Na porodniški #skupajdoma (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Admin -> Na porodniški #skupajdoma (20.3.2020 8:25:28)

Draga novopečena mamica,

domača karantena niti približno ni mačji kašelj. [img]https://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley13.gif[/img]  Vsak dan nas premetavajo različna čustva, skrbi, strahovi in tisti nemiren občutek, ko ne veš, kaj se bo zgodilo jutri. Res me skrbi, da se lahko kaj zgodi mojemu sončku, če se okuži tako majhen. Težko mi je, ker mora moj dragi hoditi v službo, kjer je v stiku z veliko ljudmi. Počutim se osamljeno. Lekam naj grem z vozičkom, če pa nikamo ne smem ... Vse te številne občutke moramo novopečene mamice zaradi drobnih bitji, ki so popolnoma odvisna od nas, imeti še toliko bolj pod nadzorom. 
Da ti bo lažje krmariti čez vse to, smo tukaj ustvarili VAREN PROSTOR, kjer lahko zapišeš, kako se trenutno počutiš. [img]https://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley27.gif[/img]  Povsem ANONIMNO, seveda. Karkoli ti leži na duši in bi rada podelila z drugimi mamicami (tudi očeti), tukaj je prostor za vse tvoje notranje vsebine.

Saj veš, v slogi je moč! Tudi, ko moramo ostati doma.


Tvoja Ringaraja [img]https://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley31.gif[/img]  


Sledi nam tudi na Facebooku in Instagramu!




MummyAgain -> RE: Na porodniški #skupajdoma (20.3.2020 9:46:43)

Sama nisem na porodniški, pač pa je moja sestrica in pravi, da je res srečna, da je. Lahko je doma, na srečo tudi njen partner dela od doma in tako ni skrbi, da bi prinesel kakšen virus od kod, skratka fajn se imajo. Je pa včasih edino težko, da ne more nobene babice in dedka poklicati na pomoč - so bili glede tega kar razvajeni in sta si ona dva pogosto vzela kaj časa zase in za opravke, ker so se stari starši kar grebli, kdo bo več s svojo vnukico.




Ninočka88 -> RE: Na porodniški #skupajdoma (28.3.2020 12:44:02)

Pozdravljeni!


Sem tudi sama novopečena mami od 21.3. Tako sem vesela svojega sončka, sva ga zelo težko čakala. Zdaj pa s tem virusom. Včasih bi kaj planila v solze... Moj partner je žal še dializni bolnik in je torej vsak drugi dan v bolnici, živimo pa še z mojimi starši, ki pa še zmeraj hodijo v službo. Včasih me res tako stisne, ker me skrbi za vse po vrsti... Z mojim malim sva ves čas v hiši, ker je zdaj bilo tako vreme. Upam, da se kmalu izboljša, da bomo lahko šli vsaj na sprehod in mogoče malo odmislili situacijo... Kaj pa ostale mamice? Kako se spopadate s to situacijo? 




Stran: [1]