Ležišča DORMEO (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


Andra -> Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:00:23)

Kot ste že razbrale iz naslova, me zanima, če ima katera doma omenjena ležišča in kako je zadovoljna z njimi?
Dobrodošlo vsako mnenje, tudi tistih, ki tega nimate....

Lep pozdravček




Anonimen -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:07:38)

Jaz ga nimam vendar razmišljam o nakupu. Ga pa kr pohvalijo tisti, ki ga imajo. Jaz mam hudo alergijo na pršico in astmo, in bi obvezno rabila en tak jogi. Latex mi je zdravnik odsvetoval, saj se lahko zgodi, da bom še na to alergična. Pravi, da je dobro met tak jogi, ki ma zgornjo plast takšno, da ne prepušča pršic, ker od zunaj ga pa itak lahko posesša, seveda mora met sesalec HEPA filter! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Če pa nimate problema z alergijami, pol pa sploh ne vidim razloga, da ne bi vzeli tak jogi.




sašaš -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:11:20)

Oj!

Nimam izkušenj, jih bom pa prav kmalu imela, saj nama jutri pripeljejo te jogije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Malo pobrskaj z brskalnikom, saj je bilo že več debat na to temo - v večini primerov so jih punce hvalile. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




darjatimci -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:17:11)

Mi smo kupili ta jogi za v otroško posteljico smo zadovoljni fantek spi tudi v redu tako,da ga v bistvu  lahko pohvalim.




baguSka -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:21:05)

Evo jst sm pa ena k jih ne bom nikol kupla, ker tud ene pohvale nism slišala. Moraš met produšno podlago, drugač začne plesnet, pa lukne se začnejo čez cajt delat, torej se hitr poleži... eni so že trikrat menjal, pa še niso zadovoljni.. skratka nč kar bi me prepričal da je dobr




rikica -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:22:53)

Jaz ga imam nekje 1 leto in sem zelo zadovoljna.Nimam nobenih pripomb!Lp




janjja -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:24:34)

Moja starša ga imata že tri leta in sta zadovoljna, pa saj je vsak jogi treba dat na lateks da diha, tako da tega tudi. Fajn je ko se tako prilagodi človeku. Da bi se poležal?
No pri nas tega ni opazit.




MarijaPo -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:25:26)

ni ga cez vodno posteljo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




CUKRČEK -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:27:35)

Moj mož je v "fohu" in pravi, da nikoli ne bi kupil dormea. Tista plast proti pršicam je zelo tanka in seveda samo na eni strani.
Ker prespimo veeelik del življenja se splača več investirat v jogi. Malo se pozanimaj še v slovenslih firmal npr. Meblo, ki dela super jogije.




juma -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:32:46)

Midva ga imava in sva zelo zadovoljna.Moraš pa spodaj dat lateks,če ne je trdo kot,da bi spal na betonu.




MarijaPo -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:32:58)

zelo se strinjam s Cukerckom... Meblo je res zelo zelo kvaliteten!




mojčca -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:33:19)

No, glede na to, da vse hvalite Dormeo, pa ga bom jaz skritizirala. Katastrofa. Ko sva ga imela, je bilo eno leto vse lepo in prav - super za spati, itd. Po enem letu, pa se je jogi kar pogreznil, tam, kjer sem ležala jaz oz. moj partner je nastala luknja. Ja, dobesedno si se kar zvalil vanjo. No, jogi sva reklamirala in dobila novega (so nama rekli, da je bila kao tovarniška napaka). Po enem letu pa zopet ista pesem. Zopet sva ga reklamirala in zahtevala nazaj denar, ki sva ga tudi dobila.

Pa nisem edina, ki nisem zadovoljna s tem ležiščem. Na sosednjem forumu sem našla  kar nekaj kritik na račun Dormea, pa tudi jaz poznam veliko NEZADOVOLJNIH uporabnikov. Saj pravim, eno leto je jogi v redu, potem pa se začne. No, ravno prejšnji teden je svakinja govorila z gospo, ki je jogi reklamirala že 9 .

