PegPerego Pramete (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Katie1 -> PegPerego Pramete (17.10.2005 13:24:21)

Hej, punce!

Mene pa zanima, ali ima katera kakšne izkušnje s Peg Perego Pramete vozičkom. Meni je ful lušten, je baje lahek in se enostavno zlaga. A je kaj narobe, ker nima košarice? Ga je mogoče uporabljat že od vsega začetka, ko je dete še čisto mičkeno?
Vsaka izkušnja mi bo prišla prav. Hvala in uživajte!




Špacka -> RE: PegPerego Pramete (17.10.2005 14:47:47)

 
Ga imam in sem zelo zadovoljna. Ne rabiš košare, ker na začetku imaš otroka v globokem vozičku pramette, kasneje ga spremeniš v športni voziček.Je lahek, enostaven za zložit in kar je bilo pri meni najbolj pomembno, zavzame malo prostora.

Lp





fricka -> RE: PegPerego Pramete (17.10.2005 16:57:45)

Kot je odgovorila Špacka, je praktičen lahek in enostaven. Zelo priporočam od rojstva naprej.




*goldfish* -> RE: PegPerego Pramete (17.10.2005 20:56:07)

JA, KOT PRAVI ŠPACKA! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ZAKON![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

NE BO TI ŽAL, ČE GA KUPIŠ![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




*goldfish* -> RE: PegPerego Pramete (17.10.2005 20:59:39)

aja, ker nima košare, zraven kupiš Prima Viagio (lupinica) in ko ti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v avtu zaspi, lupinico enostavno pripneš na voziček in mali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je fiksno pripet na voziček in se ne more prevrnit![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Jessy -> RE: PegPerego Pramete (17.10.2005 23:11:18)

Jaz ga tudi imam. Zelo smo zadovoljni! Je zelo dobro vodljiv, zavzame malo prostora (gre v prtljažnik najinega Puntota, pa še kakšno stvar lahko dava zraven), je lahek, kar je zame izredno pomembno, ker imam do hiše dolg in strm klanec....
Voziček je primeren za novorojenčka, saj se ga da spreminjati in imaš za novorojenčka popolnoma ravno podlago, ko pa zraste pa ga obrneš v športni voziček.

Jaz lupinice nimam od PP, ampak eno levo firmo, tako da mi ne prakticiramo lupinice v vozičku, ampak enostavno otroka preloživa v voziček, tudi če spi, pa sploh ni noben problem in isto, če nama spi v vozičku jo dava v lupinico, pa zagotovo zaspi nazaj, če se slučajno zbudi.

Če bi se še enkrat odločala za nakup vozička bi zagotovo ponovno kupila Pramette.




Anonimen -> RE: PegPerego Pramete (18.10.2005 5:33:42)

Jaz sem bila dolgo navdušena nad Pramette, na koncu pa smo kupili Venezio. Prevagalo je to, da se ročaj obrača naprej/nazaj (pri športni obliki Pramette otroka ne moreš gledat), sicer pa je po teži in praktičnosti (že od rojstva naprej brez dodatne košare) zelo podobna Pramette. Drugačen je edino način zlaganja (kot knjiga in ne kot marela), zato smo pred nakupom dali oba vozička v avto in ugotovili, da je Pramette precej dolg, ko je zložen, in bi mi to povzročalo težave.




Katie1 -> RE: PegPerego Pramete (18.10.2005 7:58:13)

Super, hvala za vse te informacije! Ja, mene je tole s košaro malo skrbelo, ki naj bi bila praktična za razne obiske ipd. Pa pravite, da je ne pogrešate?

Kaj pa barva? meni je najbolj všeč tisti oranžno-bež, imam pa pomisleke, ker se bež najbrž hitro umaže. kakšne izkušnje z bež vozički?

Vse lepo vam želim, K




Jessy -> RE: PegPerego Pramete (18.10.2005 10:36:47)

Če gremo kam na obisk, jo nesem v lupinici. Največkrat potem na kavču (tega ima prav vsak doma) pogrnem pleničko, eno dam pod glavico (če slučajno kaj ven uteče, da ne popackamo kavča), njo poležem in pokrijem z dekico. To imam vedno v torbi s sabo. Do zdaj se je obneslo. Zdaj, ko je pa malo večja, je pa kar v lupinici, vsaj večino časa, amlo po rokah in malo leži na kavču. Ćist odvisno za kolk časa gremo. Ma, sploh ni panike!

Nimam izkušenj z bež barvo, vem pa, da se prevleke dajo lepo sneti in jih opereš v pralnem stroju. Jaz imam barvo Oasis (rumeno-sivomodra kombinacija), pa se mi do zdaj rumena še ni umazala, pa sva vsak dan zunaj. Ko se pa bo, bom pa oprala.




