halooooo!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo



Sporočilo


pia1 -> halooooo!!!!! (17.10.2005 11:06:19)

ojla bejbe!
me ze ni bilo 100 let (ampak res ) na tem forumu. upam, da se me se kera spomni. pa sem zdele v zadnjem casu ze probala it gor, pa sem seveda pozabila geslo, pa se vse je drugace kot je bilo, tko, da se komi kej znajdem.
ja, moj zan je zdej star ze skori 9 mesecev, je kr priden fant, pa seveda zdrav, moram potrkat. je pa valda ful dela ce hoces met vse pod kontrolo, zan, pes, stanovanje pospravljeno, pa se kaksne instrukcije, pa mal diploma... ma pa sej veste, skratka mal sem zanemarla RR. upam, da niste prevec jezne name, pa sej sem sama na zgubi ane?!
kako ste pa ve kaj? Blacky, Lu, bejba pa seveda vse ostale? nisem sploh se nic precekirala, zdele sem se sam prijavla, pa sem rekla, da se hitro javim.
seveda pa mam mal tezave s tole hrano za zana. mal mi primankuje idej. no najbolj pa me zanima tole z mlekom, kravjim. Ja ali ne??????? sej verjetno ste o tem ze razpravljale, no sej bom mal prebrskala. midva se dojiva se zjutraj pa zvecer.
zdej mi pa zan ze ornk nagaja, pa se oglasim jutri mal.
mal se mi javite no, da se spet mal snidemo
cavcav




srki -> RE: halooooo!!!!! (17.10.2005 13:07:12)

Dobrodošla nazaj med nami. Počasi pa se boš navadila. Tudi jaz sem manj gor kot sem bla, ker nimam cajta, kar se pa kravjega mleka tiče, jaz sem ga začela dajat že pri 7 mesecih. Pa ni bilo čisto nič narobe. Ampak Alpskega, 1,6. Fajn bodite in lepo se cartajte.




nita -> RE: halooooo!!!!! (17.10.2005 14:17:17)

Živjo Pia! Ja, tut jaz sem bol mal na RR. Ela zahteva moj polni delovni čas. Čez dan spi dvakrat po pol urce, takrat seveda kuham, pospravljam, likam,...Saj sama dober veš.

Glede mleka pa pravjo, da je bolš začet s svežim (skuhanim, seveda) kot pa z Alpskim. Mi smo zaenkrat še kr na adaptiranem. No, enkrat sem ji naredila krompirček z navadnim mlekom (sicer ji delam s smetano). Preživijo pa menda itak vsi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (razen, če niso elergični).

Šibam, lepo se imej!




Stran: [1]