Grozno boleča menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu



Sporočilo


Veverička -> Grozno boleča menstruacija (19.10.2005 12:55:09)

A pozna katera kakšno zdravilo (po možnosti čim bolj naravno, ker še dojim)? Sicer je to že četrta m po porodu (dobila sem jo pri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] slabih 8 mesecih). Ta prva ni bila nič boleča - vsaka naslednja pa vedno bolj. Danes ponoči sem postala bolna in me boli za umret! Sicer sem vedno imela boj boleče m, ampak zdaj pa je noro (ali pa jaz več nisem navajena?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) Pa so rekli, da bo po porodu maj boleča!
Pomagajte, prosim![sm=smiley19.gif]




MarijaPo -> RE: Grozno boleča menstruacija (19.10.2005 12:58:14)

ojej, boga vevericka :(

jaz imam ze vse zivljenje bolece menstre in si pomagam z vsemi zivimi strupi, tko da ti ne vem kaj drugega svetovat kot panadole/ketonale/naklofene/...

sicer pa meni vcasih pomaga joga - torej konkretno koncentriranje na dihanje - dihaj in cim bolj misli na dih, kako gre zrak skozi nos v pljuca in izven njih, pa probaj se umirit.

vcasih pomaga tudi termofor na kriz, ali pa trebuh

srecno!




Veverička -> RE: Grozno boleča menstruacija (19.10.2005 13:04:34)

Ja, saj dihala sem danes že kot lokomotiva, pa ni nič pomagalo[sm=smiley19.gif], zdaj sem si skuhala kamilice - upam, da bo kaj bolje. Pred nosečnostjo sem pa bila jaz tudi kar na ketonalih - druga ni zaleglo. Morala bom iti do zdravnice, da mi napiše spet recept pa da vzamem ta strup, ko bo najhuje (pomaga pa le).
Najhuje pa je, da sva danes z Blažem cel dan sama, upam, da bom zdržala do večero, ko bom verjetno kar padla v posteljo...
Hvala vseeno!




MarijaPo -> RE: Grozno boleča menstruacija (19.10.2005 13:06:24)

Kaj pa vem... ce bi mene ful bolelo, se ne bi dala motit in bi lepo vzela ketonal. Sicer bo otrocicek malo zadet, ampak mu najbrz ne bo skodilo. Bols, kot da ti krepnes od bolecine.




Stran: [1]