RE: JULIJ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Nely -> RE: JULIJ (1.7.2006 22:29:59)

Jančika, tut mene dans boli križ ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Mogoče se pa pri tebi tut že kaj dogaja. Sem pogledala tvojga luštnga bušija v albumu in ej, je pa konkretn. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] vesoljčki bodo vn popadali, ja, kapesanta, sem se mogla nasmejat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sej za nas, ko pričakujemo prvega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], bo to res glih tk, kot da bi padli z drugega planeta. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

Verjamem, da je tečno čakat, če se nič konkretnega ne dogaja. Js sam hodim gledat na wc, če je že kaka sled o čepu. Pa ni in ni. Še malo dejmo potrpet. Za uteho: jutri bo že 2. julij. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




S22 -> RE: JULIJ (2.7.2006 8:02:42)

Jutro!
Evo 2, julij je tu, mene pa neki zanima, v petek se mi je izločila taka čudna kepa sluzi, mal obarvana, mal trša, danes pa kot en delček, ej dejansko kot nek zamašek sam rjave barve in kr strnjen skupi, no kot zmehčana krastica tam centi x centi, a mislite da je to res znak za začetek??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

LP




Naty*Taja -> RE: JULIJ (2.7.2006 9:07:54)

No pa je vžgal - moja spodbuda namreč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Sem komaj sfolgala zdejle prebrat vse. No pri nas nič kej novega. Pregled imam šele 12. -to je ravno tri tedne od zadnjega!! Nimam pojma zaka tak dolgo med dvema pregledoma zdej proti koncu, ko je ponavadi ta razlika 14 dni al pa en teden. Verjetno je šla na dopust. Pa sej še ni panike razen tega, da me vse boli zaradi nošenja tavečga - smo baje slinavko staknili in smo cartani in tečni.... pa bi se samo nosli. Danes sem misla, da celo noč ne bomo spali,pa je bilo kr vredu. Mogoče se je pa dohtarca zmotla in so samo kake afte. Sicer je imel vročino, ka pa vem.
S22 po moje je to res čep, tak da kak teden še, pa bosta dva ? Al pa tudi ne?
Vam Trboveljčankam pa velja, ko se lahk takle dobite in v živo kej pomente.
Jančika sej pa v CE porodnišnici še ni take grozne gužve. Sem bila pri kolegici, ki je v torek rodila pa je dobila tisto samsko sobo. Pa sej če boš slučajno zraven mene ti ne bo hudega, obljubim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Je pa res, da je bilo pasje vroče v tisti sobici, tak, da jaz sem raj s tremi skup, kot pa tam not!!Celo popoldne not sonce sije. No zdejle se je sicer verjetno malo shladilo, vprašanje pa kaj bo, ko bomo not?
Dej javi preden greš, če boš sfolgala - pa sej ti ne boš tak paničarla, ko one ko so prvič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], a ne? Mene pa še kr ni strah, ker sem prepričana, da bo tole kr ven padlo že pred rokom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Itak je že čist nekje med nogami, ker mi kr sramne kosti narazen rine. Če se tam primem, začne protestno migat, češ, ka me po glavi dregaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Tak,da je res tam not! Zdej mu moram sam še vrata odpret, pa pride ven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ona kolegica , ki je zdej rodila, je bila konec v dveh urah vse, pa čeprav je imel mali 4,5kg in 53cm. Pa ima tudi drugega. Je res lažje kot prvič.
No pri nas toča ni naredila hujšega, kot to, da je malega prestrašlo do amena. Je bil dva dni čist priden.
Madona ko nakladam! Bom še drugim dala plac [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Čao




ZalaTM -> RE: JULIJ (2.7.2006 9:39:25)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hihihi - ja Nely  - ampak pa res ta sladoled že tko diši, da po moje bomo res spraznile vse zaloge tam - (pa še, saj veste - zdaj nam je to še dovoljeno, da se napokamo brez slabe vesti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) - no saj, mogoče pa ne bo take sile,...ker je napovedano bolj slabo vreme za jutri,...tak da še kaj pustimo za drugič,....