Špacka -> RE: PegPerego Pramete (18.10.2005 14:31:12)

 
Samo tole kar se tiče barve, ne bom rekla da se voziček ne umaže, imam svetlo modro-bež kombinacijo vozička, pa ni taka katastrofa, ga pa veliko uporabljam, kamorkoli gremo gre voziček z nami... zaenkrat ga še nisem oprala, če je kakšem flek ga obrišem z mokro krpo, drugače pa prevleko snameš in opereš.





Yasminka -> RE: PegPerego Pramete (20.10.2005 7:42:11)

Tudi jaz sem zelo navdušena nad Prametom. Naročila sem ga preko Sončka in ga kakšne 2 tedna nazaj dobila (+ lupinico) - rdečega. Na žalost še nimam kakšnih pretiranih praktičnih izkušenj, saj še čakam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Je pa zelo lahek, vodljiv in najpomembneje - gre v prtljažnik naše Škode.




Katie1 -> RE: PegPerego Pramete (20.10.2005 7:50:38)

Super, prepričale ste me! Čeprav ga še ne bom kulila, saj ga še pol leta ne bom potrebovala. Le za bež barvo moram še malo razmislit. Hm, če mi je pa najlepša... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Yasminka, koliko pa je stal ta voziček prek Sončka?

Lep dan vam želim, čeprav oblačen.




*goldfish* -> RE: PegPerego Pramete (20.10.2005 8:18:13)

mi mamo oranžno bež barve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] je res da se na bež barvi precej hitreje poznajo flekeci, pa kaj zato, prevleko vzamem dol, operm, posušim pa kar v sušilcu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
tak da te 3 ure ko se prevleka pere in suši, se tudi svet ne podere[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Katie1 -> RE: PegPerego Pramete (20.10.2005 8:43:40)

mana_t, izbrisala si mi še zadnje dvome![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
oranžno-bež je meni res najlepši.




Anonimen -> RE: PegPerego Pramete (20.10.2005 9:34:02)

Haj mamice! Zdaj imate že novo kolekcijo 2006 teh vozičkov, ki imajo enkratne barve. Ne vem, če obstajajo že katalogi. Lahko si jih pa pogledaš na internetu.

Osnovna varva je siva (da se ne vidi umazano) potem pa imaš dodatke barv kot so roza, modra, zelena, rdeča,...  V glavnem Midva sva sicer naročila modularni sistem, in zgleda res praktičen. Košarico lahko uporabiš za zibelko, če je nimaš.  ZAKON JE!!!!




Lu -> RE: PegPerego Pramete (20.10.2005 13:19:40)

IZVIRNO SPOROČILO: mana_t

mi mamo oranžno bež barve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  je res da se na bež barvi precej hitreje poznajo flekeci, pa kaj zato, prevleko vzamem dol, operm, posušim pa kar v sušilcu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
tak da te 3 ure ko se prevleka pere in suši, se tudi svet ne podere[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Mi imamo pa karomodrega pa me zanima kako vzameš iz vozička vse dol in opereš? Iz stolčka sem dala lahko samo tisti del dol, kjer je Maja sedela. Senčke pa ne???




Klarissa -> RE: PegPerego Pramete (20.10.2005 13:37:25)

punce da jte prosim slikice oz. link gor, da vidim kako izgleda ta voziček.
lepo prosim!!!
hvala[sm=rozica.gif]




Anonimen -> RE: PegPerego Pramete (20.10.2005 17:26:08)

Pojdi na www.mami.si in si oglej vse modele in vse barve.




Yasminka -> RE: PegPerego Pramete (20.10.2005 19:47:32)

Tukajle je link od Sončka. Zdej so po cca 70.000. Najprej sem jih gledala v Baby Centru, kjer sva z [sm=love.gif] enega zložila in mal premerila. Potem sva pa kar po spletu naročila.
http://www.soncek.si/shop/page/group/grp/1227/




Katie1 -> RE: PegPerego Pramete (22.10.2005 12:26:32)

Juhu, punce! Moram vam sporočit, da sva včeraj z lupčkom kupila Pramette! V Pikapolonici (mb) imajo v akciji stare modele (ki se od novih razlikujejo le po barvah) in siver za 66.500. In kar me je definitivno prepričalo, je to, da svoje izbrane barve sicer nikakor ne bi mogla dobiti, ker je v novih modelih ni. Zdaj imamo čudovit oranžno-bež voziček barva hiphop), pri novih modelih je temu približno podoben le ambra, ki je bež in neke take umazano oranžno-rjavkaste barve.
Skratka, res sva pohitela, ker otročička dobiva šele čez pol leta! in jaz sem bila prepričana, da bom voziček kupila res proti koncu, a sta me barva in cena prepričali.




Jessy -> RE: PegPerego Pramete (23.10.2005 11:38:25)

Lu, jaz ga nisem še prala, ker ga uporabljam le slabe 3 mesece. Vem pa, da se to da narediti, saj ga je moja prijateljica že oprala. Je tudi RR-jevka, pa jo lahko poiščeš in jo vprašaš privat. Dobiš jo pod imenom Maxica.




Stran: [1]