|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2022
9.4.2022 13:09:06   
rakunka
V skupini September 2022 so imele debato o tem. Nekaj izsekov:

"Naj pa povem, da če se odločiš za NIPT test na napotnico, ne moreš imeti na napotnico tudi amniocenteze, razen v primeru, da so rezultati NIPT slabi."

"Glede nuhalne, ne ne rabiš je narediti v porodnišnici, moraš pa imeti sabo izvid nuhalne, ko prideš na pregled za Nifty. Če je rezultat slabši od 1:100, ti Nifty ne pripada in imaš zastonj samo amniocintezo. Jaz sem imela rezultat na nuhalni 1:509. "

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: November 2022
10.4.2022 12:13:55   
Anonimen
Super hvala. 
Jaz grem na Nuhalno v LJ Dravlje in Amnio na napotnico v LJ porodnisnico. Naslednji teden se narocim na oboje oz tudi se v laboratorij moram. 
Link je spet potekel, tako da bom pisala ZS, da me notri spustite. 🤗👍

(odgovor članu rakunka)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: November 2022
12.4.2022 18:03:28   
Anonimen
Prijavila sem se na oboje in zdaj cakam datume. Zakaj je tu vse tiho, ste vse sle na FB? :( 
Kako se pocutite?A se kateri ze kaj pozna? Uf meni se ze vidi in uspesno skrivam, pa prebava je katastrofa, zaprta in ne vem kdaj nazadnje sem sla. Ravnokar kuham kompot iz sliv in to tono sliv. Upam da bo kj pomagalo. 
Pa ostale, kako ste? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: November 2022
13.4.2022 6:27:16   
Anonimen
Jaz še nisem na FB. Danes sem imela spet uz, vse ok, ploden je velik za cca 10t. Naslednji petek imam nuhalno. Sem pa še vedno doma zaradi slabosti. A še kateri vse smrdi in ne more ničesar jesti? 😔 Jaz še avta ne morem vozit, ker sem čisto brez energije, ampak je rekel gin, da se bo to popravilo, ko minejo slabosti, če bo slabše pa ne bodo dali na infuzijo. Danes grem tudi v diabetolosko, ker sem nazadnje imela 5,2 sladkor. Upam, da je vse ok, držite pesti. Lp A2

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: November 2022
13.4.2022 10:13:10   
Anonimen
Držim pesti, da bo vse OK. Mene edino grozno zaprtje daje, da sem na oompotih in laneno seme sem začela jest. Skuhala kompot iz sliv in jabolk, zmiksala to sadje v “marmelado” in na hitro zmlela lanena semena, vse v en jogurt in zlicko medu pa imam zajtrk. Bom od zdaj naprej to redno jedla, ker sem cist boga. 
Slabosti so se umirile okol 8tedna, prsi rastejo in so se kr obcutljive, ponoci se zbudim za lulat in takrat cutim tezo prsi, zelodec mi ne vibrira vec tolk k prej, je pa res da pazim da nikoli ampak res nikoli nisem lacna. Ker ce sem postajala, se mi je tudi slabost pojavila. S tem pa ko skoz nekaj jem, je pa tud prebava grozna ker zarad hormonov se to ze tko upocasni. Kaj lahko “grickam” pa da je lagodno za prebavo in ne kontra ucinek? 
Nuhalno imam 5.5. Potem pa se enkrat klicem v Lj porodnisnico kjer so mi ponudili Nipt test namesto Amnio ampak mislim da bova sla kar na Amnio. 
Glede sladkorne mi je pa moja G trikrat povdarila da vsaj 2-3 dni preden grem v laboratorij ne jem nic ampak nic sladkega, tudi sadja ne, ker so znizali mejo raven za sladkorno in zdaj skor vsaka druga pade na tem testu. 
Nisem se sla v lab, bom ampak prvo moram prebavo uredit in jem slive in med tko da naslednji teden enkrat skocim v laboratorij dat vodo kri itd. 
Po nuhalni pridem na FB. Sam da se uradno potrdijo, da je najin dojencek bp. Drzim pesti da bo z vsemi nasimi pikci vse v najlepsem redu. 
Piste se kj, je tak dolgcas tlele v nasi temi. Ful nas je malo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: November 2022
15.4.2022 15:04:56   
rakunka
Na FB mislim, da nas je 9. Zaenkrat nič kaj bolj glasno kot tukaj :) Zdaj je takšno zatišje, ko čakamo nuhalno, pa večina nas je že bila nosečih in potem ni toliko vprašanj :)

