Vozicek za dojencka -pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


trinca -> Vozicek za dojencka -pomoč (11.10.2005 10:45:20)

Ko sem iskala pediatra, ste mi z modrimi nasveti zelo pomagali. Zdaj pa prosim za pomoč še enkrat. Sem malo starejša mamica, moje prijateljice so imele dojenčke pred 10 ali 15 leti, zato o stvari, ki me zanima, ne vejo prav dosti. Rada bi kupila voziček za mojo dojenčico. Stara bo 4 mesece. Zaenkrat se še prevažava v veliki, široki in udobni košari vozička, ki pa nima športnega dela. Kupila sem novega Plikota 3, pa se ni obnesel, zato sem ga prodala. Rada bi imela voziček, ki se lahko spusti v popolnoma vodoravnen položaj, kjer otrok lahko gleda v mene ali v svet (raje kot takšnega s prestavljivim sedežem bi imela takšnega s prestavljivim ročajem), ki ima nakupovalno košaro, je hitro zložljiv, udoben (tudi za malo večjega otroka), kvaliteten in še lep. In kjer se dobijo oz. dokupijo še dodatki (torba, varovalo pred dežjem, senčnik,...) Je boljši trikolesnik ali štirikolesnik? Z velikimi ali majhnimi kolesi? Veliko hodiva na sprehode, tako da bi naj bil uporaben za mesto in park ali gozd. Razmišljam o Hartanu ali Quinnyju. Lahko je pa seveda kaj čisto tretjega. Kaj mi svetujete, priporočate? Hvala za vse vaše odgovore.




m@j@ -> RE: Vozicek za dojencka -pomoč (11.10.2005 11:32:29)

Živjo!

Mi imamo Quinny Freestayl 3xl comfort(upam da sem približn prov napisala).
Pa ga bom ocenila takole:
Kvaliteta super, izgled specialen. Mene moti to, ker ga moraš tolk razstavit, v mojega punota na prafaktorje. Če ga hočem dat v karavana, rabim skor bager, da mi ga not naloži. Pa še sedalo moraš premikat in ne ročaj, če hočeš imeti k sebi ali stran od sebe obrnjenega otroka.
Zato bomo mi verjetno kupili še eno marelo, da jo bom imela samo v avtu, za v trgovino. Je pa Quinny za sprehode, makadam idealen ali vožnjo po trgovinah, ker je zelo vodljiv in ima dosti veliko košaro.

Moje mnenje! Ostalih vozičkov ne poznam toliko.

lep dan,




*maja -> RE: Vozicek za dojencka -pomoč (11.10.2005 11:51:26)

Kaj pa Peg Peregova Venezia [sm=zmeden2.gif]...

http://www.mami.si/oi32.html




Errai -> RE: Vozicek za dojencka -pomoč (11.10.2005 12:43:52)

Mi imamo Hartanov štirikolesnik Trio X. Ima prestavljiv ročaj, naslon se poleže do vodoravnega položaja, kolesa so velika, ne zračnice, ampak gumijasta kolesa z zračnimi komorami (taka guma ne poči oziroma spusti, tako kot zračnica). Nakupovalna košara ima nosilnost 5 kg. Zlaganje vozička je zelo enostavno, je pa res, da rabiš kar velik prtljažnik. V naš Citroen Xsara gre voziček sicer brez problema (ni treba snemati koles), ampak zasede pa cel prtljažnik. Voziček ima tudi amortizerje, tako da otroka na gozdni poti oziroma makadamu ne trese preveč.

Jaz sem zelo zadovoljna in ti Hartana zelo priporočam. Tudi Hartanovi trikolesniki so baje dobri, vendar pri njih ni možno prestavljati ročaja, ampak samo sedež. Prestavljiv ročaj pa je precej bolj praktičen - če otroku sije sonce v oči ali piha veter direktno v obraz, voziček brez težav obrneš v nekaj sekundah.

Pri slovenskem zastopniku za ta voziček imajo zdaj akcijo letošnjih modelov, tako da recimo Trio X pride samo 99.900 SIT (http://www.hartan.net/cenik2005.pdf). Za primerjavo, jaz sem lani dala v Avstriji 475 evrov.




PIKA -> RE: Vozicek za dojencka -pomoč (11.10.2005 15:31:46)

Predlagam Peg Perego, model Venezia!




A-N-J-A -> RE: Vozicek za dojencka -pomoč (11.10.2005 16:44:31)

Jaz sem diplomirala z vozički,tko da ti lahko povem da takega,ki bi imel vse ni.Mi smo najprej kupili Chicco 6wd in dokler smo ga uparabljali z lupinico je bil ok,potem pa ne več,ker se ne obrne v nasprotno stran.Potem smo kupili Loolo od Bebe Confort(to je ala PP marela)in je super za v trgovino...in mali za v avto.No nazadnje smo pristali na Quinny-ju(comfort)in je super,razen da je težek in pgromen za v avto.Tko da je najbolše ena marela in en večji voz za sprehode.Toje moje mnenje.




Barči78 -> RE: Vozicek za dojencka -pomoč (11.10.2005 22:29:43)

Jaz sem hotela voziček s čim večjimi kolesi in da je sprednje kolo vrtljivo, ker ga laže obračaš, npr. po trgovini,.. s večjimi kolesi pa lažje voziš po makedamu in otročka manj preruka. Tako, da smo kupili v Aprielu voziček od Haucka - Jaguar 3.  in smo zelo zadovoljni.

http://www.baur.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/BaurDe/de_DE/-/EUR/BV_DisplayProductInformation-ArticleNo;sid=-93oXvy1e8nnXr_526jYfucZ65dpzEnvAMzjrOiZ65dpzNyPMY6zPDTa?ArticleNo=268006&ls=0&firstPage=true&showGewinnspiel=true&showW3B=false




piščanc -> RE: Vozicek za dojencka -pomoč (11.10.2005 23:39:00)

jaz imam abc design voziček, ročaj se prestavlja, ležišče gre v popolnoma ležeč položaj ali sedeč, spodaj ima nakupovalno košaro, kolesa so srednje velika, primerna tudi za makadam, pa tudi malo amortizerjev je, da ne trese preveč, zloži se, je modre-bež barve, z dežničkom in miško v kompletu, pa tudi težak ni
v glavnem je super voziček - samo da se naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ne mara voziti nikjer, še v avtosedežu protestira, zdaj prakticiram nahrbtnik, voziček pa prodajam, če te zanima piši na privat

pa še slikca

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=155615




Stran: [1]