Dr.Strahova-NS (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Tina15 -> Dr.Strahova-NS (15.11.2005 8:10:32)

Eno hitro vprašanje...dans imam NS pri dr. Strahovi v Šiški.Pa me zanima kje točno to je.Vem samo,da je blizu Stare Cerkve v Šiški.A mi lahko kjera točno pove kje to je,da ne bom pol tam ful iskala?
Hvala in javim kako je šlo.

Tina
PDP 26.5.




emaa -> RE: Dr.Strahova-NS (15.11.2005 9:12:31)

DR Strah je v Domžalah, v Šiški v Dravljah v trgovskem centru na Bratov Babnik je pa dr. Reš




AlinaPrapi -> RE: Dr.Strahova-NS (15.11.2005 9:59:19)

Živjo,

ko smo ravno pri tem... Naslednji teden imam NS pri Strahovi v Domžalah. Emamair, predvidevam, da si bila pri njej, mi mogoče lahko pomagaš kako je najlažje priti do ZD v Domžalah (prihajam iz smeri LJ).

Hvala, LP!




emaa -> RE: Dr.Strahova-NS (15.11.2005 11:59:09)

Alina dr. Strah je moja G. Če boš prišla iz LJ z avtoceste, potem se drži tabel, ki te dejansko usmerjajo v Domžale. To pomeni z avtoceste desne, prvi semafor levo. Potem greš pa naravnost (mimo semaforja), čez most nad Kamniško Bistrico. Na desni boš zagledala Hipermarket Mercator. Tu imaš tri semaforje skoraj eden za drugim (ja Domžale – mesto semaforjev), prva dva naravnost, treji levo, mimo novih blokov. Pri naslednjem semaforju desno, pa si v bistvo že v centru, na desni je veliko divje parkirišče, pa trgovina Vele, takoj za trgovino zaviješ desno (prva možnost zavijanja) v enosmerno ulico, pol boš pa na desni videla ZD Domžale, takoj naslednje stavbe za trgovino, za ZD zaviješ noter na parking. Čez avtomatska vrata noter, do vrha po stopnicah, zaviješ desno, mislim, da je druga ordinacija, itak pa je vedno dovolj nosečk zunaj. Upam, da nisem preveč zakomplicirala.




Stran: [1]