IVF Maribor (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


MakaMaka -> IVF Maribor (12.1.2021 10:52:21)

Pozdravljeni vsi,


zanima me, ali ima kdo informacijo, ce v Mb opravljajo IVF v spontanem ciklusu, na zeljo pacientke?
Zelo bom hvalezna odgovora.




*rjavolaska* -> RE: IVF Maribor (15.1.2021 12:01:12)

nimam izkušnje z MB, imam pa izkušnjo z drugih klinik. Zdravniki se odločajo o prenosu v stimuliranem ali naravnem ciklusu glede na stanje pri ženski. Če ima ima lastne ovulacije, zadostno zorenje foliklov in endomertrija, potem ni razloga, da ne bil bil prenos zmrznjenčka izveden v naravnem ciklu. Če se le da, prisluhnejo željam pacienke. Sicer te pa nihče ne more prisiliti, da se filaš s hormoni in je ciklus stimuliran. naravni ciklusi so tudi ceneje z vidika ZZZS




MakaMaka -> RE: IVF Maribor (15.1.2021 13:10:59)

Pozdravljena,
najlepsa hvala za odgovor. Bom vprasala v Mb.
Ne gre za prenos zamrznjenckov, saj zato sprasujem..




Beby2021 -> RE: IVF Maribor (2.3.2021 21:29:27)

Živijo, kaj mi lahko nekdo pove če lahko z izvidom papa testa ki je C vseeno grem na IVF postopek, ali oni zahtevaj da je A? 





Anonimen -> RE: IVF Maribor (8.6.2022 13:46:40)

Pozdravljene, zanima me, ali ima kdo podatke o posegu ivf, ko gre za predimplantacijsko genetsko diagnostiko (ker je en starš nosilec genetske spremembe), ali jo krije ZZZS in ali krije samo osnovno zavarovanje ali moramo imeti dodatno, pa tudi kako dolgo traja postopek, ali je seznam čakanja in približno koliko?Upam da negdo ina odgovor i vnaprej hvala. 






Anonimen -> RE: IVF Maribor (24.6.2022 10:37:38)

- Skoraj sigurno rabiš tudi dodatno zavarovanje. Skoraj ni storitve ali posega v zdravstvu kjer ga ne bi rabila. Če dodantnega zavarovanja nimaš moreš potem določene stvari krit sam.

- Rabiš napotnico ginekologa zase za neplodnostno ambulanto in napotnico od osebnega zdravnika za moškega partnerja

- Seznam čakanja sigruno je. Za prvi pregled v neplodnostni ambulanti v MB se čaka približno 3 mesece, potem pa gredo vse stvari dalje od tam.

Najboljše da povprašaš svojega osebnega ginekologa. Če greš brat na stran od UKC MB piše to "Trenutno postopkov v našem centru ne izvajamo, v Sloveniji PGD postopke izvajajo v UKC Ljubljana.". Tako da najverjetneje bo za ta postopek potrebno it v Ljubljano.




Stran: [1]