catka -> MALI TRMEŽ IN STRES (18.10.2005 12:38:56)
|
Prosim za pomoč! Imam namreč 2 in pol let starega otroka, ki že dolgo časa hodi v vrtec. Težave so nastopile to šolsko leto, ko so se menjale obe vzgojiteljici in njegovi prijatelji v vrtcu. Otroka ne morem več spraviti v šolo, zjutraj rabiva po dve ure, da ga do 9.00 odvlečem v vrtec. Ob 15.00 grem po njega, potem pa postane do mene agresiven in totalno neprilagojen. Vse dela kontra kot se od njega zahteva. Upala sem, da se bo že prilagodil novim razmeram, potem sem ga že vzela iz vrtca za dva tedna, sam je prosil, da gre nazaj, po treh dneh pa spet ista kaša. Kaj naj delam z njim, saj takšnega sploh ne poznam. Rad je hodil v vrtec, je brihten in vedno je bil zelo priden fantek, kar koli si ga prosil vse je postoril, rad delil stvari z ostalimi in nikoli se ni tepel. Sedaj pa kot, da bi na plan prišla njegova vsa ta negativna podoba. Spremenil se je, nočem pa da zaradi stresa spremeni svojo osebnost, če pa ga izpišem iz vrtca pa bo preveč pogrešal socialno življenje. Naslednji problem pa so te lube planice, od katerih se ne da in ne da. Lulat še kar gre na wc ali kahlico ko ga spomnim. Kakat pa obveznov planico drugače zadržuje. Hvala za kakršen koli nasvet!
|
|
|
|