Vgnezditev ali M (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


Tina1111 -> Vgnezditev ali M (1.4.2020 19:22:24)

Pozdravljene,

Zadnje 2 dni čutim špikanje v trebuhu kot pred M, le da bi jo morala dobiti šele 5. Aprila. Zadnji spolni odnos v času ovulacije sem imela 21. Marca. Ali je to že lahko menstruacija ali je možna tudi vgnezditvena krvavitev. Imam sicer podoben madež kot pri M tudi bolečine v trebuhu so zelo enake, drugih sprememb ne zaznavam.

Pri prvi zanositvi 2 leti nazaj ni bilo predčasne krvavitve samo menstruacija pač ni sledila.





beba92 -> RE: Vgnezditev ali M (3.4.2020 16:39:58)

Ce je madez roza ali bolj svetel kot obicajno, je lahk vgnezditvena..

 Sicer je pa po vsej verjetnosti M.... 




Anonimen -> RE: Vgnezditev ali M (14.4.2020 12:37:08)

Tocno to se tudi meni dogaja, 6 dni po spolnem odnosu, roza izcedek in krvavi madezi...taki cudni rdeci. Do tečke mam še 14 dni, me pa spodej špika, joski bolijo... 😳 





Anonimen -> RE: Vgnezditev ali M (14.4.2020 16:49:09)

Moja vgnezditvena je bila cisto temno rjava, samo en vecer za recimo 2 cajni zlicki po malem vlozku. In pa neprijeten vonj. 




Anonimen -> RE: Vgnezditev ali M (17.4.2020 18:48:12)

To kar ti zdaj razlagas se dogaja meni 🙄 Rjavo temno rjavo od vceraj zvecer in zaenkrat lih za dve cajni zlicki vse skup. Od hudga sem klicala v ZD in predpisali so mi Dabroston. 
Ampak razmisljam, kako bi lahko bila vgnezditvena ce pa sem ze 6 dni po roku k bi morala ze dobit M? Torej jutri se zacne 6 teden. V teoriji. 
Ali imam tako pozne O in sem zanosila kasneje, pa ce pride do ugnezditve od 7-12 dni po oploditvi, potem bi lahko bilo tudi to? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Upanje ostaja 🤞
Ali se je po rjavem izcedku vse uredilo? Je bilo vse OK? 




Anonimen -> RE: Vgnezditev ali M (17.4.2020 20:51:41)

Ojla, tudi jaz sem imela v drugi nosečnosti vgnezditveno. V prvi ne. Zgledalo je pa tako. Na spodnjih hlačkah sem opazila en sam temno rjav flekec. To je bilo to. Sem že rekla da se menstruacija prej kaže, ampak sem se motila. To se mi je pojavilo en 8, 9 dan po ovulaciji. Brez krčev. Potem pa gospodične ni bilo, test pa pozitiven 😁





Anonimen -> RE: Vgnezditev ali M (17.4.2020 20:58:16)

Aja pa še to da odgovorim ker ena sprašuje. Ne potem sem imela še krvavitve, v 7, 8 tednu. Malo roza rdečih izcedkov, ko sem se s papirjem obrisala. Sem potem dobila na potrditvenem pregledu dabroston do 14 tedna. Nosečnost je prišla srečno do cilja in sedaj uživamo v radostih starševstva 😊❤️





nuit. -> RE: Vgnezditev ali M (26.8.2020 0:30:03)

Pozdravljene!

Imam sum na vgnezditveno krvavitev, ki mi že nekaj časa ne da miru.
Zadnjo menstruacijo sem imela 14.7. in potem sem 7.8. spet krvavela, kar je bilo izredno čudno.
-Prvič zato, ker nikoli v življenju nisem imela tako kratkega cikla. (Imam PCSOS in zelo neredne menstruacije, moj cikel traja cca 40-45dni)
-Drugič, ker krvavitve niso spremljali drugi simptomi (PMS je sicer pri meni pogosto neznaten, se pa prvi/drugi dan M vedno pojavi znojenje, lakota, včasih krči itd).
-Tretjič, ker je krvavitev tretji dan prenehala. Nikoli nimam zelo močne M, vedno pa je drugi ali tretji dan močnejša in traja vsaj 5 dni. Skratka, to ni izgledalo kot moja klasična M.
-In četrtič, krvavitev je bila temno rjave barve, ne bi mogla reči, da so bile samo kapljice ali lise, je je pa bilo definitvno več na toaletnem papirju kot vložku (pravzaprav je na vložku ni bilo skoraj nič, nekako tako ponavadi izgledajo zadnji dnevi moje M).

Ker se mi je zdelo čudno, sem poguglala in veliko zadetkov je bilo povezanih z vgnezditveno krvavitvijo, na kar nisem niti pomislila. Teden po tem sem naredila test, ki je bil negativen in sem stvar odmislila.
Včeraj pa sem se počutila neverjetno napeto, napihnjeno in čutila sem pritisk v rodilih, malo mi je bilo tudi slabo. Prejšnji teden sem zelo slabo spala, vendar se mi to pogosto dogaja, zato se s tem sploh nisem ukvarjala. Spomnila sem se na tole "krvavitev" in preverila aplikacijo, v katero beležim M. Po izračunih naj bi (če tista krvavitev ni bila M in je bila samo vmesna krvavitev) morala menstruacijo dobiti v teh dneh. Pa sem si mislila ok, PMS. Potem sem pa nekako za hec v aplikacijo vlogirala nosečnost in aplikacija je sama preračunala dni (oh, ta tehnologija), po čemer naj bi (če sem jaz zdaj kao noseča) se vgnezditev zgodila točno 7.8.! Zato sem postala malo bolj pozorna.
Danes mi je bilo po kavi spet malo slabo, že cel dan pa imam občutek, da imam preveč sline v ustih in čutim pritisk v rodilih, imam tudi močnejši tekoč izcedek in mislim da večkrat hodim lulat kot običajno. Seveda sem bila danes na vse to pretirano pozorna, česar se zavedam.
Malo me je strah narediti test, niti sama ne vem zakaj (morda se bojim da bi bil negativen, čeprav sploh ne delam na dojenčku). Pri prejšnji nosečnosti nisem imela nobenih znakov do 6/7 tedna, ko sem čutila pritisk v trebuhu in počasi so se mi napihnile prsi (kot nek blag PMS) in sem test opravila bolj rutinsko kot da bi zares kaj sumila.
A je imela katera podobno izkušnjo? Ali je možno, da sem test opravila prezgodaj?
Zaenkrat stvar dojemam kot PMS, vam pa javim kaj se zgodilo, sama sem popolnoma zmedena.




adidaska -> RE: Vgnezditev ali M (15.9.2020 17:50:51)

Živijo Nuit,


Kako kaže? Si ponovila test? 
Pri meni je ta mesec tudi cela zmešnjava. M imam neredne, v zadnjih 2 letih od 26-38 dni. Zadnjo M sem imela 6.8.2020, pa je še nisem dobila. Danes je 41 dan cikla. 22 dan cikla se je pojavila roza sluz, naslednji dan sveža kri, pol spet roza sluz, to je trajalo 5 dni. 27 dan cikla rjav sluzast izcedek, naslednja dva nič. 35 dan cikla voden izcedek, obarvan rahlo rumeno, 37 dan močna bolecina v levem jajčniku ter križu.38 dan samo krči. 40 dan roza-rjav izcedek, rahli krči, kot pri menstruaciji.41 dan - danes sluzast krvav izcedek. Test sem nazadnje delala 38 dan, je bil negativen.
Le kaj se dogaja? 




Stran: [1]