Jaz imam še vedno slabosti in komaj komaj čakam, da minejo... Mi je pa zadnje dni zapasala sladkarija :/ Zoprna reč. Sladoleda bi lahko pojedla ufff...
Mislim, da se mi ne vidi, se me je pa že prijel občutek, da sem zdaj lahko debela en let hhhh :D

Moja nosečnost ni več skrivnost, ker je sin v vrtcu dvignil roko in novico delil z drugimi :) smo pa večinoma vsi sovaščani in je šlo kar hitro :) Upam, da bo vse ok :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: November 2022
16.4.2022 10:41:14   
D67a
Zdravo vsem!

Res smo precej tiho. Sama imam pestro v službi in ob enem otroku doma, komaj najdem čas še za kaj drugega. Se potrudim biti bolj ažurna, definitivno se oglasim v četrtek ko me čaka nuhalna. Komaj čakam <3

Koliko pa je sedaj mejni sladkor? Meni moja nič kaj ne komplicira, komaj ujamem koliko ga imam (mislim da 4,5), res pa je da sem imela pregled šele ob 11h in sem morala biti tešča do takrat, en dan prej pa sem malo pazila kaj pojem.

Pri meni so slabosti prisotne odvisno od dneva, res je pomembno da nisem preveč lačna, ker takrat je potem res hudo (slabost, tresavica, vrtoglavica).

Glede zaprtja meni pomaga Mg400 in donat, zaenkrat kar gre...ampak moram biti kar konstantna pri tem. Pa zutraj na tešče zmeraj pol litra tople vode.

Meni se trebušček vidi predvsem zvečer, tako da ga že malo težje skrivam. Zaenkrat ni še nihče vprašal in upam da tako ostane vsaj še en teden :)

Rakunka, tvoj mali zmaga, res faca!user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lepe praznike user posted image

(odgovor članu rakunka)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: November 2022
16.4.2022 19:57:30   
Anonimen
Do moje nuhalne je se dalec. 🙈 Ampak vsak dan smo blizje hehehe. Se v lab moram, se nisem sla, ker vsak dan neki sladkega pecem. 
Razmisljam, kako povedat otrokom in babicama da prihaja nov clan nase druzine. (Dedkov zal ni vec med nami). 🤔 Imate kaksno idejo? Kako boste ve? Aja mi nimamo malcka k bi zrihtal zadevo namesto nas 🥰
Kar se pocutja tice, sem se zjutraj zbudila polna energije in zacela pospravljat in kuhat in barval smo jajca in pospravljala kopalnico, celo mojga sem prosila da mi pralni stroj in susilc umakne od stene da zadaj posesam prah in celga susilca sem filtre posesala in pomila itd itd.Kr gledal me je kaj me je pa zdaj picl. No... zdajle lezim in me boli kriz in imam rahle krce in me spodaj spika. Evo ti ga na! Kva ti ni jasn baba, ne pretiravaj ampak lepo v izzi si ga vzem! 😵🥴 Tko da sm si Netflix przgala, nardila slivov jogurt z lanenimi semeni in malo medu, pa gledam en BakeOff tekmovanje. 😋😋😋
Aja med nosecniskimi tezavami pa je number one definitivno noro zaprtje, norooooo in pa prsi cutim da so obcutljive. To mine cist k da jim ni nic in se vrne napetost in obcutljivost in me ponoc tud bolecina zbudi in pol spet k da ni nic od nic. Cudn. Ampak ravno tisti “nic momenti” me najbolj motijo ker se bojim da bi se nosecnost cez noc kr koncala, kot sem ze dozivela v preteklosti. 
Ok. Mal sm se razpisala in upam da boste kaj odpisale nazaj. Uzivajte in se beremo. 