Drugač pa pri nas še ne dogaja nič zaenkrat  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] - hmmmm????
pa pa, M.




Jančika_ -> RE: JULIJ (2.7.2006 9:41:04)

O super, da se je gužva spucala. Taprvič sem bila v tisti samski sobici avgusta, zunaj je bilo vroče, v sobi pa sploh ne, ker sem skoz luftala. Druge ženske so imele zaprta okna, da ne bi pihalo po otročkih, in odprta vrata na hodnik - ko si zjutraj stopil na hodnik, bi lahko bruhal od hudega lufta[sm=smiley11.gif].

S22, to bi res lahko bil čep. Lahko pa traja še kar nekaj časa, da se zares začne, tudi 14 dni menda. Me prav zanima, kdaj te bo zgrabilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Poznam eno, ki je rodila en teden po izločitvi čepa, meni se pa prvič sploh ni izločil recimo.





kapesanta -> RE: JULIJ (2.7.2006 11:46:47)

S22 zgleda da se ti pa pol počasi poslavljaš od nas trebuščkov? No ja, sej bo počasi že čas, sam ti pa mal orenk prehitevaš....
Sladoledarke - jaz bom v bolnici že malo pred 8 (komanda možeka), tko da bom potem sedela na hodniku - s knjigo in trebuščkom (zdaj ko sem videla sliko od Jančike, ga lahko tako imenujem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).
No dejmo punce, se gremo poslikat, tko da bomo lahko primerjale.




malicki -> RE: JULIJ (2.7.2006 11:55:04)

Ojla čveke!
Jaz pa zdaj ne vem več kje naj pišem, ko pa imamo 2 temi odprti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz še nimam nič popadkov, sicer pa imam še 4 tedne do PDP. Samo včasih mi je tako čudno, da mislim da se bo začelo kaj dogajat, potem pa nič. Verjetno mi samo psiha dela.

Glede na to da vem datum kdaj mi bodo sprožili porod, sem si že vse splanirala kako in kaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja takšna sem jaz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Tisti teden si bom vse pripravila, sčistila, naredila zalogo v hladilniku... Pa zadnji dan bova šla z [sm=love.gif] še na večerjo, še zadnjič v dvoje. V petek pa rodit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Jutri grem pa še 1x v šoping. Jah ne morem si pomagat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

LP





klaja -> RE: JULIJ (2.7.2006 13:29:09)

Dan!

Malicki - če bo vse po sreči, boma kar istega časa rodili. Pa na oni drugi temi se je tudi še ena javila, tako da nas bo kar nekaj.
Midva pa sva bila včeraj na Lentu in me je tako v križu bolelo, da je bilo kar hudo. Sicer sem imela bolečine nekje zelo visoko, ampak vseeno mi pa ni bilo. Danes pa me spet nekaj boli, pa zjutraj sem imela take bolečine kot pred menstruacijo, pa še  vročinske vale zraven. Da ne omenim, da ponoči sploh več ne spim, ker bilo kam se obrnem, vedno me začene križ bolet.
Jaz še tudi hočem it ta teden malo nakupovat, še namreč nimam dovolj. V tem tednu sma tudi naročila kuhinjo, tako dolgo sem mu tečnarila, da se me je naveličal. Tako da morama še po ploščice, pa belo tehniko, pa še nekaj za bebico, ....

Zdaj pa grem malo počivat, pa bom videla kako in kaj bo potem z mojimi bolečinami. Vam javim, če bo kaj novega.




kapesanta -> RE: JULIJ (2.7.2006 14:02:41)

Ja Klaja - pa ne da se ti tud poslavljaš od trebuščkov - si opisala točno take znake kot jih navajajo za popadke, tko da držim pesti.
In kaj vam puncam, še vse manjka za novorojenčka? Men se zdi, da jst mam zdej vse - razen igrač - teh nimam skor nič, tko da se počutim kot grda mačeha, čeprav me vsi tolažijo, da jih bom ful dobila za rojstvo - no ja bomo vidl, če ne pa bom mojega poslala v šoping.