To je moja izkušnja, odločitev pa je seveda tvoja. Ti pa priporočam, da se pred nakupom jogija dobro pozanimaš in vsak jogi preizkusiš, kajti ne kupuješ ga za eno leto in na njem vsak dan prespiš toliko in toliko ur. Tega, ki sva ga kupila sedaj je super, res pa, da je bil tudi dražji.




juma -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:38:08)

Mojčca baje ga moraš obračati vsake toliko,da se ne začne delati luknja.Al si to delala pa ni nič pomagalo?Ne vem vsaj tako je bilo nama rečeno[sm=zmeden.gif]




klavdijas -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:48:30)

Naš je star skoraj 4 leta in nima ene luknje.Tudi otroka imata oba lateks ležišče.  Meni se zdi zakon, nič ni potunfan, v njem se ne nabira prah..... Nebi pa nikoli več kupila klasičnega jogija v kasterem so fedri.

Lp,

           Klavdija 




coca -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 11:20:43)

Midva ga imava 3 leta in sva zelo zadovoljna z njim. Sva pa dala spodaj še njihove letvice (cca 7000 sit ena), da jogi diha, da si potem trdoto lahko sam nastaviš. Zakon! Nikoli več ne bi kupila s fedri!




piščanc -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 11:22:33)

midva sva ga kupila, sedaj bo ene tri mesece, samo nisva ravno zadovoljna. trd je ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , še posebej če imaš 50 kg. pogrešam fedre, ko se je vse majalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . edina dobra stvar je, če žiga spi pri meni, potem se ležišče ne maje, če grem iz postelje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . no zato pa postelja škripa, ker je jogi tako trd (pa ni stara).

če bi se še enkrat odločila, ga ne bi več kupila, resno razmišljam o reklamaciji. včasih spim kar na tjašini postelji, če je ni, ker ona ima klasične fedre in letvice. v glavnem, če sta bolj lahke sorte, je ležišče dormeo podoben leseni deski, o tistem prilagajanju telesu pa niti sledu.




tanikaa -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 11:44:49)

ga nimava, pa ga tudi nikoli ne bi kupila, ker ne zaupam tem tv prodajam. pa lahko ta izdelek reklamira sto znanih slovencev. saj bi tudi jaz za primeren denar hvalila vse mogoče.

midva sva pred dvema letoma kupila jogi (firme ne vem). zanj sva odštela bajno vsoto denarja, ker imam že od 14 leta probleme s hrbtenico.

niti enkrat mi ni bilo žal denarja za ta nakup in če bi bilo potrebno bi dala še več. imava super jogi, po dveh letih je kot nov, nobenih jamic, spim pa odlično. tudi partner je izredno zadovoljen. poleg tega pa je oblečen v neko tkanino, debelo kaka 2 cm, ki jo lahko snameš in opereš v pralnem stroju.

jogije pa itak imamo vsi na teh lateksih, ker sem mnenja, da mora vsak jogi "dihati".

piščanc, postelja pa ti verjetno škripleje zaradi tega, ker je dana deska na desko. se pravi les na les. daj zalepi en kos itisona ali kaj podobnega vmes in škripanje bo ponehalo. tako da bo nočna telovadba lahko potekala brez nezaželjenih zvokov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]






Lumpi -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 11:55:01)

Jaz ga imam cca. 2 meseca in ga ne menjam za noben denar.




Anonimen -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 13:28:46)

Midva sva ga mela. On je spal super od prvega dne. Jest pa dva meseca nisem zatisnila oči.

Bil je trd k beton, kot pravi pišče, js nisem mogla na njem spat niti pod točko razno.
Verjetno sva tolk različno spala na njem, ker sem jsest okol 50kg, bivši je mel pa okol 100kg. Mogoče je res nekaj na tem.

Men je bil v glavnem katastrofa.





Anonimen -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 13:41:48)

Moj ga ima že dobra tri leta na svoji polovici postelje, pa je zadovoljen. Zdaj je čas, da tudi sama zamenjam in bova verjetno vzela zakonskega, lateks varianto v Dolarju (City park, Lj). 




Stran: [1]