nana 27 -> RE: oktober 2005 (31.10.2006 8:14:02)
|
Sonček&Luna, cartaj malega. Upam, da bodo zdravila čim prej prijela. Mene Mihovi njegovi prehladi, kašljanje, vročina, neapetit ter posledično bruhanje, čisto vržejo iz tira. Kot sem se že enkrat hecala, poskušam tudi z domačimi recepti, da bi Miha čim prej bil zdrav in imam že pravo domačo lekarno z zelišči in čajčki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Urbanček, hvala!!!Sem že včeraj videla, da si mi odgovorila, ampak v službi samo na hitro pogledam, ker nočem pisat gor. Ne vem, kaj lahko naš računalničar izbrska, zato si med malico vzamem pet minutk in pogledam, kaj se dogaja oktobrčkom in oktobrčicam. Mene je včeraj tako presenetilo, ko sem dobila plačilne listke za letošnje leto oz. za izplačilo regresa, porodniško sem itak dobivala od države. Priznam, da prej nisem bila pozorna na to in da niti ni bilo časa, da bi gledala na KLIKU, kaj so mi nakazali iz službe. Ali ste ve letos že dobile regres (tiste, ki ste v službi), ali vam ga bodo izplačli šele sedaj, ko ste prišle nazaj? Kolikor poznam zadeve, če ti pripada celoten dopust, ti pripada tudi pravica do celotnega regresa. Se mogoče motim?
|
|
|
|