(odgovor članu D67a)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: November 2022
16.4.2022 21:45:07   
Rižek22
Pozdravljene, še ena nova 🤰. PDP imam 3.11, to je moja prva nosečnost. Slabosti se počasi umirjajo ( hvalabogu je blo na eni točki že tako da nisem par dni zaužila ne hrane in pijače). Nuhalno imam 21.4, sem že malo nestrpna :).Jaz sem svojim staršem ter babici povedala tak brez kakšnih priprav ☺️. Tašča pa tast pa še zaenkrat ne veta. Bi pa se po nuhalni pridružila tudi FB skupini, da še tam malo po klepetamo in si krajšamo čas (jaz sem že na bolniški tak da imam ogromno odvečnega časa 🙄). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: November 2022
17.4.2022 8:43:23   
D67a


IZVIRNO SPOROČILO: Rižek22

Pozdravljene, še ena nova 🤰. PDP imam 3.11, to je moja prva nosečnost. Slabosti se počasi umirjajo ( hvalabogu je blo na eni točki že tako da nisem par dni zaužila ne hrane in pijače). Nuhalno imam 21.4, sem že malo nestrpna :).Jaz sem svojim staršem ter babici povedala tak brez kakšnih priprav ☺️. Tašča pa tast pa še zaenkrat ne veta. Bi pa se po nuhalni pridružila tudi FB skupini, da še tam malo po klepetamo in si krajšamo čas (jaz sem že na bolniški tak da imam ogromno odvečnega časa 🙄). 




Dobrodošla 🌸🙏
Super ima vsaj ena rok pred mano 🙃☺️ čeprav samo en dan 😜Tudi jaz imam 21.4 nuhalno, tako da bova poročali kako gre 💪
Na bolniški si zaradi slabosti? 

Anonimna midva sva prvič povedala tako, da sva jim prinesla darilo vrečko z baby oblekami (sva prisla ravno iz morja in sva rekla da sva prinesla eno malenkost 😅🙃) in po kaksni minuti jim je kapnilo kaj se dogaja 🤣
Tašči in tastu,ki imata navadno ponuditi alkohol ko prideva, je mož samo rekel, da jaz ne smem... Pa je bilo ☺️😅
Letos pa je nekako v planu da pokazeva druzinske fotografije (slikali smo se za 1 roj dan hcerke, zraven pa imam sliko z ultrazvoka...). Pa da vidimo če bodo dojeli 🙊Res se že težko zadržujem in skrivam trebuh. 
Pa ostale? 
Kar se tiče pospravljanja.... Jaz sem ista. Na polno se vržem v delo in se ustavim šele ob bolečini. Karbni ok, moramo bolj pazit nase. Res bi mi bilo hudo, ce bi bilo potem kaj narobe 🥴

(odgovor članu Rižek22)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: November 2022
17.4.2022 19:22:21   
Rižek22
Sem že kar na trnih za nuhalno, pa še popoldan jo imam komaj 🙄. Kdaj pa jo imaš ti?Ne krvavela sem v 6t in ker morem dvigovat v sluzbi mi je predpisal ginekolog bolniško😊. Na srečo so se krvavitve umirile kar hitro 😁. 

