Anonimna294 -> RE: || pricakujemo NOVEMBRA 2020 (7.12.2020 21:55:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca51 Tudi midva nisva bila ta cikel ravno pridna 🤷🏼♀️. Sem pa res dala možgane na off . Kaj pa vem, mogoče pa se mi obrestuje. 😜 Anonimna294, jaz sem 2x naročila Ferilup preko Lekarne in je trajalo par dni, da je prišlo. Ko pa sem šla osebno v Lekarno (4 lekarne v moji okolici), pa sploh niso imeli. Rekli so mi, da moram poklicati in naročiti, obi pa potem dobijo naslednji dan. 🙄 Za naslednji cikel pa tudi jaz razmišljam o pitju krvomočnice ampak se še odločam ali bi kupila čaj ali tinkturo. 😀 Katere vitamine še priporočate? Novalaca ne jemljem že par mesecev, saj sem razumela, da naj bi dobila folno kislino in vse potrebne vitamine že iz Fertilupa. Ja sem vceraj pisala mail lekarni in so danes odgovorili, da naj bi bila danes dostava, pa spet ni bila. Je pa baje paket na nasi posti ze od 2.12., me je se dodatno razjezilo, ce bi vedela, bi sama sla iskat na posto tudi ce je dostava bla vsteta v ceno. Zdaj mi tako verjetno ta mesec ne bo vec pomagalo glede na to da imam konec tega tedna O. Jaz sem ta mesec zacela z vitaminom d3, pijem caj krvomocnice, vcasih kaksno skodelico spije tudi moj, jemljem se elevit in od danes naprej tudi omega3 (to sva zacela oba jemat) in ene pastile z magnezijem in vitamini c, b6 in b12. Neka mesanica ocitno 😀 skoditi tako ne more, niso ne vem kaksne kolicine. Sem pa ta mesec reees dosti manj obremenjena s tem, ker mam zaenkrat toliko drugih stvari, se ves cas nekaj dogaja. Upam da bo to prava kombinacija😀. Se vidi da je december, se mi zdi da nam kar vsem zmanjka casa za forum 😀 drzim pesti za vse nas!!
|
|
|
|