urbancek -> RE: oktober 2005 (6.5.2008 8:01:27)
|
Nana27 - le zakaj bi smejala, saj tudi mi nismo iz najhujšega. Nejc je z eno besedo obupen. včasih tudi na igrišču ne zdrži, da se nebi metal po tleh, in tulil, če se kdo približa igrači, ki si jo je prisvojil (tudi če ni njegova). Velikokrat mi je prav nerodno ko se moram staršem opravičevati za njegove izpade. Ima pa še eno čudno lastost zadnje čase - pljuva kot lama. K sreči to zaenkrat počne le doma (in upam, da bo pri tem tudi ostalo). Ne pomaga ne zlepa ne zgrda, da bi ga odvadila. Samo stran pogledam že spušča slino po tleh. Samo še pomivam za njim. Saj pobrisati mora sam, ampak za njim pa moram sama pospraviti. Udb - upam, da ste že boljši Aja 32 - kako kaj ušeski. Jaz mojim ravno zaradi tega stalno trak na glavo tiščim ali pa tanko kapico, še posebno takrat kadar močno piha, ker smo pri prvi imeli kar precej težav z ušeski. Sta se pa včeraj tudi malo prehladila (zaenkrat nič posebnega). Pri nas stalno piha ali pa je vroče ali pa dež pada. Včeraj smo doživeli veter, sonce, sodro, dež, samo že nagci niso padali. Luštne slikice Felicity - kolo na kolešček smo sprobali in sicer tako, da je samo sedel kakšni dve minuti, potem pa gasa dol s kolesa. Ga niti ne bom preveč silila. Mogoče bo sedaj dobil veselje, ko se ta večji uči rolati in bodo šli vsi z rolerji, on pa s kolesom (upam). Smo bili v nedeljo na avtocesti in je bilo super (še ne odprti), ker imamo pri nas sam breg. Nalin - želim ti, da se z Jonasom dobro izteče
|
|
|
|