(odgovor članu D67a)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: November 2022
18.4.2022 7:30:51   
Paulina21
IZVIRNO SPOROČILO: D67a



IZVIRNO SPOROČILO: Rižek22

Pozdravljene, še ena nova 🤰. PDP imam 3.11, to je moja prva nosečnost. Slabosti se počasi umirjajo ( hvalabogu je blo na eni točki že tako da nisem par dni zaužila ne hrane in pijače). Nuhalno imam 21.4, sem že malo nestrpna :).Jaz sem svojim staršem ter babici povedala tak brez kakšnih priprav ☺️. Tašča pa tast pa še zaenkrat ne veta. Bi pa se po nuhalni pridružila tudi FB skupini, da še tam malo po klepetamo in si krajšamo čas (jaz sem že na bolniški tak da imam ogromno odvečnega časa 🙄). 




Dobrodošla 🌸🙏
Super ima vsaj ena rok pred mano 🙃☺️ čeprav samo en dan 😜Tudi jaz imam 21.4 nuhalno, tako da bova poročali kako gre 💪
Na bolniški si zaradi slabosti? 

Anonimna midva sva prvič povedala tako, da sva jim prinesla darilo vrečko z baby oblekami (sva prisla ravno iz morja in sva rekla da sva prinesla eno malenkost 😅🙃) in po kaksni minuti jim je kapnilo kaj se dogaja 🤣
Tašči in tastu,ki imata navadno ponuditi alkohol ko prideva, je mož samo rekel, da jaz ne smem... Pa je bilo ☺️😅
Letos pa je nekako v planu da pokazeva druzinske fotografije (slikali smo se za 1 roj dan hcerke, zraven pa imam sliko z ultrazvoka...). Pa da vidimo če bodo dojeli 🙊Res se že težko zadržujem in skrivam trebuh. 
Pa ostale? 
Kar se tiče pospravljanja.... Jaz sem ista. Na polno se vržem v delo in se ustavim šele ob bolečini. Karbni ok, moramo bolj pazit nase. Res bi mi bilo hudo, ce bi bilo potem kaj narobe 🥴



Živjo vsem, ne mi zmerit, ker bom vaš kanal uporabila, da pozdravim D67a ☺️, se poznava z 'marčevk 21'. Vidim, da si spet v veselem pričakovanju, čestitam!!! Tudi jaz sem (PDP avgusta), hehe, nisva prav dolgo čakali 😆. Srečno na nuhalni tebi in vsem novembrovkam!

(odgovor članu D67a)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: November 2022
19.4.2022 11:22:56   
rakunka
Zadnjič sem se spraševala... Glede dobavljivosti vozičkov. Glede nato, da je vse tako težko dobavljivo - gradbeni material, avtomobilizem, itd. A je katera kej slišala, ali so tudi vozički težko dobavljivi?

(odgovor članu Paulina21)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: November 2022
19.4.2022 12:31:14   
Anonimen
Ne, nisva še tako daleč in upam, da ne bo treba res 6 mesecev prej naročit voziček.
user posted image Niti ne vem kakšnega, kaj vse v kompletu ampak ziher mora imet koleščka tud za na makedam.

Košek že imam, tako da za spat prve mesece imamo urejeno, le novo posteljnino in obrobo bom kupila, odvisno od spola. Potem pa bomo šli počas kos po kos.
Se potiho zavedam, da bo treba še fuul ene opreme nabavit (verjetno velik bolj kot moj dragi, ga nočem strašit prekmalu user posted image ) ampak prvo želiva samo res dobre rezultate na nuhalni in amnio.


