Hujšanje s konopljo (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


ZalaJaka -> Hujšanje s konopljo (5.10.2020 13:10:21)

Pozdravljene,

ima katera izkušnje z hujšanjem s konopljinim oljem? Berem in slišim, da naj bi pomagalo pri hujšanju..

In, če da, katero olje uporabljate? Ponudbe konopljinega olja je cela gora, in se ne znajdem[sm=zmeden.gif]

Hvala!




Bojan95 -> RE: Hujšanje s konopljo (5.4.2022 15:02:30)

ZalaJaka, malce pozen odgovor, a upam da ti vseeno pride prav. Midva sva kar "v konoplji" bom rekel, tudi olje uporabljava, sicer nisva nikoli pomislila, da bi ga uporabila za hujšanje, temveč bolj zaradi omega 3 in 6. Jemljeva ga eno žličko na dan, včasih pa tudi za v solato. Za hujšanje so nama prišli precej prav konopljini proteini ko sva se odločila da izgubiva vsak tistih nekaj odvečnih kilogramov. Fajn je, ker jih lahko uporabiš skorajda kjerkoli...lahko se postaviš v kožo fitneserjev in piješ šejke, lahko jih dodaš moki in spečeš kaj zdravega, lahko jih daš v kako omako za zgostitev,...skratka nebo je meja. So pa super, ker ti dajo energijo in ti kar zapolnijo želodček :) Na začetku sva kupovala v šparu, zdaj pa že kar nekaj časa pri Hempiki, saj živiva (no, zdaj smo že v treh) blizu Nove Gorice, pa se vsake toliko ustaviva kar pri njih. Pa še bolj poceni so.




hearyou -> RE: Hujšanje s konopljo (14.12.2023 2:28:55)

lahko jih dodaš v moko in spečeš kaj zdravega, lahko jih dodaš v kakšno omako za zgostitev. Čeprav je odgovor nekoliko pozen, upam, da vam lahko pomagam.




dordle12 -> RE: Hujšanje s konopljo (25.4.2024 6:27:33)

Thank you for sharing. I've read a great deal on relevant topics! Unlike other articles, yours made an impression on me. I hope you'll continue to write thoughtful pieces for us all to read, like this one and others! Enjoy your free time to play run 3 and try a new adventure!




Stran: [1]