Gnezdo za dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


pokica1 -> Gnezdo za dojenčka (20.12.2020 1:06:14)

Pozdravljene! Sem iskala po forumu, vendar nisem nič našla. Razmišljam, da bi kupila gnezdo za dojenčka. Ali ga katera ima in kako se obnese? Ali novorojenček spi boljše v njem in se res počuti bolj varno ali je brezveze kupovati?Hvala!




Nanovo -> RE: Gnezdo za dojenčka (24.12.2020 15:19:51)

Zame ena najboljsih in najbolj uporabnih stvari kar se jih kupila :) ponoci sem dala gnezdece lepo v posteljico ali pa v veliko posteljo in nisem imela nobenega strahu da bi ga polezala. Pop ali dop pa sem ga premestila na kavc in sem brez skrbi kuhala in pospravljala ne da bi me skrbelo da bo padel. Sem ga pa kupila v pikipolonici za cca 50€ velikost do 7m in res nam je zdrzal ravno toliko casa :) 





Lelly28 RR -> RE: Gnezdo za dojenčka (15.3.2021 21:50:05)

Mi ga nikoli nismo imeli. Pri prvi hčerki sem ji v posteljico ob rob dala blazino za dojenje, pri drugi sedaj pa niti tega ne. Namesto, da kupuješ gnezdo lahko zaviješ deko v posteljico. Čez dan se pa priporoča, da se otrok giba. Jaz sem imela prvo hčerko oz. imam sedaj drugo 6m staro kar na tleh na penastih puzzlah in se super obnese, ker je varna in še super je za njen gibalni razvoj, kar gnezdo onemogoča. 




Babatu -> RE: Gnezdo za dojenčka (9.8.2021 16:29:13)

Seo or Digital Marketing expert GO ME!
Hamilton escort review sites




Tasykaa RR -> RE: Gnezdo za dojenčka (9.8.2021 22:31:06)

Mi ga nismo imeli, in ga niti nismo pogresali, ceprav mi je fuuuul lepoo mi ni zal da ga nismo kupli, zato ker je imel maliii grozen refluks in si niti ne znam predstavljat kak to zaščitit in prat 🙈🤣🤣 je bil pa v večini na tleh na podlogi, in je kar na tleh kdaj tudi zaspal 🙈 v pojstlci pa imam samo obrobo, pa se to, da se ne glih zaletuje kam zato, ker spi obupno 🙈🤣🤣  





Stran: [1]