Kaj pa seks aprilke in ostale ? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


KMALU -> Kaj pa seks aprilke in ostale ? (6.10.2005 12:53:19)

Zanima me koliko casa po zanositvi ste cakale preden ste spet normalno "spolno zazivele" in ali sploh ste?
Mene je zaradi enega splava strah in sem te tri mesece cakala, zdaj pa ne vem ali naj se ali bo vse ok...




MarijaPo -> RE: Kaj pa seks aprilke in ostale ? (6.10.2005 13:05:08)

Jaz nisem nic cakala, res pa je, da me se vedno lahko doleti spontani splav (sem komaj v 6. tednu).

Sicer sem pa povsod prebrala, da ce je nosecnost normalna, ni problema s spolnostjo. Meni zelo pase.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.10.2005 13:11:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Katjusa -> RE: Kaj pa seks aprilke in ostale ? (6.10.2005 13:16:28)

mi2 mama normalne spolne odnose ze skos s tem da od kar vema mam kr mal straha tko da pac to pocnema bolj nezno in manj globoko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].... g mi je tud na prvem pregledu reku da lahko mam spolne odnose sam da nej ne pretiravam z "grobostjo"

LP katja




GILDA -> RE: Kaj pa seks aprilke in ostale ? (6.10.2005 13:31:22)

mi tudi malo bolj na easy vse skupaj,..ma vsake tolko paše se[sm=smiley35.gif],.. ma jaz vseeno študiram na otročička v meni ki si misli:MAMI KAJ PA DELAŠ?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image],...moj fantič pa se pridno prilagaja,...that's amore,...




Eviii -> RE: Kaj pa seks aprilke in ostale ? (6.10.2005 14:17:56)

jst in moj možek pridno trenirava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] od začetka nosečnosti. in nimava nobenih problemov. sicer se izogibava kakih čudnih položajev (tipo kamasutra), ampak vse lepo štima. zdej se že en mesec in pol nisva vidla in komi čakam, da ga bomo z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] jutri obiskali in ga drugi teden prpeljali nazaj domov, da bomo lahko vsi trije uživali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].




*zvezdica* -> RE: Kaj pa seks aprilke in ostale ? (6.10.2005 14:36:10)

Tud midva nisva prekinila s sexom....čeprav če sm poštena..od kar sem noseča mi ka ni tolk kot mi je blo prej...sem kar huda sama nase[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]...sej pol k se spraviva k samem dejanju mi je ful dobr...samo kar ne morm se prpavit...upam, da me to čim prej mine!




kajča -> RE: Kaj pa seks aprilke in ostale ? (6.10.2005 14:50:20)

*zvezdica* pri meni je enako, zdej v nosečnosti nimam posebno velike želje, čeprav nisva prekinila, mi je pa neprijetno, ker je dost težko najdeva položaj, da mi ne pritiska na mehur, ker potem začnem samo še mislit na to kako bom šla potem na WC




Anonimen -> RE: Kaj pa seks aprilke in ostale ? (6.10.2005 15:34:24)

Nisva nič čakala, ko je akcija, je akcija. Ogibava se nekaterih položajev in tudi divja nisva tako kot prej, ampak se intimnosti ne bi odpovedala za nič na svetu. Če je mami srečna, potem bo bil tudi otroček. Vsaj po moje. Sicer sedaj ne tako pogosto kot prej, je pa kljub manjši količini kvaliteta še na višjem nivoju kot prej.




Stran: [1]