rabim kakšno idejo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj



Sporočilo


malika -> rabim kakšno idejo (16.11.2005 22:03:58)

In sicer, mojemu vsako leto naredim konec leta simbolična darila za njegove nadrejene.

Lanski:
-keramični pekač za v pečico(ca 15X20cm)
-posodica z oreški
-buteljka
-sadje in pisani bonboni za okras
Vse skupaj aranžirano v pleteni košari(štirioglati)

Predlanski:
-srebrna penina
-kvačkan prtiček
-posoda suhega sadja
Aranžirano v kičasti košarici

Tri leta nazaj
-košara(suha roba) za v trgovino
-buteljka rdečega in belega vina
-nekaj vrst sladkarij
-veliko sadja

Za letos pa nameravam
-po tri glaže medu(male dozice ca 2 dcl), enemu bom dodala suho sadje, drugemu orehe in tretjemu ne vem še kaj, kakšna semena verjetno
-stekleničko(max 2 dcl)smrekovega žganja

In zdaj nastopi tema. K temu bi morala nekaj še dodat pa ne vem kaj.En plan je, da bi na lesen pladenj naložila te stekleničke in dala zraven še potico; nameravala sem tudi sama splest gajbice in potem to naložit vanje; ma ne vem več!!!!

Nujno rabim kakšno idejo, lahko tudi čisto novo, samo da nekaj je!!!!


LP





frutka_ -> RE: rabim kakšno idejo (16.11.2005 22:33:37)

Ej najprej da ze pohvalim, kako si pridna da vse to zmoreš. Jaz full malo naredim odkar sem rodila. Sicer pa bi ti svetovala, da morda zadnje darilo daš v majhne košarice, ki jih napolniš z rafijo, noter nasuješ orehe (lahko jih pozlatiš s sprejem) in k medu dodaš palčke za basenje medu in kakšen dober domač kruh. Se mi zdi da bolj paše poleg kot potica ali pa kakšen boljši čaj...morda iz čajnice v Slovenski ulici kjer ga prodajajo na deke in je odličnega okusa!

lp




Marogica -> RE: rabim kakšno idejo (17.11.2005 11:51:01)

Odgovoriti ti žal ne morem, ker sem za takšne stvari pravi "levak". Sem pa morala odgovorit na tvoj post, ker te želim pohvalit, za vse to, kar si naredila do sedaj. Res, kapo dol.




Anonimen -> RE: rabim kakšno idejo (17.11.2005 11:58:02)

darila so simpatična, kake extra ideje sori nimam, me pa neki zanima...kaj so njegovi nadrejeni tko spešl da jim podarjate take darile? pr ns noben ne podari svojmu nadrejnmu ništa, še manj pa kontra! če bi svojmu nadrejenmu neki dala bi me mel za ritoliznico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




malika -> RE: rabim kakšno idejo (17.11.2005 21:27:35)

V tem kolektivu imajo tako navado, da konec leta zaključijo z darilom in kakšno zaključno večerjo oz. kosilom.  Problem pa je v tem, da zdaj že vsak pričakuje nekaj ,in ponavadi je cel december govora samo o obdarovanju, tako da se ne morem več izmuznit, ker vsak pošlje še kakšno malenkost zame in za mala dva(delala sem v istem kolektivu).

Drugače pa frutka hvala za idejo, sploh ni slabo tole s čajem. Edino namesto košare bi letos uporabila nekaj drugega, ker sem do zdaj vsako leto aranžirala v košare. Mogoče kak lesen pladenj,in če bo čas se malo poigram še s servijetno tehniko po njem.




Anonimen -> RE: rabim kakšno idejo (19.11.2005 12:40:53)

Super ideje, res.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ampak - simbolicno? Meni se ne zdi ravno simbolicno :ups:




malika -> RE: rabim kakšno idejo (21.11.2005 9:12:29)

Ja Ribica saj imaš prav; jaz sem pod simbolično mislila bolj to, da nekaj po simboliki pač mora nest; aj sem zabluzila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




žiža -> RE: rabim kakšno idejo (21.11.2005 12:02:03)

Jaz tudi rada naredim kakšna simbolična darila. Ampak so res simbolična. Mogoče, če je že potrbno bi lahko vse skupaj dekorirala na leseni dilci za salamo rezat. Drugače se da te dilce ful lepo s servetno tehniko okrasit.
A smem vprašat koliko takih daril pa narediš?




malika -> RE: rabim kakšno idejo (21.11.2005 12:10:05)

Žiža, ravno o tem sem pravkar razmišljala, ampak ker tega še nisem delala, bi mi prav prišel kak nasvet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .Si to že delala?

Drugače pa moram letos naredit 7 takih daril, do letos sem jih delala po 10 ali 9.




daisy -> RE: rabim kakšno idejo (22.11.2005 20:44:10)

res si super mami in žena, da zmoreš vse to! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] kapo dol! pa še moje mnenje za letošnje daruilo: k čaju in medu ne bi dala dilce za salamo rezat - ne vem, mi nekak ne paše v to zgodbo. kaj pa npr. lepo leseno skledo ali lesen krožnik (v njih se lahko postreže kakšne kekse ali kruh).
lp




malika -> RE: rabim kakšno idejo (23.11.2005 12:19:43)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] daisy hvala, na to nisem niti pomislila




Stran: [1]