(odgovor članu rakunka)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: November 2022
19.4.2022 13:26:22   
rakunka
Jaz imam itak tokrat čist druge želje in ideje kot prvič glede vozička, ampak gledam pa sem in tja :) Pa me je ferbec matru, če je kaka info o tem tut :)
Glede opreme imam pa res veliko še od prej in bo tokrat malo manjši finančni zalogaj :)

< Sporočilo je popravil rakunka -- 19.4.2022 13:27:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: November 2022
20.4.2022 6:56:04   
Anonimen
Dobro jutro 😴😴😴😴
Samo še en dan do vajinih nuhalnih. Super. Držim pesti, da bo vse BP OK super top. 
Bosta vprašali za spol? Vem, da je prezgodaj za ziher, je le predvidevanje ampak pri meni so obakrat pravilno napovedali že pri nuhalni. 
Komaj čakam mojo nuhalno, takrat povem doma in v službi, bo pa čez 14dni, tko da se bomo mal še načakal. Bom pa takrat že 12w0d, torej bom zakorakala v 13 teden. 
Danes ponoč se pa nisem zbudila za it lulat, kar je zanimivo, sem se vsaj mal bolj naspala, čeprav se nisem dovolj, itak da bi še ampak moram otroke pelat v šolo. 
Se tipkamo čez dan, upam, da katera kaj odpiše. 
Al ste vse že na FB? 

(odgovor članu rakunka)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: November 2022
20.4.2022 10:52:05   
Rižek22
Pozdravljene, sej bota hitro minila ta dva tedna. Vsaj meni se zdi da se je naenkrat obrnilo 😅. Jaz bom vprašala, bom pa še vedno mela v mislih da še je možnost da se spremeni vse skupaj ☺️.  Jaz tudi slabo spim zadnje dni vedno sem ob 4 zjutraj budna pa do 6 ne zatisnem očesa, potem pa se malo poležim kako urco.Drugace pa meni so se pojavile prve strije, ampak trebusceka še nimam. Mogoče se mi čisto minimalno pozna. Še ma katera iste težave? Sem mislila da še ni možno dobit tak hitro strij 😐. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: November 2022
20.4.2022 12:20:57   
rakunka
Kar zavidam, da imate že jutri nuhalno user posted image Želim vam odlične rezultate! user posted image Jaz bom morala počakati še 14 dni. Takrat bom 13w1d user posted image DHT sem dobila rezultat, ampak sam po sebi nič ne pove, tako da čez 14 dni bom več vedela. Moram pa še na urikult, ker nism dobr lulala user posted image

Pri prejšnji nosečnosti je G na nuhalni rekla, da zgleda, da bi lahko bila punčka, ampak da tudi fantkom lahko lulek dol visi user posted image in je bil fantek - potem na morfo je to očitno pokazal z raketo user posted image

Jaz sem se tudi ob 4 zbudila pa ne zaspat eno uro... Potem pa 5:15 alarm za na šiht user posted image in potem se začnem smilit sama sebi user posted image

< Sporočilo je popravil rakunka -- 20.4.2022 12:22:41 >

(odgovor članu Rižek22)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: November 2022
20.4.2022 14:49:57   
Anonimen
Ooo potem se lahko ob 4h dobimo online na chatu user posted image , ker jaz tudi ponavad takrat hodim lulat in se eno uro obračam, pol je pa že hitro budilka. user posted image

Jst še nisem šla v laboratorij, niti 1x še, nekak se ne spomnim in ne najdem časa, pa še skoz kj sladkega doma jemo in sem rekla, da do naslednjega pregleda pri moji G (to je pri 16ih tednih), bom pa resss morala kakšn teden prej it, da bo imela izvide, če ne, me bo res zelo grdo gledala. user posted image

Strije? Rdeče ali bele? Mazat čimprej, čeprav če so ti namenjene se baje lahko noč in dan namakaš v olju, pa se še vedno naredijo, ampak škodit ne more, mogoče jih bo manj ali pa se zadeva ustavi. Veliko pit in mazat, da bo koža prožna. Jaz jih v prvih 2 nosečnostih nisem dobila, niti eno, pa sta bili dve zapored, upam, da jih zdaj v tretje tudi ne bo.

DHT? To je za plačat? Kdaj, v katerem tednu in kje se ga dela?

