rija -> RE: okrasitev stanovanja (8.11.2005 22:36:35)
|
Ne pretiravam z okraševanjem. Včasih je manj več. Naredim gromozansko (ko sem jo kupila, je moj izjavil, da sem nagnjena k pretiravanju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ) jelko v tradicionalnih barvah, podnjo moj dragi postavi ekstravagantne lesene jasli, naredim adventni venček, tudi bolj moderen in obesim venček na vrata, to je pa obvezno. Drugače pa so mi všeč čisto navadne bele lučke, tiste majhne, ki ne utripajo tako zelo živčno, ki jih lahko oviješ okrog girlande, ki jo še prej oviješ okrog ograje. Prav tako lahko v vrsto postaviš več božičnih zvezd, da tvorijo neko "živo" mejo. Ali pa cipresa v lončku srebrne barve in na njej samo bele lučke....ali pa.... ma idej je ogromno in vsake oči imajo svojega malarja. In kaj mi ni všeč? Preveč "ameriško" okraševanje: preveč kiča, preveč vsega. Ko sem bila za božič v ameriki povabljena na božično večerjo v tipično ameriško naselje višjega srednjega sloja, mi je skoraj na bruhanje od vseh jelenčkov, snežakov, božičkov in še česa....bljak. In najhuje: dobermana naših gostiteljev sta imela pripopane jelenove rogove....[sm=smiley21.gif]
|
|
|
|