Jančika_ -> RE: JULIJ (2.7.2006 14:14:32)

Kapesanta, edino prav, da nimaš nič igrač nabavljenih - midva sva Vasji v dveh letih kupila mogoče tri igrače, pa jih je polna soba! Vsak ti nekaj prinese, pa se ful nabere, da komaj sproti stran spravljaš. Poleg tega pa je tamalim stokrat bolj zanimivo vse drugo, samo igrače ne. Recimo mašne od daril ali pa kakšni scufani trakci.

Jaz bi morala še nabavit zložence za popek, pa fiziološko raztopino. Sem čisto pozabila na to, potem sem pa včeraj šla obiskat prijateljico, ki je rodila prejšnji teden in sem to videla, pa me je skor kap, ker res sploh pomislila nisem na te reči.

Trebuh imam pa res večji kor prvič, čeprav sem se zredila enako. Menda je tudi dete večje. Aja, pa še to: ta trebuh je nataknjen na celih 152 centi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




kapesanta -> RE: JULIJ (2.7.2006 14:42:28)

no ja, res tudi višina naredi svoje (jaz jih imam 174) ampak sem res kar debelo pogledala. Pa še suhica si.
Glede igrač pa - vem da se ven iz njih ne bomo vidl, sam sej veš, možgančki... - sem kar par mojih starih pliškotov zraven dala, da ni tolk pusto.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.7.2006 15:00:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




malicki -> RE: JULIJ (2.7.2006 19:17:37)

Ja Klaja čisto mogoče je, da bova pa celo skupaj rojevale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Jaz imam za bejbija že vse, samo nekaj stvari moram še zlikat.
Ampak a si lahko mislite da sedaj ob vseh teh cotikah se pa ne morem odločiti in izbrati kaj bo imel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] oblečeno za pot domov iz porodnišnice. Nikakor ne najdem prave kombinacije. In zato grem jutri ponovno v šoping.

Drugače pa mi je po eni strani kar fejst hudo da se naš čas trebuščkov izteka. Men je tak fajn bit noseča. 

Aja, pa še nekaj. Sem pričakovala da mi bo zadnji mesec trebušček še ful zrastel, pa ni tako. Včasih se mi zdi, nasploh zjutraj ko vstanem, da je celo manjši. A še ima katera podoben občutek?

A že katero julijko pogrešamo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




S22 -> RE: JULIJ (3.7.2006 7:40:38)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]jUTRO![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Kako dste kaj, ae ajate a ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Jaz mam  pa danes G in bomo videli če bo rekla če se morda res že kaj dogaja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Joj danes pa ne bo lepo vreme, se mi kr mrzlo zdi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
morm pogledat kaj mi je spoh od dolgih rokav še spoh prav, če mi je kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Nič, se javim še kaj popoldne, mam G komaj ob 12[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], se pipkamo

papa
LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]




malicki -> RE: JULIJ (3.7.2006 7:54:50)

Drage moje, jaz odhajam v porodnišnico.

Že od 5h zjutraj me matrajo rahli krlči - podobni menstrualnim, pred pol ure pa mi je odtekla voda. Prvič še nisem bila ziher, drugič pa ja, vmes je bilo tudi malo sluzi in par kapljic krvi. Tak da moram it not.

Zdaj se grem zrihtat, pol bom pa poklicala [sm=love.gif], da pride domov. Ga bo itak kap [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Če se danes ne javim več, pol vete da kričim v porodni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

čao babike




sašaš -> RE: JULIJ (3.7.2006 8:50:24)

Ooooooo malicki, to pa ni 2 tedna prej... prehitevaš! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Saj te hecam! Držimo pesti in SREČNO! [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] 

Pri nas se še nič ne dogaja, je dete še tako živahno, da me kar razmetava - nekaj takega počne v mojem bušiju: [sm=sloncek.gif]...




klaja -> RE: JULIJ (3.7.2006 10:27:57)

Da še jaz javim moje stanje. Včeraj se je vse skupaj umirilo, saj sem prespala celo popoldne in me zvečer ni nič matralo. Danes pa spet začenja, samo ne visoko v hrbtenici ampak ful nizko čutim bolečine. Pa ful čudno se počutim, ko da bi me luna nosla, ne vem več ali se počasi začenja ali se to dogaja samo v moji glavi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Grem še enkrat preverit, če imam vse pripravljeno, da ne bo nepotrebnega letanja.