(odgovor članu rakunka)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: November 2022
20.4.2022 15:14:06   
Anonimen
sem šla mal googlat .... Mogoče je pa moja G dala tole na napotnico za lab? Nevem, ker še nisem šla v laboratorij, očitno bo treba čimprej.


Pomembno je, da se odvzem krvi za dvojni hormonski test opravi v točno določenem času nosečnosti. To je poleg nuhalne svetline, ki jo opravi ginekolog ob pregledu v prvem trimesečju nosečnosti.
Merjenje nuhalne svetline se opravi med 11. in 14. tednom nosečnosti zato se takrat nosečnici odvzame vzorec krvi, ki se ga napoti v laboratorij, kjer opravijo dvojni hormonski test.
Meritev je za nosečnice samoplačniška, razen za nosečnice, starejše od 35 let. Ker dvojni hormonski test pomeni temeljni presejalni pregled, ki je povsem neškodljiv tako za plod kakor za nosečnico, se zanj odloča vse večji odstotek nosečnic.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: November 2022
20.4.2022 17:35:30   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Paulina21

IZVIRNO SPOROČILO: D67a



IZVIRNO SPOROČILO: Rižek22

Pozdravljene, še ena nova 🤰. PDP imam 3.11, to je moja prva nosečnost. Slabosti se počasi umirjajo ( hvalabogu je blo na eni točki že tako da nisem par dni zaužila ne hrane in pijače). Nuhalno imam 21.4, sem že malo nestrpna :).Jaz sem svojim staršem ter babici povedala tak brez kakšnih priprav ☺️. Tašča pa tast pa še zaenkrat ne veta. Bi pa se po nuhalni pridružila tudi FB skupini, da še tam malo po klepetamo in si krajšamo čas (jaz sem že na bolniški tak da imam ogromno odvečnega časa 🙄). 




Dobrodošla 🌸🙏
Super ima vsaj ena rok pred mano 🙃☺️ čeprav samo en dan 😜Tudi jaz imam 21.4 nuhalno, tako da bova poročali kako gre 💪
Na bolniški si zaradi slabosti? 

Anonimna midva sva prvič povedala tako, da sva jim prinesla darilo vrečko z baby oblekami (sva prisla ravno iz morja in sva rekla da sva prinesla eno malenkost 😅🙃) in po kaksni minuti jim je kapnilo kaj se dogaja 🤣
Tašči in tastu,ki imata navadno ponuditi alkohol ko prideva, je mož samo rekel, da jaz ne smem... Pa je bilo ☺️😅
Letos pa je nekako v planu da pokazeva druzinske fotografije (slikali smo se za 1 roj dan hcerke, zraven pa imam sliko z ultrazvoka...). Pa da vidimo če bodo dojeli 🙊Res se že težko zadržujem in skrivam trebuh. 
Pa ostale? 
Kar se tiče pospravljanja.... Jaz sem ista. Na polno se vržem v delo in se ustavim šele ob bolečini. Karbni ok, moramo bolj pazit nase. Res bi mi bilo hudo, ce bi bilo potem kaj narobe 🥴



Živjo vsem, ne mi zmerit, ker bom vaš kanal uporabila, da pozdravim D67a ☺️, se poznava z ''marčevk 21''. Vidim, da si spet v veselem pričakovanju, čestitam!!! Tudi jaz sem (PDP avgusta), hehe, nisva prav dolgo čakali 😆. Srečno na nuhalni tebi in vsem novembrovkam!



Ooo Paulina 🌸Joj, lepo da si se spomnila name 🙏
Res je, sva kar pridni. To bo kmalu se bolj pestro 🙃😅😜
Želim ti lepo nosečnost, čim manj težav in hiter porod. 💖

(odgovor članu Paulina21)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: November 2022
20.4.2022 17:43:33   
D67a
Joj tudi jaz komaj čakam nuhalno, vse me že tišči, vsak krč me prestraši, tako da bom potem ko vidim srček veliko bolj mirna. Jo imam pa šele okoli 16h, tako da bom pozno poročala. Komaj čakam, da lahko poveva ostalim, ker je trebušček kar očiten, predvsem zvečer...utrujenost pa tudi težko skrivam.

