Anonimen -> RE: A vam je kdaj zaradi partnerja nerodno? (29.10.2005 19:43:22)
|
V bistvu mi je bilo nerodno samo enkrat in to takrat, ko se mi je eden od bivših sodelavcev poskušal "preveč približati", to pa je mojemu dragemu stopilo na živec. Sicer je vedel, da ga jaz ne bi prevarala, ni pa prenesel, da je bivši sodelavec kljub temu "rinil vame". In nekega jutra, po nočni izmeni, smo, kot ponavadi, polovica nočne ekipe sedeli v "našem" lokalu na pijači, ko je čisto slučajno tja prišel tudi ta bivši sodelavec. Moj dragi je imel takrat "v riti" eno pivo preveč (kakor se temu reče) in v trenutku, ko ga je zagledal na vratih lokala, je planil pokonci. Lokal je bil zjutraj seveda nabito poln ljudi, ki so prišli na jutranjo kavico pred službo in uprizoril jim je pravo predstavo o tem, kaj pomeni, da pusti tujo žensko pri miru. Ljudje so crkavali od smeha, z natakarico vred, jaz sem pa pred ostalimi sodelavci skoraj zlezla pod mizo. Tega, da človek potem ni kave niti naročil, kaj šele, da bi jo spil, mi verjetno ni treba posebej omenjati... Jaz pa potem še skoraj cel mesec nisem stopila v tisti lokal, dokler mi ni natakarica po telefonu (ob naročanju taksija) rekla, naj končno že pridem, saj so vsi že pozabili...
|
|
|
|