaba, so tudi mene strašili.

Zredila sem se pa jaz tudi ful. In se prav prisilim, da grem vsak dan na sprehod, čeprav komaj nosim trebuh in to s pomočjo podpornega pasu.







(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 593
   RE: Julcki2020
5.4.2020 14:04:11   
Veselje123
Slakosnedek, hvala za vse odgovore in seznam. Imam še eno vprašanje glede samega poroda. Ali je sploh priporočljivo, da se preveč bere in pripravlja na porod? Nekje sem prebrala, da je bolje, če se ne poglabljaš preveč, saj imaš potem samo še več nepotrebnih skrbi :) Kakšne so kaj tvoje izkušnje? Res tako boli? :)


Jaz se v primeru hujših bolečin ne bom branila EA. Baje si potem veliko manj utrujen po porodu, glede neželenih učinkov pa tako ni nujno, da se pojavijo pri vseh uporabnicah. Je pa vprašanje, če bo to sploh izvedljivo, saj ne vem, če imajo v čisto vseh porodnišnicah dežurne anasteziologe... 
Jaz sem drugače 27 4/7, dobila sem med 7-8kg. Sicer pridno hodim in telovadim, ampak očitno, se bo potrebno odpovedati še sladkarijam 😂 Moja mala drugače ves čas brca, sploh po sladkarijah. Sem pa po pošti od ginekologa dobila list za spremljanje gibanja otroka in moram naslednji teden pričeti s štetjem gibov. 

(odgovor članu sladkosnedek)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   RE: Julcki2020
5.4.2020 20:54:20   
sladkosnedek
Jah, porod pa ... Moj nasvet, poslušaj samo lepe zgodbe in si samo take zapomni. Sama sem slišala precej, ampak se spomnim, da sem si 1. iz vseh zgodb prav zavestno najbolj vtisnila v spomin najlepšo, ki je tudi zvenela najbolj realno. In moja prva izkušnja je bila precej takšna kot od tiste znanke. Prebrala sem pa v bistvu samo eno knjigo in sicer: Modrost rojevanja, ki jo bom tokrat sigurno še enkrat. Res knijga vredna branja. Pridna veselje, to je prfektna pridobitev kg. Jaz sem 26 t in sem jih nabrala 10, sicer sem res presuha, ampak v nobeni mi niso šle kg tako hitro gor.

(odgovor članu Veselje123)
Neposredna povezava do sporočila: 595
   RE: Julcki2020
6.4.2020 21:16:51   
MacB
Evo od jutri smo uradno v zadnjem trimesečju. Zdaj bo verjetno bušček rastu velik hitreje kot do zdaj user posted image

(odgovor članu sladkosnedek)
Neposredna povezava do sporočila: 596
   RE: Julcki2020
7.4.2020 9:50:05   
hope2018
Jupiiii mac b..... Nista veliko za menoj hehehehe🙊🙊😊😊 o jaa zdaj pa bo bajsikaa🤣🤣 tako mora bit hihihi.... Mene so klicali da ker so se vsi ginekologi zdruzili da mi prestavljajo pregled za dva dni in ga bom. Imela pri drugem ginekologu.... No saj sem navajena ker me ze od zacetka ne vodi moja samo 2x me je imela ampak ena k jo je nadomescala tk da zdej bo pa se tatretji hahahaha🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ampak ta ko bo je the best tko da sem kar vesela da je tako komaj cakaam da vidim nasegaa pobcaa😂😂🥰🥰🥰🥰🥰


(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 597
   RE: Julcki2020
9.4.2020 7:22:01   
MacB
Hope, vedno lepše je an :)
Da boste bolj mirne
https://siol.net/novice/slovenija/ze-v-skafandrih-trije-porodi-s-covid-19-okuzenih-mam-v-ljubljani-522807

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   RE: Julcki2020
9.4.2020 9:27:43   
hope2018
Jp tocn tko😊😊🥰🥰 ja tole sem pa vceraj naa dnevniku zasledila ja upam da ne bo se vec taksnih primerov joj najbolj pomembno je da se ne prenese na otroka.... zamislite sii da je babica tam v skafandru se ja pocutis kot da bi ne vem kaksno bolezen orenasal... Jojj upam da do takrat tole pojenja.... Ceprav ne vem kaj pricakovati ko se bodooo frizerji paa nekateri gostinski lokali in trgovine zopet odprli.....🙄🙄Ker ce bo ponovni porast bo kaos ne bo tega konec do novega leta potem.... Oz. Dokler ne izumijo cepiva... No ampakkm gremooo mi naprej soncekkk jeee uzivajmo v vsakeem dnevuu ki. Nam. Je dan..... Poleti bomo pa uzivalii s svojimi sonckiii🥰🥰🥰🥰🥰🥰

(odgovor članu MacB)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   RE: Julcki2020
9.4.2020 12:48:11   
Bozicka
Jooj jst res tudi upam da se tole umiri no. Evo sem prezivela pregled za slatkor. Res nic takega, vse zelo zoorganizirano. zunaj te sprejme sestra, notri 5 noseck, vsi v maskah, vse hitro poteka in to je to. Sladkor ok, na tesce sem imela 3,8 potem prvo uro po glukozi 6.0 in potem je padlo na 5.5. Ce sem iskrena sploh nisem sla za tem kaksne so norme, ce pravi tam zdravnica da je ok potem je ze ok. Hope super da so ti prelozili na prej pregled jst res komaj komaj cakam. Se to, kolegica mi je rekla da otroka naj v lupinci nebi vozil kot v vozicku. Pac kosara in potem sportni del. lupincs samo za 🚗  Ampak po lj vidim veliko takih ki v lupinci kot v vozicku jih tako tudi sprehajajo. Kaj mislite?

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?