Katera še doji? jaz opažam, da me precej boli ko se hčerka priklopi, pa ne vem a je to zaradi tega ker sem bolj občutljiva ali pa punca samo vedno bolj močna user posted image

Glede strij...jaz jih pri 1.nosečnosti nisem dobila (hvaležna!), ampak sem se od začetka mazala z olje. Zdaj se tudi mažem s kremo, ampak nisem več tako pridna kot prvič. Upam, da jih tudi tokrat ne bo.

Anonimna, jaz ne bi zavlečevala z laboratorijem, mislim da je važno kdaj ga narediš...da ne boš zamudila pravega okna.user posted image

DHT se lahko naredi ob nuhalni in je plačljiv. Midva ga bova vrjetno naredila, odvisno od tega kaj bo nuhalna pokazala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: November 2022
21.4.2022 19:05:21   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: D67a

Anonimna, jaz ne bi zavlečevala z laboratorijem, mislim da je važno kdaj ga narediš...da ne boš zamudila pravega okna.user posted image

DHT se lahko naredi ob nuhalni in je plačljiv. Midva ga bova vrjetno naredila, odvisno od tega kaj bo nuhalna pokazala.




Zdaj si me prestrasila 😳🙉🙈🙉🙉😳Bom šla naslednji teden, verjetno kar v ponedeljek zjutraj na tešče in se cel vikend izogibala cukra. 
Kolk dni prej ste nehale sladkor jest, preden ste sle prvic v laboratorij? 


(odgovor članu D67a)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: November 2022
21.4.2022 19:29:33   
D67a


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen



IZVIRNO SPOROČILO: D67a

Anonimna, jaz ne bi zavlečevala z laboratorijem, mislim da je važno kdaj ga narediš...da ne boš zamudila pravega okna.user posted image

DHT se lahko naredi ob nuhalni in je plačljiv. Midva ga bova vrjetno naredila, odvisno od tega kaj bo nuhalna pokazala.




Zdaj si me prestrasila 😳🙉🙈🙉🙉😳Bom šla naslednji teden, verjetno kar v ponedeljek zjutraj na tešče in se cel vikend izogibala cukra. 
Kolk dni prej ste nehale sladkor jest, preden ste sle prvic v laboratorij? 





Joj oprosti, nisem te hotela prestrašiti. Jaz osebno bi raje šla, da veš da vse stima.  Pri meni je laboratorij pred vsakim pregledom, pri tebi ne? 
Evo, še upd_ate glede nuhalne. Vse stima, pikici bije srček, velika je že 5cm, nuhalna je super (nizko tveganje), zaradi tega se za DHT nisva odločila. Na ultrazvoku je vse pokazala in izgleda popolno, je celo v istem položaju kot prvo nosečnost. Za spol nisva vprašala. 
Zdaj se moram prijaviti na novo posvetovalnico. 
Navijam za ostale da bodo nuhalne super 🙏🤗

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: November 2022
21.4.2022 19:42:49   
Rižek22
Tudi pri meni je nuhalna super, dht pa sem mogla opravit že pred nuhalno. Tak da sem pomirjena, he pa reko je da večja verjetnost da bo fantek 😊. Tudi jaz želim vsem drugim dobre rezultate na nuhalni 😊. 
Glede strij, zdaj se namakam v oljih, kremah pa bomo vidli če se bo širlo al ne. So pa rdeče strije 🙄. Kaj mi lahko katera da link do vaše fb skupine 😊. 

(odgovor članu D67a)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Z vizualizacijo si lahko pomagate do lepše...
Čeprav si poroda ne moremo izbrati, pa lahko nanj vplivamo s pozitivnimi mislimi in vizualizacijami. Preverite štiri uči...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?