Anonimen -> Nekaj glede plačilne liste (13.11.2005 13:47:53)
|
V službi, kjer delam je na plačilni listi davčna številka otroka, sem jih že prejšnjimesec opozorila, so sicer rekli, da to ni nič narobe in da bodo popravili. Seveda popravili niso, me pa vseeno zanima, če bom slučajno imela kakšen problem glede tega. Namreč trenutno je enoletnik prejel že dve plači, jaz pa nobene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . Potem je tukaj še obračunavanje bolniške. Prejšnji mesec sem bila zaradi bolezni otroka 4 dni na bolniški. Na plačilni je napisano, nega in varstvo, število ur , bruto in neto znesek pa je 0,0sit. Bolniški list sem prinesla takoj po prihodu v službo, tako da to ne bi smel bit problem. Kako pa se naj bi obračunavala bolniška za otroka in kaj lahko v tem primeru naredim? Pa še ena stvar me je zelo pogrela, in sicer napredovanje. Po KP naj bi napredovala vsake 3 leta, se pravi letos junija, ampak ker sem bila do septembra na porodniški in še zamenjala službo mi v prejšnji to niso naredili tukaj pa tudi (še) ne, čeprav naj bi mi. Dejte mi povedat a se mi sploh še splača težit" ali naj jim kar pustim. Lep dan še naprej.
|
|
|
|