Malicki vso srečo ti želim, mogoče se ti tudi pridružim!






Alisa -> RE: JULIJ (3.7.2006 12:47:15)

Najprej da se javim da sem tud jaz zaenkrat še v enem kosu. Čeprav me je kar groza za vsako bolečino ko jo čutim. Tudi jaz sem danes bolj slabo spala, zbujala sem se vsako uro in hodila na wc pa obračala iz enega boka na druzga, ker me je križ zlo bolu.
Kok se nam zadnje čase vsem dogaja pa zlo smo zgovorne. Ne dohajam  nas več brat in potem še pisat.
Malički tebi želim čim lažji porod, pa da bo hitro minilo.
Janička kako se je pa teb polj začel porod pri ta prvem, mislim zaradi čepa. A pol ni nujno da se ti mora najprej čep odluščit. Ker jaz zdaj skoz gledam ko grem na wc, če je kakšen čep. Se mi je pa zlo povečal beli tok in mi gre zlo na živce, ker moram uporabljat vložke ta tanke. Tolk je blo fajn do zdaj ko jih nisem rabila.

Jaz moram tud še enkrat preverit, če imam res vse pripravljeno.
Čauči!  




Jančika_ -> RE: JULIJ (3.7.2006 13:41:15)

O, vidim, da se je začela pri nekaterih akcija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Malicki, srečno!

Alisa, sploh ni nujno, da se ti odlušči čep. Poznam več takih, ki se jim ni, kot tistih, ki se jim je. Pravzaprav poznam samo eno, ki se ji je odluščil čep, če prav pomislim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Moj prvi porod se je začel tako, da sem mislila, da imam prebavne motnje. Zvijalo me je in dobila sem drisko. No, ko sem šla na wc že četrtič v 20 minutah, mi je postalo jasno, da so to popadki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Tule si pa lahko prebereš celo zgodbo:

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=92&kat=16&podkat=

Mater, mene spet noro križ boli danes...pa mali je ful miren spet. Kak bom vesela, ko bo vse skup mimo!




kapesanta -> RE: JULIJ (3.7.2006 14:57:48)

No punce pa je res začelo dogajat - je pa lepo da ste vsaj na svoj mesec počakale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Draga Vesnica 24 - kako pa kaj tvoje počutje? Jaz sem kljub sprehodu še vedno pri lažjih otrdevanjih, tako da ti kar počivaj in čakaj na vrsto!!!

V album sem vam pa pripopala svoje slikce - 39T4D in 5 dni - Jančika, po mojem vodiš, kljub razliki v višini. Sem pa opazla, da je men nekam v širino šel - ma verjetno tko več placa? 




kapesanta -> RE: JULIJ (3.7.2006 16:28:16)

Jančika kako si si ti zmerila 101cm obsega?
Jaz imam okrog in okrog 120cm, samega trebuha pa ne znam zmerit.




Jančika_ -> RE: JULIJ (3.7.2006 18:39:06)

Kapesanta, z obsegom sem mislila obseg okoli in okoli, torej to, kar si si ti izmerila. Me šišaš za 19 centi, madona[sm=smiley22.gif]! Je pa res, da na meni ful drugače zgleda, ker sem majhna. Pa od zadaj se mi skoraj ne vidi, tako da včasih folk kar zazija, ko se obrnem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ene parkrat sem pa malega ošamarila s trebuhom, ko sem se obrnila; je reveža kar odneslo[sm=zardeva.gif].




Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 29 30 [31]