14. teden (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> 14. teden (22.7.2020 16:52:29)

Pozdravljene! 
Trenutno sem v 14. tednu nosecnosti in imam ze dva dni temno do svetlo rjav izcedek, malo me boli trebuh. Zanima me ali je to lahko kaj nevarnega, ker sem bila ze dvakrat na urgenci in so rekli, ce ni mocne krvavitve, da ni potrebe za strah. Zanima me kaj so mozni vzroki za izcedek? Enkrat je drugic ga spet ni in tako ze dva dni. Hvala za odgovore. 




Umma3 -> RE: 14. teden (23.7.2020 10:23:33)

Jaz imam s tem slabe izkušnje, tako da bi predlagala, da vsaj pokličeš ginekologinjo in povprašaš za nasvet. Za to so tam.




Anonimen -> RE: 14. teden (23.7.2020 14:31:26)

sem klicala vceraj zvecer na urgenco in je rekel, da to ni dovolj nujno ker kri ne lije in ni krcev.. ne vem kaj narediti, danes je situacija boljsa samo zjutraj je bil rjavi izcedek potem se je umirilo. 




Anonimna294 -> RE: 14. teden (23.7.2020 20:03:08)

Ooj. Te ne želim prestrašit in upam, da bo vse vredu. Drugače pa tudi jaz nimam dobrih izkušenj s tem, ampak pri meni se je končalo že v 6.tednu. Me je bolelo že en dan pred krvavitvijo, potem sem pa naslednji dan čutila malo manjšo bolečino nato pa se je začelo z roza izcedkom in potem rahlo krvavitvijo, pa sem takoj šla na urgenco, pa v roku dveh ur ni bilo več niti izcedka. No potem so se spet začeli drug dan ampak takrat sem že vedla, da se ni obdržalo. A so te drugače sploh pregledali, da ti povedo če je vse ok, ali so te kar domov poslali? Na urgenci zahtevaj pregled, če te tvoja ginekologinja sama ne vzame na pregled. Boljše da si tam tečna in to dosežeš! Meni je na urgenci rekel ginekolog da super, ker sem takoj prišla. Držim pesti da je vse ok!!!! 





Anonimen -> RE: 14. teden (24.7.2020 21:20:24)

ojoj to pa je zalosno.. bo pa drugic uspelo vam! sem bil vceraj zvecer na urgenci ker se je mocna kri vlila sama od sebe, nobenih bolecin nisem imela in so opravili pregled, vse je bilo okej, gibi in puls pozitivni so pa rekli da imam posteljico prenizko in da zaradi tega izcedki in kri, danes je bila kri samo se zjutraj cez dan pa vec ne tako da upam da bo vse okej! hvala!!




Stran: [1]