G v Domžalah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Nomika -> G v Domžalah (27.10.2005 10:35:13)

Lep pozdravček!

Jaz sem čisto nova [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in naročila sem se na 1. gin. pregled. Že vrsto let hodim k dr. šelih martinec.
Vedno sem bila brez problemov, vseeno me pa zanima, ali ima katera kakšne izkušnje pri njej? Upam da dobre [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lep pozdravček! [sm=rozica.gif]

nomika




lilu -> RE: G v Domžalah (27.10.2005 13:02:32)

Živjo, najprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].
Tudi sama hodim k njej in ti lahko rečem, da je zelo profesionalna. Ni sicer osladna in tako, vendar pa je meni ful lepo razložila vse, kar sem hotela vedeti. Tudi ko sva šla z mojim skupaj na nuhalno k njej, je njemu vse še bolj nazorno pokazala in povedala, tako da je bil nad njo čisto navdušen (pa čeprav ne prenese nobenih dohtarjev, pa še čist trd je bil, ko je videl tist "naš" mučilni stol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).
Razumem pa tvoje skrbi, saj sem jaz slišala marsikatero pripombo na njeno delo, vendar pa imam jaz z njo le najboljše izkušnje..ampak, saj veš, kako je-vsem ne paše ist dohtar.

No, sem se razpisala ful, ampak upam, da sem ti kej pomagala..Če pa še kej nucaš, pa le vpraši..

Lepo se imej, pa eno [sm=pikapoka1.gif] za srečo..





lilu -> RE: G v Domžalah (27.10.2005 13:59:13)

Joj, čist mim..kaj pa je z njo narobe?Namreč jst hodim k njej pa se mi je vse do zdej zdelo ok..zdej sm pa čist paf, k si tko napisala, da ni nič ok z njo..a lahk napišeš kej več o tem, kaj je narobe z njo, ker me res zanima ( glede na to, da jaz hodim k njej pa ne bi rada vidla, da bi blo kej narobe)..




ursa_p -> RE: G v Domžalah (27.10.2005 14:08:02)

Ce gre za stvari za katere vas lahko tozi raje uporabita zasebno posto!!!

Pazite kaj pisete ... nikoli se ne ve!

Jaz hodim v Domzale k dr. Meglicevi (je cisto v redu), je pa zelo super dr. Strahova! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lp, Ursa




pomlad06 -> RE: G v Domžalah (27.10.2005 17:31:35)

Žvijo!

Tudi jaz sem nova tu na RR. No, prebiram ga že kar nekaj časa, samo z včlanitvijo sem odlašala.
Sem drugič noseča [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in obiskujem Kaliste v Domžalah. Tudi kot najstnica sem hodila k isti zdravnici in ker nisem bila preveč zadovoljna z njo sem začela obiskovati G. v Ljubljani. Ko pa sem 1. zanosila, sem ponovno prišla k dr. Martinčevi in sem bila zadovoljna z njo in tudi zdaj, ko sem v veselem pričakovanju (dogodek bo marca 2006) hodim k njen in sem povsem zadovoljna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Upam, da sem ti malo pregnala dvome o njej, ne skrbi in uživaj v nosečnosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Tudi moje kolegice hodijo k njej in nobena se še ni pritožila čez njo. Trenutno sta 2 kolegici nekaj tednov pred porodom, ena pa je konec avgusta že rodila in vse so OK.  

LP





lilu -> RE: G v Domžalah (28.10.2005 8:40:10)

Pomlad06, hvala za te tolažilne besede..ja najbrž bo res samo to, da ma pač vsak svoj okus, velja tud za dohtarje.Jst sm tud z njo blazno zadovoljna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Čist mimgrede, jst mam tud marca naslednje leto rok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Pozdravček[sm=metulj.gif]




Stran: [1]