urbancek -> RE: oktober 2005 (25.5.2007 10:00:44)
|
Ojla, Nalin RR - čestitke, boš videla, kako bo fino, ko bosta rastla skupaj. Veliko manj dela bo z dvema kot pa sedaj, ker se bosta drug z drugim igrala - vsaj pri nas je tako. KBM - tamala je res luštna. Enkrat se bom oglasila pri tebi, da zamenjava dežniček, če ti je še prav. Ti bom pisala na ZS (enkrat naslednji teden). Soncek&luna - tudi mi smo mislili v Postojno, pa smo zaradi mojega ne-zdravstvenega stanja morali odmisliti načrte. Še za morje ne vem kako bo šlo. Nejc je postal prava mala raziskovalna zverinica. Nagajivo pogleda in že jo uide po svoje. 100% ga moram imeti na očeh, še posebej sedaj, ko je toliko mašinerije po cesti in na dvorišču. Pričela se je sezona pospravljanja krme za živino. Pri nas smo tudi že štartali (letos je noro zgodaj vse skupaj). Vročina pa nas bo pobrala. Vsaj mene, ker imam ene težave s srcem in se moram fejst merkat. Sem bila od 1.5 že dvakrat na urgenci, sedaj pa imam razne preiskave, da sploh ugotovijo zakaj pride do take aritmije. Sonce imam strogo prepovedano, samo kako naj se tega držim, ko je toliko dela zunaj, pa tudi z otroci ne morem ravno ponoči na sprehod. Saj gledam, da hodimo čim bolj po senci, samo vedno pa ne gre. No, pa nehajmo jamrati. Nejca pa vsi menjajo za punčko. Sicer sem ga malo ostrigla, ampak mi dekleti ne pustita več, ker praviti da je "HUD" s tako frizuro in mi bosta zamerili, če ga ostrižem na kratko. Pa se mu res ta frizurca paše. Urban pa je mali ježek - tako pravi on sam. Lp in lepo se imejte, nosečke pa čim lažje prenašajte to vročino
|
|
|
|