Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


Anonimen -> Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (15.10.2005 12:53:55)

Čao - Čao vsem [sm=nosecka.gif] !

Mene pa zanima samo nekaj. Ali vas ni nič strah, da bi bilo karkoli narobe z vašo bebiko? Mogoče je to malo čudno vprašanje!
Ampak mene je malo strah. Zdaj ko sem v 30 tednu nosečnosti, sva z mojim mogoče samo 2x v celi nosečnosti imela spolni odnos. Jaz se ne morem sprostiti, ker skos pomislim na bebiko. In pol tudi ni tako lepo oz. spročeno. In zato se mi moj ljubi zelo smili [sm=smiley19.gif] , [sm=smiley19.gif] , [sm=smiley19.gif].

Povejte mi, kako se naj otresem tega strahu? A je mogoče še katero strah? Kako ste ve sproščene ob tem?

Prosim svetujte mi!








ZARA -> RE: Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (15.10.2005 12:58:26)

Ne vem. Tega "strahu" al kaj je to, se ne moreš otrest (vsaj jst se ga nisem) dokler ne rodiš...men je blo seksat totalno mem...
lp




Anonimen -> RE: Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (15.10.2005 13:06:30)

Oj!

Hvala bogu, da nisem edina, ki jo je strah imeti spolnih odnosov med nosečnostjo. In moram še rečt, da je tudi moj ljubi zelo potrpežljiv, kar se tega tiče. Me razume. Ampak, bi mu vseeno ustregla. Zdaj, da mu delam nekaj kar bi mu lahko jaz njemu, pa njemu to sploh ni všeč oz. on ni sproščen v tem. Je zelo vzdržen oz. se zadrži kar se tiče spolnih odnosov.

Saj pol po nosečnosti bo to čist druga pesem, samo zdaj pa jaz sploh ne morem.




ZARA -> RE: Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (15.10.2005 13:16:20)

Normalno, da nisi edina, jih je še kar nekaj...takih primerov je kar veliko...
Ene nebi nič, ene bi pa skoz. Tako to je. In super, sploh če te partner razume...

lp




Jančika_ -> RE: Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (15.10.2005 13:27:11)

Jaz sem bila ena izmed onih drugih - uh, kar naprej bi. Razen prve tedne, ko mi je bilo slabo za umret[sm=smiley11.gif]. Sploh nisem nič na malega mislila pri tem[sm=zardeva.gif].




Anonimen -> RE: Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (15.10.2005 15:30:58)

Jaz pa mislim, da otročku ne more nič škodit seks tudi proti koncu nosečnosti (če je nosečnost zdrava seveda). No, vsaj jaz se tega ne bojim. Sem pa mnenja, da je treba bit bolj nežen, da dete nima glih občutka, da je vihar, če mu preveč razburkaš plodovnico.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa saj smo poti koncu že preokorne za kake hude akrobacije. Jaz sem že zdaj kar okorna ratala, pa imam še 3 mesece do konca.




nina g -> RE: Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (15.10.2005 15:48:23)

Ko sem bila prvič noseča sem imela enake občutke kot ti, strah, da ne bi bilo kaj narobe z otrokom nisem se mogla sprostiti in moram reči, da je bil tudi partner zelo potrpežljiv.V drugi nosečnosti je bilo čisto drugače, ker nisem imela takih težav kot prvič takrat ko sva imela spolne odnose sva počela nežno in previdno. Zato brez strahu res pa je, da se ti na koncu skoraj ne da več zaradi prevelikega trebuha in ostalih dejavnikov. Zato bo pa po porodu toliko boljše.




Anonimen -> RE: Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (15.10.2005 15:54:30)

Meni je pa celo moja G večkrat rekla, da kar naj, in to čimvečkrat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa tudi smo...veš kaj, dojenček je tako deleč notri, pa tako zaščiten, da ni panike. Sej mož se ti pa tud ne meče po trebuhu, a ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sicer, če te je strah...no, ja...jaz sem vsekakor ZA, ker pol po porodu traja dva meseca, da si pripravljena za akcijo....pa še libido se kar nekam izgubi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] vsaj meni se je.




FRAČAFELA -> RE: Sex med nosečnostjo - PROSIM ZA POMOČ (15.10.2005 17:03:08)

Midva sva tako v prvi, kot tudi sedaj v 2.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] veselo[sm=sloncek.gif].
Zavedaj se, da je otroček v tvojem bušiju varno spravljen, in da se mu ne more nič narediti.Le počasi, nežno z občutkom.
Sicer pa ne vem, kako zdržiš/ta(ti in on).Mene namreč v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] hormoni tolk vržejo, da bi vsaj 2x na dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Prvo kar je bilo, sem mu rekla, da sedaj bo pa spet [sm=9nebesa.gif] bogi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]