Svečka123 -> RE: JULIJ 2022 (18.11.2021 14:42:35)
|
Pri meni pa so od simptomov prisotne občasne slabosti, en dan bolj, drug dan manj, občutljive prsi (čeprav so me v prvi nosečnosti bolj bolele tak čas [sm=zmeden.gif]) in pa krčki v maternici kot pred menstruacijo. Občasno me tudi malo zbode v jajčnikih. Drugega pa zaenkrat nič, tudi energija mi še ni upadla. Sem pa malo v dvomih oz. me je strah, ker sem prvi pozitiven test naredila v nedeljo zjutraj. Ker sem se želela prepričati, da hormon narašča, sem v sredo, torej 3 dni kasneje, ponovno naredila test (enako jutranji urin in ista znamka testa). Me je pa kar prestrašilo, saj se črtica ni kaj dosti spremenila. Je sicer malenkost temnejša, ampak ne zelo opazno, kar bi za 3 dni razmaka pričakovala. Zdaj pa ne vem kaj naj si mislim. Nočem zganjati panike, saj sicer nimam nobenega razloga, da bi razmišljala negativno (ni prisotnih krvavitev ali česa podobnega), pa vseeno mi nekako zaradi slabe izkušnje pri prvi nosečnosti ta rezultat povzroča skrbi. Ima katera od vas morda kakšne izkušnje? Pri vas črtice na testu opazno temnijo po 2 ali 3 dneh? Pregled pa imam sicer šele 10.12. tako da je še dolga do takrat.. [sm=zz_banghead.gif]
|
|
|
|